NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 12:04

NRK - 14 aug. 20 kl. 09:06

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, De, AFP, Vestbredden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, fordømmerny , avtale
NRK - 31 aug. 20 kl. 03:46

Tyrkia fordømmer Sian-markering

Utenriksdepartementet i Tyrkia fordømmer den anti-islamske gruppa Sian, ifølge Tyrkias ambassade i Norge på Facebook. Sian rev i stykker og spyttet på en koran under en markering i Oslo lørdag. Tyrkia forventer handling fra norske myndigheter..

P4 - 31 aug. 20 kl. 05:19

Tyrkia fordømmer SIAN-markering

Tyrkia fordømmer markeringen til den anti-islamiske gruppa SIAN i Oslo i helgen. Det er Tyrkias ambassade som på sin Facebookside i et innlegg har skrevet at de nå forventer at norske myndigheter tar grep. Lørdag spyttet SIAN på en koran og rev den i stykker under markeringen i Oslo.

Aftenposten - 31 aug. 20 kl. 05:47

Tyrkia fordømmer Sians Koran-behandling

Det tyrkiske utenriksdepartementet fordømmer spyttingen på Koranen under «krenkefesten» til Stopp islamiseringen av Norge (Sian) foran Stortinget i helgen..

Aftenposten - 19 april 20 kl. 07:41

USA og Storbritannia fordømmer pågripelser av aktivister i Hongkong

USA fordømmer pågripelser av minst 14 demokratiaktivister i Hongkong som lørdag ble siktet for forhold knyttet til de omfattende protestene i byen i fjor..

NRK - 22 april 20 kl. 14:13

Fordømmer henrettelse i Iran

FNs høykommissær for menneskerettigheter og Norge fordømmer Irans henrettelse av en 21-åring som var dømt til døden for et knivdrap han begikk som mindreårig..

NRK - 12 mai 20 kl. 22:13

Pompeo fordømmer angrep

USAs utenriksminister, Mike Pompeo, fordømmer angrepene på et sykehus og en begravelse i Afghanistan tirsdag, melder Reuters. Han oppfordrer afghanske myndigheter og Taliban til å samarbeide om å stille noen til ansvar, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 mai 20 kl. 22:13

Pompeo fordømmer sykehus-angrep

USAs utenriksminister, Mike Pompeo, fordømmer angrepene på et sykehus og en begravelse i Afghanistan tirsdag, melder Reuters. Han oppfordrer afghanske myndigheter og Taliban til å samarbeide om å stille noen til ansvar, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 24 mai 20 kl. 08:53

Fordømmer sikkerhetslov-forslag

I Hongkong fordømmer den siste britiske guvernøren Kinas forslag til sikkerhetslover i byen. Chris Patten var guvernør da Storbritannia overlot kolonien til Kina i 1997. Han sier situasjonen viser et nytt diktatur som ikke er til å stole på..

P4 - 29 mai 20 kl. 12:54

FN fordømmer politiet i Minneapolis

FNs høykommissær for menneskerettigheter fordømmer handlingene til politiet i Minneapolis etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse. FN oppfordrer nå USA til å ta kraftige grep for å hindre flere politidrap på afroamerikanere. Tusenvis av mennesker har tatt til gatene i voldsomme protester etter dødsfallet.

NRK - 02 juni 20 kl. 08:48

Pulitzer-komiteen fordømmer angrep

Pulitzer-komiteen fordømmer angrep på journalister som dekker demonstrasjonene i USA, og ber om at gjerningspersonene blir holdt ansvarlig. Journalistene var på jobb for å dekke demonstrasjonene som brøt ut etter at afroamerikanske George Floyd døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kina innfører nye tiltak

Kina har innført en rekke nye tiltak som lar myndighetene legge begrensninger på utenlandske selskapers virksomhet. Tiltakene blir betraktet som en gjengjeldelse mot USA etter at USA innførte sanksjoner blant annet mot Huawei..

NRK - 45 minutter siden

Mye mus på Østlandet

I løpet av sommeren har musebestanden på Østlandet tatt seg betrakelig opp. En forsker ved Norsk instiutt for bioøkonomi sier til forskning.no at det er spesielt klatremus og skogsmus det har blitt mye av.

NRK - 1 time siden

Sakna mann funnen

Mannen som har vore sakna sidan i går i Hustadvika kommune er no funnen i god behald. Aksjonen blir dermed avslutta, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

To skutt og drept i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 2 timer siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 2 timer siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 2 timer siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt