P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:48

P4 - 12 okt. 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo.
Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.
Mer enn 7, 3 millioner mennesker er beordret vekk fra hjemmene sine på grunn av fare for store jordras og oversvømmelser som følge av tyfonen.
Det er ventet at denne tyfonen er den verste på 60 år..
Les mer på P4


Les mer om:
Hagibis, Tokyo, Japan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyfonenhar , truffet, Japan
P4 - 12 okt. 19 kl. 11:41

Masseevakuering av folk i Japan

3,2 millioner mennesker i Japan er nå bedt om å evakuere på grunn av tyfonen Hagibis. Den kraftige tyfonen, som er ventet å treffe Tokyo i kveld lokal tid, har allerede krevd et dødsoffer. Det er ventet at tyfonen vil ha vindkast opptil 60 meter per sekund og ekstreme mengder regn når den treffer hovedstaden.

P4 - 13 okt. 19 kl. 07:18

Minst 16 døde i Japan

I Japan er dødstallet steget til 16 etter tyfonen Hagibis herjinger. 14 personer er i tillegg savnet, melder den japanske kringkasterne NHK. Tyfonen traff Japan med full styrke i går, og det er registrert vindkast på over 60 meter i sekundet.

NRK - 05 sep. 20 kl. 11:49

Japan varsler innbyggere om tyfon

Myndighetene i Japan ber japanere vise stor forsiktighet når tyfonen Haishen treffer øya Okinawa lørdag. Det er ventet at tyfonen, den tiende som treffer Japan i år, vil øke i styrke søndag, melder DPA. Oversvømmelser og sterke vindkast er varslet..

VG - 12 okt. 19 kl. 06:12

Tyfon har truffet Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk», og har lørdag truffet østlige deler av Tokyo. Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

NRK - 08 sep. 19 kl. 06:50

Japan venter Tyfon

Tyfonen Lingling har så vidt blitt ferdig med Nord- og Sør-Korea, før tyfonen Faxai ligger an til å treffe rett på hovedstaden i Japan søndag. Det er varslet vindstyrke på opptil 60 meter per sekund, som kvalifiserer til orkan kategori 4 for Faxai..

Aftenposten - 08 sep. 19 kl. 07:26

Japan venter på tyfon – Sør-Korea puster ut etter en annen

Tyfonen Lingling har så vidt blitt ferdig med Nord- og Sør-Korea, før tyfonen Faxai ligger an til å treffe rett på hovedstaden i Japan søndag..

NRK - 13 okt. 19 kl. 02:13

Fire døde etter tyfonen i Japan

Fire personer er meldt omkommet som følge av tyfonen i Japan, ifølge den nasjonale kringkasteren NHK. Hagibis hadde vindkast på opptil 60 meter per sekund før den traff land. Det meldes om store ødeleggelser..

NRK - 13 okt. 19 kl. 17:06

Fleire døde etter tyfonen i Japan

33 menneske er funne døde, og mange er sakna etter tyfonen i Japan. Det er store materielle skadar og militære er sett inn i redningsarbeidet. Blant dei sakna er delar av mannskapet på eit lasteskip som gjekk ned i hamna i Tokyo..

VG - 13 okt. 19 kl. 21:59

Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan

Redningsarbeidet trappes opp etter tyfonen Hagibis' herjinger i Japan. En eldre kvinne omkom da hun falt ut av et redningshelikopter i 40 meters høyde..

Aftenposten - 14 okt. 19 kl. 10:14

Over hundre tusen jobber med redningsarbeidet i Japan etter tyfonen

Redningsarbeidere graver seg gjennom jordskred og søker etter savnede ved oversvømte elver etter tyfonen Hagibis herjinger i Japan..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 2 timer siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 2 timer siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt