Dagbladet > Kultur

Tuesday, 12 November, 03:43

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:09

Tvinges til å bli hos voldelige menn

Vi tar partnervold på alvor – så lenge de som utsettes for det er norsk. Reglene som skal beskytte utenlandske kvinner praktiseres så strengt at de svikter totalt..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tvinges, tilå bli , hos, voldelige, menn
P4 - 15 Sep 19 kl. 16:27

Stadig mer voldelige demonstrasjoner

Politiet i Hong Kong har tatt i bruk vannkanoner og tåregass mot demonstranter nå. Enkelte av demonstrantene kaster brannbomber, melder nyhetsbyrået AFP. Demonstrasjonene startet niende juni.

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 05:51

Hongkongs politiske leder advarer voldelige demonstranter

Lederen av Hongkongs byregjering, Carrie Lam, advarte tirsdag demonstrantene i byen mot å ty til flere voldelige protester..

NRK - 09 Aug 19 kl. 10:29

Tvinges til arbeid på ubestemt tid

Eritreiske studenter tvinges til arbeid på ubestemt tid, ifølge en ny rapport fra Human Rights Watch, skriver al-Jazeera. I rapporten står det at utdanningssystemet forbereder studenter for arbeid i militæret og offentlige tjenester på ubestemt tid..

VG - 13 Aug 19 kl. 05:47

Hongkongs politiske leder advarer voldelige demonstranter

Lederen av Hongkongs byregjering, Carrie Lam, advarte tirsdag demonstrantene i byen mot å ty til flere voldelige protester..

P4 - 22 Oct 19 kl. 06:19

Voldelige sammenstøt i Bolivia

I Bolivia har det brutt ut flere voldelige sammenstøt etter at president Evo Morales har utpekt seg som vinner av presidentvalget. Rivaliserende politiske tilhengere mener valgresultatet er rigget, og har satt fyr på flere valgkontorer, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 07:20

Voldelige opptøyer etter valget i Bolivia

Voldelige sammenstøt brøt ut i byer i Bolivia etter at opposisjonskandidat Carlos Mesa avviste valgresultatet som trolig sikrer president Evo Morales makten..

P4 - 18 Oct 19 kl. 21:37

Voldelige demonstrasjoner i Barcelona

Over en halv million mennesker demonstrerer i Barcelonas gater i kveld. Protestene har bygget seg opp gjennom uka etter at ni katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer på mandag for å ha prøvd å løsrive Catalonia i 2017. I dag toppet det seg.

VG - 18 Oct 19 kl. 23:28

Sto i de voldelige opptøyene: – Jeg vil skrive historie

BARCELONA (VG) En svartkledd 20-åring som har stått på barrikadene i de voldelige opptøyene stinker tåregass når vi treffer ham. Kampene har ført til mange skadede og store ødeleggelser i byen..

P4 - 25 Aug 19 kl. 16:04

Voldelige sammenstøt i Hong Kong

Det har igjen vært voldelige sammenstøt mellom politiet og demonstranter i Hong Kong i dag. Politiet har avfyrt varselskudd, tatt i bruk skjold, tåregass og vannkanoner i et forsøk på å drive demonstrantene tilbake..

P4 - 19 Oct 19 kl. 07:23

Voldelige protester i Chile

Presidenten i Chile har innført unntakstilstand i hovedstaden Santiago etter omfattende og voldelige protester. Demonstrantene protesterer mot høyere priser i kollektivtrafikken, og blant annet har en rekke T-banestasjoner blitt rasert. T-banesystemet i Santiago er et av Sør-Amerikas mest moderne.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Dagbladet - 6 timer siden

Misunnelse, Høyre? Virkelig?

Tror regjeringen virkelig at professor Karen Helene Ulltveit-Moes utredning om økt skatt på oppdrettsnæringen bare bygger på en følelse av misunnelse?.

Dagbladet - 7 timer siden

Snakkis i Sverige: «Motbydelige»

- Serien er en kontrast til hvordan vi tror at nordmenn er. Vi tror nordmenn er så prektige, og så får vi dette bildet, sier Elin af Klintberg i Svenska Dagbladet..

Dagbladet - 9 timer siden

En thriller fra virkeligheten

Vi feirer i høst at det er 30 år siden Berlinmuren falt. Det er en svir. Også å lese om..

Dagbladet - 13 timer siden

Velferdsstatens fordommer

Mange mennesker blir mistenkeliggjort i møte med systemet: En antagelse om at du nærmest er ute etter å snylte på fellesskapets midler..

Dagbladet - 13 timer siden

Djevelsk bra

«Exit»-torpedoen er nesten like farlig med 12-strengeren..

Dagbladet - 12 timer siden

- Ba meg gi ham trusa

Sharon Stone forteller detaljer rundt den mye omtalte scenen fra «Basic Instinct» som gjorde henne verdenskjent..

Dagbladet - 12 timer siden

Groteske scener fra utlendingsforvaltningen

Dagbladet mener: Norske politikere må ta grep for å sikre at UDIs skammelige hersing med småbarnsmoren Mahsa Aghabararian (32) og hennes familie aldri gjentar seg..

Dagbladet - 13 timer siden

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen blir NRK P3s nye musikksjef..

Dagbladet - 15 timer siden

Ber regjeringen revurdere riving

Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland vil «sterkt beklage om man nå går videre med en rask og uopprettelig gjennomføring av vedtaket»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt