VG > Nyheter

Monday, 18 November, 22:44

VG - 16 Oct 19 kl. 07:47

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyrkias, Syria, Ankara

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, hevderå ha , nøytralisert, 637, kurdiske, militssoldateri , Syria
P4 - 12 Oct 19 kl. 21:42

Hevder kontroll over grenseby

Tyrkia hevder de nå har tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain. Tyrkia har i dag trappet opp militæroffensiven mot kurdiske byer og landsbyer i Nord-Syria ytterligere. Minst 30 sivile er drept og over 100 000 mennesker er drevet på flukt etter fire dager med intense kamper nord i Syria..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:39

Hevder Tyrkia går inn i Syria

Bloomberg og Expressen melder at tyrkiske myndighetskilder har fortalt at Tyrkia går inn i Syria. Tyrkias forsvarsminister sier at de fortsatt forbereder seg..

P4 - 16 Oct 19 kl. 22:58

Tyrkia hevder å ha drept over 600 terrorister

Det tyrkiske forsvarsdepartementet hevder de har drept 653 terrorister i angrepene mot kurdisk milits nord i Syria. Det opplyser de på Twitter. I følge eksilgruppen SOHR er flere av de drepte sivile, og 21 skal være barn..

NRK - 05 Nov 19 kl. 16:10

Anklager milits for avtalebrudd

Den kurdiske militsen i Syria har ikke trukket seg ut av grenseområdet mot Tyrkia som avtalt, hevder president Recep Tayyip Erdogan. Tyrkia innledet en militæroffensiv mot den kurdiske YPG-militsen i Syria 9. oktober..

NRK - 20 Oct 19 kl. 17:17

Trukket seg ut av nordøst Syria

Kurdisk milits har søndagen trukket seg tilbake fra strategisk viktige områder i Syria, i henhold til våpenhvilen mellom Tyrkia og USA. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia hevder samtidig at en tyrkisk soldat har blitt drept i kamper..

VG - 28 Oct 19 kl. 07:26

Amnesty: Tyrkia tvinger syrere tilbake til «sikker sone»

I månedene før militæroperasjonen i nabolandet Syria skal Tyrkia ha returnert syriske flyktninger med tvang. Det hevder Amnesty i en ny rapport..

VG - 12 Oct 19 kl. 13:56

Tyrkia: – Har tatt kontroll over syrisk grenseby

Regjeringen i Tyrkia hevder å ha tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain. Kurdiske styrker avviser dette og sier kamper om byen fortsatt pågår..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 07:16

Tyrkia sa de bare skulle drepe terrorister. Sara (8) lekte i hagen da granaten traff.

QAMISHLI/TALL TAMR (Aftenposten): Tyrkia hevder kun terrorister er mål for landets operasjon i Syria. Men de sivile ofrene blir stadig flere..

P4 - 12 Oct 19 kl. 12:28

Tyrkia skal ha tatt kontroll over by

Tyrkia skal ha tatt kontroll over en viktig grenseby i Syria. Det tyrkiske militæret hevder at styrker nå har kontroll i byen Ras al-Ayn, ifølge AP. Kurdiske styrker i områdene avviser imidlertid dette..

VG - 12 Oct 19 kl. 11:00

Amerikansk base i Syria bombet: Tyrkia hevder det var et uhell

Amerikanske soldater fra en base i Kobani Syria havnet ved nedslagsfeltet under et angrep fra tyrkiske styrker fredag. Mannen som tidligere ledet krigen mot IS nekter å tro at Tyrkia ikke visste hva de gjorde..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

USA med omstridt Midtøsten-vedtak

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at USA ikke lenger anser jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover..

VG - 5 timer siden

Kina-forsker: Uvanlig spent situasjon i Hongkong

Et universitetsområde har de siste dagene blitt en slagmark for konflikten mellom politiet og demonstranter i Hongkong. – Nå er det hardt mot hardt, sier Kina-forsker Hans Jørgen Gåsemyr til VG..

VG - 9 timer siden

Ny barnevernsdom ventet i Menneskerettsdomstolen

Den europeiske menneskerettsdomstolen kommer tirsdag med dom i en barnevernssak mot Norge. For tiden er rundt 30 norske saker til behandling i domstolen..

VG - 9 timer siden

Skole i SMS til elever før Vedum-besøk: «Ingen buing»

Før Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum besøkte Brønnøysund videregående, sendte skolen ut klare instruksjoner om hvordan elevene skulle oppføre seg..

VG - 10 timer siden

Utsetter åpningen av det nye Nasjonalmuseet

Det nye Nasjonalmuseet som bygges på Vestbanetomta i Oslo, åpner først våren 2021..

VG - 15 timer siden

Masseskyting i California – flere drept

Minst ti personer skal være skutt, fire av dem døde, etter en masseskyting i Fresno i California, ifølge NBC News. Politiet jakter nå på ukjente gjerningspersoner..

VG - 19 timer siden

Kjendispanda får privatfly fra USA til Kina

«Bye, bye, Bei Bei»..

VG - Igår: 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Venter vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

VG - Igår: 09:27

Halsbånd med strøm brukt på hundepensjonat – to kvinner må i retten

Opptil 70 kennelhunder ble påsatt halsbånd med strøm for å stoppe bjeffing. Nå må en tidligere innehaver og en ansatt ved et hundepensjonat møte i retten..

VG - Igår: 03:24

Boris Johnson: Partiets kandidater støtter brexitavtalen

Britenes statsminister Boris Johnson sier alle kandidatene til De konservative i det kommende valget har lovet å støtte brexitavtalen han har forhandlet fram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt