P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:06

P4 - 13 Mar 18 kl. 07:57

Tyrkia-salget på vei opp igjen

Etter en kraftig nedgang de siste årene, vender norske turister nå nesen mot Tyrkia igjen.
Reiseselskapet TUI har så langt i år opplevd en økning i salget på 119 prosent sammenlignet med fjoråret.
Usman Fareed Jsrae i TUI Norge sier til Finansavisen at den politiske uroen i landet har roet seg, og at folk derfor ikke er redde for å reise til Tyrkia..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, TUI, Fareed Jsrae, TUI Norge, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia-salget, vei, opp, igjen
NRK - 31 May 18 kl. 00:12

Misliker at Tyrkia får kjøpe F-35

Israel misliker at Tyrkia får kjøpe F-35-kampfly, og forsøker å overtale USA til å stanse salget, melder Haaretz. Ifølge den israelske avisa pågår det nå samtaler mellom Israel og USA om det tyrkiske kampflykjøpet, skriver NTB..

P4 - 25 Dec 17 kl. 20:28

Nordmenn vil til Tyrkia igjen

Etter flere år med nedgang, vil nå flere nordmenn igjen reise på ferie til Tyrkia..

P4 - 14 Dec 17 kl. 10:32

Ny nedgang i nyboligsalget

For åttende måned på rad var det nedgang i nybolig-salget i november. Salget av nye boliger var da 36 prosent lavere i forhold til samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Foreningen er bekymret og viser til at dårlig salg over lang tid vil påvirke sysselsettingen i byggebransjen, som igjen vil få konsekvenser for veksten i norsk økonomi..

P4 - 30 May 18 kl. 14:52

Stopper ikke salget av engangsgriller

De store dagligvarekjedene stopper ikke salget av engangsgriller. Det kommer frem i en ringerunde P4 har gjennomført. Norsk Brannvernforening mener butikker fra Trøndelag og sørover bør stoppe salget for en periode pågrunn av stor skogbrannfare.

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

NRK - 28 Jan 18 kl. 22:43

Tyrkia rykker fram mot kurdere

Tyrkia har søndag erobret en viktig ås utenfor den syriske byen Afrin etter voldsomme angrep med fly og artilleriild. Tyrkia innledet for én uke siden en storoffensiv mot den USA-støttede, kurdiske YPG-militsen som Tyrkia mener er en terrorgruppe..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg beklager til Tyrkia

Erna Solberg åpner for diskutere nærmere med Tyrkia om beklagelsen etter Nato-øvelsen i Stavanger. – Om Tyrkia mener en unnskyldning ikke er nok, er vi villige til å snakke nærmere med Tyrkia om det, sier hun til NRK..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg vil gå i dialog med Tyrkia

Erna Solberg vil prate nærare med Tyrkia etter NATO-øvinga i Stavanger. – Vi har orsaka det som har skjedd og sagt unnskyld til Tyrkia. Men om dei meiner det ikkje er nok så er vi villige til å prate med Tyrkia om det, seier statsministeren til NRK..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:29

Tyrkia-ambassade i Øst-Jerusalem

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan uttrykte i en tale søndag håp om at Tyrkia snart vil kunne opprette en ambassade til Palestina i Øst-Jerusalem. Erdogan tok igjen avstand fra USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad i Israel..

Dagbladet - 28 May 18 kl. 17:28

Salget av is og øl til himmels i maivarmen

Salget av is, øl og vann har eksplodert i den overraskende og vedvarende mai-varmen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 3 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt