NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:26

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:59

Tyrkia: Fem drept i granatangrep

Fem personer er drept i et granatangrep mot Tyrkia fra Syria, en av dem en baby. Det melder tyrkiske tjenestemenn, ifølge NTB. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, Fem, drepti , granatangrep
P4 - 10 Oct 19 kl. 18:53

Fem drept i Tyrkia

Fem personer er drept, blant dem en baby, i et granatangrep fra Syria mot Tyrkia. Det melder tyrkiske tjenestemenn. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria.

NRK - 12 Sep 19 kl. 21:14

Sju drept av veibombe i Tyrkia

Sju sivile ble drept da en bombe eksploderte på en vei sørøst i Tyrkia torsdag, opplyser lokale myndigheter. Den kurdiske PKK-geriljaen får skylden av myndighetene. Ytterligere ti personer skal være alvorlig skadd..

P4 - 23 Dec 19 kl. 17:42

- Åtte drept av bilbombe

Åtte sivile skal være drept av en bilbombe nord i Syria i dag. Angrepet skal ha skjedd rundt to mil fra grensen til Tyrkia, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet. Det har vært flere lignende angrep i områdene Tyrkia kontrollerer den siste tiden..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:52

Tyrkia svarte med angrep i Syria

Tyrkia sier de har «nøytralisert 101 regime-elementer» i Syria. Det var en gjengjeldelse etter at fem tyrkiske soldater ble drept i et syrisk angrep i Idlib-provinsen. Tyrkia støtter opprørerne der mot regjeringens russisk-støttede offensiv..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:14

Flere drept i angrep i Tyrkia

Flere sivile skal være drept i terrorangrep i to byer i Tyrkia. Til sammen skal sju sivile, blant dem fem barn være drept, i angrepene, like ved grensen til Syria. I tillegg skal minst 69 personer være skadet.

NRK - 30 Oct 19 kl. 09:50

USA-ambassadør på teppet

Tyrkia har kalt USAs ambassadør «inn på teppet» i Ankara for å forklare seg etter at Representantenes hus i USA har anerkjent folkemordet i Armenia. Tyrkia bestrider at at det var folkemord i 2015-2017 da 1,5 millioner armenere ble drept...

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Tyrkia utvider angrepene

Tyrkia har nå utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen. Tyrkias angrep mot kurdisk milits i Syria fortsetter, og dødstallene stiger. Ifølge SOHR er 17 sivile drept, sju av dem i dag..

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:55

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

NRK - 11 Oct 19 kl. 08:27

Flere drept også i Tyrkia

To døgn etter invasjonen av de kurdiske områdene i Nord-Syria melder tyrkiske myndigheter om at folk er drept også på tyrkisk side av grensen. Sju sivile skal være drept i i provinsene Mardin og Sanliurfa, og minst 69 skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 15 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 3 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 3 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt