NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 11:50

NRK - 09 Oct 19 kl. 21:34

Tyrkia: Soldater på vei inn i Syria

Tyrkiske soldater er på vei inn i Nord-Syria øst for elven Eufrat, der de starter en bakkeoperasjon. Det sier forsvarsdepartementet i Tyrkia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Syria, Eufrat, Tyrkia, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, Soldater, vei, inni , Syria
NRK - 09 Jul 19 kl. 10:04

Tyrkia: Pågriper soldater

Tyrkisk politi begynte tirsdag å pågripe soldater over hele landet, mistenkt for å ha forbindelser til den islamske predikanten Fethullah Gülen som myndighetene mener sto bak kuppforsøket i 2016. Myndighetene har bedt om at 200 soldater pågripes..

Klartale - 08 Oct 19 kl. 09:13

Tyrkia kan angripe i Nord-Syria

USA trakk soldater sine soldater ut av området..

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:52

Tyrkia svarte med angrep i Syria

Tyrkia sier de har «nøytralisert 101 regime-elementer» i Syria. Det var en gjengjeldelse etter at fem tyrkiske soldater ble drept i et syrisk angrep i Idlib-provinsen. Tyrkia støtter opprørerne der mot regjeringens russisk-støttede offensiv..

NRK - 03 Feb 20 kl. 08:09

Flere syriske soldater drept

Tyrkia skal ha drept flere syriske soldater i et motangrep etter at fire tyrkiske soldater ble drept i Idlib-provinsen, opplyser Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, ifølge Afp..

NRK - 19 Nov 19 kl. 11:46

Tyrkia har arrestert 101 soldater

Tyrkisk politi har pågrepet 101 soldater for å angivelig støtte den USA-baserte islamske predikanten Fethullah Gülen, melder det statlige nyhetsbyrået Anadolu. Myndighetene mener Gülen stod bak kuppforsøket i 2016..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 11:17

Tyrkia har pågrepet 101 soldater for å støtte islamsk predikant

Tyrkisk politi har pågrepet 101 soldater for å angivelig støtte den USA-baserte islamske predikanten Fethullah Gülen..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 10:00

Tyrkia-spillerne kan bli straffet for militær-feiring

Tyrkia-spillerne brukte EM-kvalifiseringskamp til å hedre soldater. Nå lover UEFA granskning..

NRK - 02 Jan 20 kl. 15:51

Tyrkia sender soldater til Libya

Den tyrkiske nasjonalforsamlingen har vedtatt å sende soldater til Libya for å støtte landets internasjonalt anerkjente regjering. President Erdogan inngikk i november en avtale om sikkerhetssamarbeid med Libyas statsminister Fayez al-Sarraj..

NRK - 19 Jan 20 kl. 17:06

Vil ikke ha innblanding i Libya

Frankrikes president, Emmanuel Macron sier utplasseringen av utenlandske soldater i Libya må ta slutt. Tyrkia er anklaget for å ha sendt syriske soldater til landet. Flere verdensledere er nå samlet i Berlin for å diskutere konflikten i Libya..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Første påvising av smitte i Irak

Helseministeren i Irak bekreftar at det er påvist smitte av det nye koronaviruset i landet. Den smitta er ein mann frå Iran som slapp inn i Irak før dei stengde grensa si..

NRK - 15 minutter siden

– 50 virusdøde i Iran stemmer ikkje

Iran avviser påstandane om at 50 er døde av det nye koronaviruset i Iran. En folkevalgt frå den hellige byen Qom har anklaga Irans helseminister når han snakker om 12 dødsfall i landet, og hevdar det er 50..

NRK - 30 minutter siden

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriv Dagens Næringsliv. Sportskjeda begjærte seg sjølv konkurs i starten av februar. Gjelsten er også eigar av Sport1-konsernet..

NRK - 30 minutter siden

SAS set også inn ekstra fly

SAS set inn ekstra fly for å hente heim dei som har sete sandfaste på Gran Canaria. Flyet tar med passasjerar frå København til Gran Canaria, og returnerer deretter med 262 passasjerar til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Anmelder fiskeriministeren

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen blir anmeldt for bedrageri, skriv Dagbladet. Rød Ungdom anmelder han for å ha tatt imot 120.000 kroner urettmessig..

NRK - 45 minutter siden

Marthinsen (AP) tar ikkje gjenval

Marianne Marthinsen frå Arbeidarpartiet tar ikkje gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Interne fohold skal vere årsaka..

NRK - 45 minutter siden

Vart angripne av elg

Hundane til hundekøyrar Jon Børge Stina vart angripne av ei elgku da dei var ute på treningstur søndag kveld. Den eine hunden måtte bli avliva etter at den knakk ryggen da elgen trampa på den. Saka inneheld sterke bilde..

NRK - 1 time siden

Påstand om utestenging for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO utenfor en konkurranse i juli 2019..

NRK - 1 time siden

Påstand om utelukkelse for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..

NRK - 1 time siden

Raskt auke i virusdøde i Iran

Det er no 50 som har døydd av det nye koronaviruset i byen Qom i Iran, melder det iranske nyheitsbyrået ILNA. Tidlegare i dag var talet 12..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt