NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:00

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:59

Tyrkia: Fem drept i granatangrep

Fem personer er drept i et granatangrep mot Tyrkia fra Syria, en av dem en baby. Det melder tyrkiske tjenestemenn, ifølge NTB. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, Fem, drepti , granatangrep
P4 - 10 Oct 19 kl. 18:53

Fem drept i Tyrkia

Fem personer er drept, blant dem en baby, i et granatangrep fra Syria mot Tyrkia. Det melder tyrkiske tjenestemenn. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria.

NRK - 12 Sep 19 kl. 21:14

Sju drept av veibombe i Tyrkia

Sju sivile ble drept da en bombe eksploderte på en vei sørøst i Tyrkia torsdag, opplyser lokale myndigheter. Den kurdiske PKK-geriljaen får skylden av myndighetene. Ytterligere ti personer skal være alvorlig skadd..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:14

Flere drept i angrep i Tyrkia

Flere sivile skal være drept i terrorangrep i to byer i Tyrkia. Til sammen skal sju sivile, blant dem fem barn være drept, i angrepene, like ved grensen til Syria. I tillegg skal minst 69 personer være skadet.

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Tyrkia utvider angrepene

Tyrkia har nå utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen. Tyrkias angrep mot kurdisk milits i Syria fortsetter, og dødstallene stiger. Ifølge SOHR er 17 sivile drept, sju av dem i dag..

NRK - 11 Oct 19 kl. 08:27

Flere drept også i Tyrkia

To døgn etter invasjonen av de kurdiske områdene i Nord-Syria melder tyrkiske myndigheter om at folk er drept også på tyrkisk side av grensen. Sju sivile skal være drept i i provinsene Mardin og Sanliurfa, og minst 69 skadet..

NRK - 11 Oct 19 kl. 08:09

Terrorangrep i Tyrkia

Total sju sivile, deriblant fem barn, skal være drept i ulike terrorangrep i provinsene Mardin og Sanliurfa i Tyrkia. I tillegg skal minst 69 personer være skadd. Tyrkiske myndigheter mener de kurdiske gruppene YPG og PKK står bak angrepene..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

SDF: Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:36

USA utestenger Tyrkia

USA har utestengt Tyrkia fra F-35-programmet etter at landet kjøpte rakettsystemet S-400 fra Russland. Det bekrefter USA overfor nyhetsbyrået AFP. USA har gjentatte ganger rådet Tyrkia til ikke å kjøpe systemet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 30 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt