P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:10

P4 - 05 Mar 20 kl. 18:42

Tyrkia og Russland enig om våpenhvile

Tyrkia og Russland har blitt enige om en våpenhvile i Syria fra midnatt i natt.
Det opplyser nyhetsbyrået AFP.
Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til en
Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.
Tyrkia støtter opprørsgrupper, mens Russland støtter det syriske regimet i den pågående borgerkrigen..
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Syria, AFP, Idlib, Europa, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiaog , Russland, enigom , våpenhvile
VG - 24 Dec 19 kl. 21:27

Tyrkia ber Russland om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria etter den siste tidens opptrapping av bombeangrep mot provinsen..

NRK - 24 Dec 19 kl. 20:42

Tyrkia om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria. En talsmann for den tyrkiske presidenten sier tyrkiske myndigheter følger nøye med på prosessen for å få en slutt på angrepene..

P4 - 24 Dec 19 kl. 20:28

Ber Russland om våpenhvile

Tyrkia vil ha med Russland på en våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria. Den siste tiden har det vært en opptrapping i bombeangrepene i provinsen, og en talsmann for tyrkiske myndigheter sier de ønsker en slutt på dette, melder NTB. Idlib har den siste tiden blir rammet av stadig hyppigere luftangrep fra syriske regimestyrker, med støtte fra Russland.

P4 - 07 Mar 20 kl. 12:08

Våpenhvile i Syria holder

Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria respekteres foreløpig av begge parter. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia og Russland ble enige om å stanse krigføringen i Syria fra i går midnatt.

VG - 05 Mar 20 kl. 19:45

Putin og Erdogan: Våpenhvile i Idlib fra midnatt

Russland og Tyrkia er enige om en våpenhvile i Idlib-regionen som trer i kraft ved midnatt. Håpet er å få slutt på de sivile lidelsene, ifølge Vladimir Putin..

VG - 06 Mar 20 kl. 09:03

Håp for Idlib etter våpenhvile

Forholdet mellom Tyrkia og Russland er sterkere enn noensinne, sier Tyrkias presiden Erdogan, kun en uke etter at 33 tyrkiske soldater ble drapt av den russiskstøttede syriske hæren. Torsdag underskrev de våpenhvile om Idlib..

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:27

Russland reagerer på Tyrkia

Russland beskylder Tyrkia for å bryte avtaler når Tyrkia angriper syriske og russiske styrker i Syria. En talsmann for Kreml sier Tyrkias angrep i Idlib-provinsen går utover avtalen om å nøytralisere opprørere og ikke kan aksepteres, melder Reuters. Tidligere i dag truet Tyrkias president med å angripe overalt i Syria om flere tyrkiske soldater blir såret, og han langet også ut mot Russland..

NRK - 29 Feb 20 kl. 09:29

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 13 Mar 20 kl. 21:38

Mulig våpenhvile i syriske Idlib

Tyrkia og Russland, som støtter hver sin side i konflikten i Syria, har blitt enige om detaljene i våpenhvilen for den krigsherjede syriske Idlib-provinsen. Det opplyser den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar til nyhetsbyrået Anadolu..

Aftenposten - 21 May 20 kl. 09:10

Syrere kriger mot hverandre i Libya

I Syria har kampene stilnet etter en tyrkisk-russisk våpenhvile, men i Libya kjemper syrere videre med henholdsvis Tyrkia og Russland i ryggen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 7 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 7 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 8 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 8 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 9 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 9 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 10 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 10 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 10 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt