P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:12

P4 - 13 Mar 18 kl. 07:57

Tyrkia-salget på vei opp igjen

Etter en kraftig nedgang de siste årene, vender norske turister nå nesen mot Tyrkia igjen.
Reiseselskapet TUI har så langt i år opplevd en økning i salget på 119 prosent sammenlignet med fjoråret.
Usman Fareed Jsrae i TUI Norge sier til Finansavisen at den politiske uroen i landet har roet seg, og at folk derfor ikke er redde for å reise til Tyrkia..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, TUI, Fareed Jsrae, TUI Norge, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia-salget, vei, opp, igjen
NRK - 31 May 18 kl. 00:12

Misliker at Tyrkia får kjøpe F-35

Israel misliker at Tyrkia får kjøpe F-35-kampfly, og forsøker å overtale USA til å stanse salget, melder Haaretz. Ifølge den israelske avisa pågår det nå samtaler mellom Israel og USA om det tyrkiske kampflykjøpet, skriver NTB..

P4 - 25 Dec 17 kl. 20:28

Nordmenn vil til Tyrkia igjen

Etter flere år med nedgang, vil nå flere nordmenn igjen reise på ferie til Tyrkia..

P4 - 14 Dec 17 kl. 10:32

Ny nedgang i nyboligsalget

For åttende måned på rad var det nedgang i nybolig-salget i november. Salget av nye boliger var da 36 prosent lavere i forhold til samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Foreningen er bekymret og viser til at dårlig salg over lang tid vil påvirke sysselsettingen i byggebransjen, som igjen vil få konsekvenser for veksten i norsk økonomi..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 18:58

Kraftig inflasjonsstigning i Tyrkia

Inflasjonen i Tyrkia steg igjen i september. Prisene var 25 prosent høyere enn for ett år siden, og høyere enn analytikerne hadde ventet..

Hegnar.no - 24 Jul 18 kl. 14:36

Skjellsordene hagler mellom Tyrkia og Israel

Tyrkias president hevder at Hitlers ånd har dukket opp igjen i Israel, noe som har fått Israels statsminister til å kalle Tyrkia for et mørkt diktatur..

NRK - 13 Sep 18 kl. 11:48

Nyboligsalg falt i august

Boligprodusentenes forening la fram tallene for salget av nye boliger torsdag. Etter at foreningen i juni meldte om en økning på 2 prosent, den første oppgangen i salget på 14 måneder, gikk salget kraftig tilbake, melder E24..

Hegnar.no - 03 Sep 18 kl. 11:29

Inflasjonen i Tyrkia har ikke vært så høy på 15 år

Inflasjonen i Tyrkia steg igjen i august. Prisene var 18 prosent høyere enn for ett år siden, og inflasjonen er nå på sitt høyeste på 15 år. .

P4 - 30 May 18 kl. 14:52

Stopper ikke salget av engangsgriller

De store dagligvarekjedene stopper ikke salget av engangsgriller. Det kommer frem i en ringerunde P4 har gjennomført. Norsk Brannvernforening mener butikker fra Trøndelag og sørover bør stoppe salget for en periode pågrunn av stor skogbrannfare.

NRK - 03 Sep 18 kl. 10:59

Høy inflasjon i Tyrkia

Inflasjonen i Tyrkia steg igjen i august. Prisene var 18 prosent høyere enn for ett år siden, og inflasjonen er nå på sitt høyeste på 15 år. Økningen kommer som følge av fallet i Tyrkias valuta i august..

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt