P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:20

P4 - 13 Mar 18 kl. 07:57

Tyrkia-salget på vei opp igjen

Etter en kraftig nedgang de siste årene, vender norske turister nå nesen mot Tyrkia igjen.
Reiseselskapet TUI har så langt i år opplevd en økning i salget på 119 prosent sammenlignet med fjoråret.
Usman Fareed Jsrae i TUI Norge sier til Finansavisen at den politiske uroen i landet har roet seg, og at folk derfor ikke er redde for å reise til Tyrkia..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, TUI, Fareed Jsrae, TUI Norge, Finansavisen

Dele artikeln

25 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia-salget, vei, opp, igjen
P4 - 25 Dec 17 kl. 20:28

Nordmenn vil til Tyrkia igjen

Etter flere år med nedgang, vil nå flere nordmenn igjen reise på ferie til Tyrkia..

P4 - 14 Dec 17 kl. 10:32

Ny nedgang i nyboligsalget

For åttende måned på rad var det nedgang i nybolig-salget i november. Salget av nye boliger var da 36 prosent lavere i forhold til samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Foreningen er bekymret og viser til at dårlig salg over lang tid vil påvirke sysselsettingen i byggebransjen, som igjen vil få konsekvenser for veksten i norsk økonomi..

NRK - 28 Jan 18 kl. 22:43

Tyrkia rykker fram mot kurdere

Tyrkia har søndag erobret en viktig ås utenfor den syriske byen Afrin etter voldsomme angrep med fly og artilleriild. Tyrkia innledet for én uke siden en storoffensiv mot den USA-støttede, kurdiske YPG-militsen som Tyrkia mener er en terrorgruppe..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg beklager til Tyrkia

Erna Solberg åpner for diskutere nærmere med Tyrkia om beklagelsen etter Nato-øvelsen i Stavanger. – Om Tyrkia mener en unnskyldning ikke er nok, er vi villige til å snakke nærmere med Tyrkia om det, sier hun til NRK..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg vil gå i dialog med Tyrkia

Erna Solberg vil prate nærare med Tyrkia etter NATO-øvinga i Stavanger. – Vi har orsaka det som har skjedd og sagt unnskyld til Tyrkia. Men om dei meiner det ikkje er nok så er vi villige til å prate med Tyrkia om det, seier statsministeren til NRK..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:29

Tyrkia-ambassade i Øst-Jerusalem

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan uttrykte i en tale søndag håp om at Tyrkia snart vil kunne opprette en ambassade til Palestina i Øst-Jerusalem. Erdogan tok igjen avstand fra USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad i Israel..

E24 - 25 Dec 17 kl. 19:44

Nå vil nordmenn til Tyrkia igjen

Terror-frykt la en demper på reiselysten, men nå øker Tyrkia-interessen til nordmenn. .

P4 - 18 Nov 17 kl. 19:52

Stoltenberg har snakket med Erdogan

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg har i kveld snakket med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Det opplyser Nato til NRK. Stoltenberg beklaget igjen for at Tyrkia ble fremstilt som fiende under en militærøvelse i Stavanger.

NRK - 05 Dec 17 kl. 10:34

Tyrkia advarer Trump

Tyrkia advarer USA om at en anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad vil kunne føre til at Tyrkia kutter sine diplomatiske bånd til Israel..

NRK - 27 Feb 18 kl. 10:32

Salget av nesespray øker

Aldri før har nordmenn kjøpt like mye nesespray som i fjor. Salget målt i doser økte med 11 prosent fra året før. Av 6 millioner flasker med nesespray, ble sju av ti kjøpt utenom apotek..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Valget på Sandberg vekker oppsikt i utlandet

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privat fest hjemme hos seg selv. Nyhetsbyrået AFP har i kveld laget en sak der de påpeker dette, og viser til at utnevnelsen blir debattert og ironisert på sosiale medier.

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt