P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:58

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo.
Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.
Mer enn 7, 3 millioner mennesker er beordret vekk fra hjemmene sine på grunn av fare for store jordras og oversvømmelser som følge av tyfonen.
Det er ventet at denne tyfonen er den verste på 60 år..
Les mer på P4


Les mer om:
Hagibis, Tokyo, Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyfonenhar , truffet, Japan
VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon har truffet Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk», og har lørdag truffet østlige deler av Tokyo. Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

P4 - 12 Oct 19 kl. 11:41

Masseevakuering av folk i Japan

3,2 millioner mennesker i Japan er nå bedt om å evakuere på grunn av tyfonen Hagibis. Den kraftige tyfonen, som er ventet å treffe Tokyo i kveld lokal tid, har allerede krevd et dødsoffer. Det er ventet at tyfonen vil ha vindkast opptil 60 meter per sekund og ekstreme mengder regn når den treffer hovedstaden.

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Strømbrudd og evakueringer

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 05:48

74 omkom i tyfonen i Japan

Redningsarbeidere fortsetter å søke etter savnede etter tyfonen i Japan. Antallet døde har nå steget til 74, ifølge lokale medier..

NRK - 13 Oct 19 kl. 02:13

Fire døde etter tyfonen i Japan

Fire personer er meldt omkommet som følge av tyfonen i Japan, ifølge den nasjonale kringkasteren NHK. Hagibis hadde vindkast på opptil 60 meter per sekund før den traff land. Det meldes om store ødeleggelser..

Klartale - 16 Oct 19 kl. 08:59

74 døde i tyfonen i Japan

Redningsfolk leter fortsatt etter savnede. 74 personer er bekreftet døde etter tyfonen i Japan..

P4 - 13 Oct 19 kl. 07:18

Minst 16 døde i Japan

I Japan er dødstallet steget til 16 etter tyfonen Hagibis herjinger. 14 personer er i tillegg savnet, melder den japanske kringkasterne NHK. Tyfonen traff Japan med full styrke i går, og det er registrert vindkast på over 60 meter i sekundet.

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 11:15

Tyfon rammer Japan – 7 millioner bedt om å evakuere

Tyfonen Hagibis har truffet land i Japan, hvor minst to personer er omkommet og flere enn 7 millioner mennesker er bedt om å evakuere..

NRK - 08 Sep 19 kl. 06:50

Japan venter Tyfon

Tyfonen Lingling har så vidt blitt ferdig med Nord- og Sør-Korea, før tyfonen Faxai ligger an til å treffe rett på hovedstaden i Japan søndag. Det er varslet vindstyrke på opptil 60 meter per sekund, som kvalifiserer til orkan kategori 4 for Faxai..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.

P4 - 10 minutter siden

76 kinesere søkt om oppholdstillatelse

76 kinesere har søkt om utvidet oppholdstillatelse i Norge på grunn av utbruddet av koronaviruset i hjemlandet. 67 av disse har fått innvilget søknaden, mens de siste 9 fortsatt er til behandling, melder VG. Utenriksdepartementet opplyser at alle kinesiske statsborgere som ikke får reist hjem på grunn av kansellerte flyavganger og stengte flyplasser kan søke om utvidet opphold..

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt