E24 > Økonomi

Wednesday, 26 February, 08:38

E24 - 09 Oct 19 kl. 15:23

Tyrkia har innledet militæroffensiv nord i Syria

Tyrkiske styrker har innledet den lenge varslede militæroffensiven mot kurdisk milits nord i Syria, opplyser president Recep Tayyip Erdogan..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Recep Tayyip Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiahar , innledet, militæroffensiv, nordi , Syria
NRK - 05 Nov 19 kl. 16:10

Anklager milits for avtalebrudd

Den kurdiske militsen i Syria har ikke trukket seg ut av grenseområdet mot Tyrkia som avtalt, hevder president Recep Tayyip Erdogan. Tyrkia innledet en militæroffensiv mot den kurdiske YPG-militsen i Syria 9. oktober..

P4 - 16 Oct 19 kl. 09:37

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Canada innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser landets utenriksdepartement. Canada føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet nylig startet en militæroffensiv i Nord-Syria..

P4 - 15 Oct 19 kl. 15:27

Flere stanser våpensalg til Tyrkia

Storbritannia innfører nå midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser myndighetene. Britene følger dermed flere land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet startet en militæroffensiv i Nord-Syria.

NRK - 23 Dec 19 kl. 19:44

Militæroffensiv fortsetter i Syria

Syriske regjeringsstyrker fortsatte mandag sin militæroffensiv i Idlib-provinsen nord-vest i landet. Offensiven har drevet mange i området på flukt. Målet virker i første omgang å være åpning av motorveien mellom Damaskus og Aleppo, melder AP..

E24 - 09 Oct 19 kl. 15:23

Erdogan: Militæroffensiven mot YPG har startet

Tyrkiske styrker har sammen med alliert syrisk milits innledet en militæroffensiv mot YPG-militsen nord i Syria, opplyser president Recep Tayyip Erdogan..

P4 - 26 Oct 19 kl. 15:39

Erdogan truer med åpne grenser

Tyrkias president Recep Erdogan truer med å åpne grensene til Europa dersom ikke europeiske land støtter hans planlagte sikkerhetssone i Nord-Syria. Tyrkia innledet i begynnelsen av oktober en lenge varslet militæroffensiv mot det nordøstlige Syria, som har møtt kraftig motstand. Nå vil Erdogan slippe flyktniger ut av landet slik at de kan dra nordover i Europa..

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:49

– Ikke grønt lys fra USA

Tyrkia har legitime sikkerhetsgrunner, men fikk ikke grønt lys fra USA til sin militæroffensiv i Nord-Syria, sier utenriksminister Mike Pompeo i et intervju med amerikanske PBS..

P4 - 18 Oct 19 kl. 16:19

- Ingen reel våpenhvile

Våpenhvilen som er inngått i Syria er ikke reel, men et krav om kurdisk kapitulasjon. Det mener EUs president, melder AP. USA inngikk en avtale med Tyrkia i går om 120 timers våpnehvile for at kurderne i Nord-Syria skal få tid til å trekke seg tilbake.

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:55

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

VG - 16 Oct 19 kl. 07:47

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

SAS venter virus-tap på 193 millioner kroner

SAS-resultatet i første kvartal endte noe svakere enn ventet. Flyselskapet har nå regnet på hvor store inntekter de vil gå glipp av i februar og mars takket være Corona-viruset og kansellerte fly til Kina. Varer utbruddet lenger vil regningen stige..

E24 - 30 minutter siden

SAS regner med Corona-tap på 193 millioner kroner i vintersesongen

SAS har regnet på hvor store inntekter de vil gå glipp av i februar og mars som følge av de kansellerte flygninngene til Kina etter utbruddet av Corona-viruset. Selskapets resultat i første kvartal endte noe svakere enn ventet..

E24 - 30 minutter siden

Subsea 7 leverer et bedre justert resultat enn ventet på 168 millioner dollar, men snur til minus på bunnlinjen etter nedskrivninger

Undervannsentreprenøren Subsea 7 melder om et noe sterkere justert resultat i fjerde kvartal enn ventet, og bedre enn på samme tid året før, men bunnlinjen er negativ etter nedskrivninger..

E24 - 2 timer siden

Mener fartshumper er for høye - krever millioner av kommune

Tide Buss retter et millionkrav mot Trondheim kommune på grunn av skader på selskapets busser. Feilkonstruerte fartshumper får skylden..

E24 - 1 time siden

Portugisisk avis: Lufthansa og United vil kjøpe seg opp i TAP

Det portugisiske flyselskapet TAP kan få alliansepartnerne i Star Alliance, Lufthansa og United, inn som storaksjonærer..

E24 - 2 timer siden

Lave laksepriser senket Salmar-resultatet

Saken oppdateres.

E24 - 2 timer siden

Norske finansmenn etterforskes for bedrageri i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever var med på å svindle franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

Tidligere forsikringsrådgiver dømt for bedrageri

Oslo tingrett har dømt en tidligere forsikringsrådgiver for 62 tilfeller av grovt bedrageri. Dommen er på fire år og ni måneders fengsel..

E24 - 2 timer siden

Oppgang etter børsraset – men først om en uke

Etter andre dag med børsras på rad, ser det ut til at virusfrykten ikke har bedret seg hos investorene..

E24 - 2 timer siden

Kina har satt 94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke covid-19-smitte hos tre av passasjerene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt