E24 > Økonomi

Wednesday, 16 October, 08:22

E24 - 09 Oct 19 kl. 15:23

Tyrkia har innledet militæroffensiv nord i Syria

Tyrkiske styrker har innledet den lenge varslede militæroffensiven mot kurdisk milits nord i Syria, opplyser president Recep Tayyip Erdogan..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Recep Tayyip Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiahar , innledet, militæroffensiv, nordi , Syria
P4 - 16 timer siden

Flere stanser våpensalg til Tyrkia

Storbritannia innfører nå midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser myndighetene. Britene følger dermed flere land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet startet en militæroffensiv i Nord-Syria.

E24 - 09 Oct 19 kl. 15:23

Erdogan: Militæroffensiven mot YPG har startet

Tyrkiske styrker har sammen med alliert syrisk milits innledet en militæroffensiv mot YPG-militsen nord i Syria, opplyser president Recep Tayyip Erdogan..

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:49

– Ikke grønt lys fra USA

Tyrkia har legitime sikkerhetsgrunner, men fikk ikke grønt lys fra USA til sin militæroffensiv i Nord-Syria, sier utenriksminister Mike Pompeo i et intervju med amerikanske PBS..

NRK - 30 minutter siden

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

VG - 30 minutter siden

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

P4 - 09 Oct 19 kl. 18:35

Norge om Tyrkia

Norske myndigheter er svært bekymret over situasjonen etter at Tyrkia i dag gikk inn i Syria med militære styrker. Det uttaler forsvarsminister Ine Eriksen Søreide, melder NTB. Norge oppfordrer Tyrkia til å være tilbakeholdende i Nord-Syria.

NRK - 12 Oct 19 kl. 19:43

Tyrkia trapper opp offensiven

Tyrkia trapper opp militæroffensiven mot kurdiske byer og landsbyer i Nord-Syria og avfeier samtidig internasjonal kritikk og trusler om sanksjoner. På offensivens fjerde dag hevdet Tyrkia å ha tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain..

P4 - Igår: 17:13

Trekker 1.000 soldater ut av Syria

USA trekker nå 1.000 soldater ut av Syria. Soldatene som har vært stasjonert nord i landet har nå fått ordre om å forlate basen, opplyser en amerikansk tjenestemann ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Nye tall gir bekymring i Nav: 674.000 årsverk gikk tapt i Norge i fjor

Norges pyntelig lave ledighetsrate skjuler en stor utfordring, ifølge Nav, som nå klasker nye tall i bordet: Nær ett av fem årsverk gikk tapt blant personer i yrkesaldre i Norge i fjor..

E24 - 1 time siden

Brexitsamtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

E24 - 1 time siden

EU håper å våkne til brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

E24 - 1 time siden

Fellesforbundet stemmer over EØS-avtalen

EØS-spørsmålet splitter venstresiden og arbeiderbevegelsen i Norge, og onsdag skal Fellesforbundet på sitt landsmøte votere over EØS-avtalen..

E24 - 1 time siden

Oppgang på flere asiatiske børser: Fortsatt uro i Hongkong

Det er oppgang på flere asiatiske børser onsdag morgen etter at de amerikanske børsene steg dagen før, men i Hongkong fortsetter uroen, hvor parlamentet buet ut leder Carrie Lam før en tale..

E24 - 2 timer siden

NVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) skriver i sin langsiktige analyse at det grunnet folkelig motstand er uvisst hvor mye vindkraftutbygging vi vil få..

E24 - 2 timer siden

Kina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk

Etter at Representantenes hus vedtok lovforslag som støtter demonstrantene i Hongkong, ber Kina USA «slutte å blande seg»..

E24 - 2 timer siden

Warren ble angrepet fra alle kanter

Senator Elizabeth Warren måtte forsvare en rekke av sine politiske forslag under demokratenes TV-debatt i Ohio tirsdag kveld..

E24 - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef på Draugen

Kyllingbonde og tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe skal gå et kvalifiseringsprogram for å bli plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet..

E24 - 9 timer siden

Finansavisen: Fosun i samtaler om kjøp av Ving

Fosun Group, som var største aksjonær i Thomas Cook før konkursen, skal ifølge kilder være i samtaler om å kjøpe reiselivsoperatøren Ving, skriver Finansavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt