NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:18

NRK - 09 Oct 19 kl. 21:34

Tyrkia: Soldater på vei inn i Syria

Tyrkiske soldater er på vei inn i Nord-Syria øst for elven Eufrat, der de starter en bakkeoperasjon. Det sier forsvarsdepartementet i Tyrkia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Syria, Eufrat, Tyrkia, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, Soldater, vei, inni , Syria
NRK - 09 Jul 19 kl. 10:04

Tyrkia: Pågriper soldater

Tyrkisk politi begynte tirsdag å pågripe soldater over hele landet, mistenkt for å ha forbindelser til den islamske predikanten Fethullah Gülen som myndighetene mener sto bak kuppforsøket i 2016. Myndighetene har bedt om at 200 soldater pågripes..

Klartale - 08 Oct 19 kl. 09:13

Tyrkia kan angripe i Nord-Syria

USA trakk soldater sine soldater ut av området..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - I førrgår: 10:00

Tyrkia-spillerne kan bli straffet for militær-feiring

Tyrkia-spillerne brukte EM-kvalifiseringskamp til å hedre soldater. Nå lover UEFA granskning..

NRK - 10 Jul 19 kl. 10:20

USA ber Danmark sende soldater

Avisen Politiken skriver at USA har bedt Danmark om å sende soldater til det nordøstlige Syria. Det kan sette Danmark i en klemme mellom USA og Tyrkia. Ifølge Politikens opplysninger ble saken drøftet på et hemmelig møte i Folketinget i forrige uke..

NRK - 12 Oct 19 kl. 02:59

Pentagon bekrefter feilbombing

USAs forsvarsdepartement bekrefter at Tyrkia feilbombet ved en amerikansk base i Syria, og at Amerikanske soldater fra en base i Kobani havnet ved nedslagsfeltet under et angrep fredag.Tyrkia sier at den amerikanske basen ikke var målet for angrepet..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:55

Kurderne mobiliserer langs grensa

Den kurdiske administrasjonen i Nord-Syria oppfordrer til mobilisering og «motstand» langs grensa til Tyrkia, i det de kaller en historisk tid. Tyrkia sier de vil krysse grensa innen kort tid, etter at USA trakk ut sine soldater fra området..

NRK - 25 Aug 19 kl. 21:01

Tyrkiske soldater drept i Irak

Tre tyrkiske soldater ble drept og sju såret i sammenstøt med den kurdiske PKK-geriljaen i Nord-Irak søndag, ifølge tyrkiske myndigheter, skriver NTB. Tyrkia varslet denne uken at de trapper opp militæroffensiven i Irak..

P4 - Igår: 23:39

Vil la noen soldater bli

USA kommer til å la noen få amerikanske soldater bli i sørlige deler av Syria, for å overvåke situasjonen og sørge for at IS ikke får et nytt oppsving. Det skriver president Donald Trump i en pressemelding. Samtidig raser han mot Tyrkia og truer på Twitter med å ødelegge Tyrkias økonomi.

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 10:19

Politiken: USA ber Danmark sende soldater til Syria

Avisen Politiken skriver at USA har bedt Danmark om å sende soldater til det nordøstlige Syria. Det kan sette Danmark i en klemme mellom USA og Tyrkia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 1 time siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 4 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt