P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 15:28

P4 - 10 aug. 19 kl. 07:42

Tusenvis ventet til demonstrasjon

Tusenvis av demonstranter er ventet til gatene i Moskva i dag.
Den russiske opposisjon i Moskva krever frie og rettferdige lokalvalg.
Det er fjerde gang på fire uker at det demonstreres og foreløpig er over 1600 personer pågrepet.
For to uker siden ble mer enn tusen personer pågrepet da de demonstrerte utenfor borgermesterens kontor..
Les mer på P4


Les mer om:
Moskva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tusenvis, ventet, til, demonstrasjon
VG - 18 okt. 19 kl. 11:48

Tusenvis av katalanske demonstranter inntar Barcelona

BARCELONA (VG) Tusenvis av demonstranter stømmer til gatene og spenningen bygger seg opp foran det som er ventet å bli en enorm demonstrasjon i den katalanske byen i kveld..

P4 - 04 juni 20 kl. 18:32

Stanset demonstrasjon i Sverige

Politiet har stanse en demonstrasjon mot rasisme i Malmö. Det var gitt tillatelse til en slik demonstrasjon, til støtte for Black lives matter-bevegelsen i USA. Men det er ikke lov med folkeansamlinger med flere enn 50 personer i Sverige, og politiet brøt inn etter at rundt 300 personer hadde samlet seg..

NRK - 11 aug. 19 kl. 11:05

Ny demonstrasjon i Hongkong

Demonstranter har på nytt begynt å samle seg i Hongkong, dagen etter at en fredelig demonstrasjon endte med sammenstøt med politi. Politiet har gitt tillatelse til søndagens demonstrasjon i Victoria Park..

NRK - 30 aug. 19 kl. 08:19

Hongkong-demonstrasjon avlyses

Arrangørene av en stor planlagt demonstrasjon i Hongkong lørdag avlyser arrangementet av hensyn til sikkerheten. Civil Human Rights Front har fått avslag på søknad om å holde lørdagens planlagte demonstrasjon, opplyser talskvinnen Bonnie Leung..

P4 - 04 juni 20 kl. 13:34

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

NRK - 10 aug. 19 kl. 04:19

Tusenvis ventet til demonstrasjon

Lørdag demonstrerer den russiske opposisjon i Moskva med krav om frie og rettferdige lokalvalg for fjerde gang på fire uker. Over 1600 personer er pågrepet. Det er ventet flere tusen demonstranter til den lovlige aksjonen i ettermiddag..

P4 - 31 aug. 19 kl. 12:15

Demonstranter i Hongkong trosser politiforbud

Tusenvis av mennesker protesterer i gatene i Hongkong i dag til tross for at politiet la ned forbud mot en planlagt demonstrasjon. Politiet har så langt ikke konfrontert demonstrantene. Personer i alle aldre har også deltatt i en religiøs demonstrasjon som startet med at demonstrantene gikk til religiøse landemerker, før de rettet kursen mot distriktet der regjeringskontorene ligger..

Aftenposten - 24 jan. 20 kl. 12:27

Stor demonstrasjon mot USA i Irak

Tusenvis av mennesker deltar i en demonstrasjon mot USA i Bagdad, etter oppfordring fra den mektige irakiske sjiamuslimske lederen Moqtada al-Sadr..

NRK - 01 aug. 20 kl. 19:53

Politiet brøt opp demonstrasjon

Tysk politi brøt opp en demonstrasjon i Berlin der tusenvis protesterte mot det de mener er unødvendige smitteverntiltak, ifølge NTB. Politiet fjernet flere av arrangørene fra scenen, noe som ble møtt med buing og ukvemsord fra demonstrantene..

NRK - 29 aug. 20 kl. 08:08

Berlin venter stor demonstrasjon

En tysk domstol har bestemt at en planlagt demonstrasjon mot korona-tiltak i Berlin ikke kan forbys. Politiet sa nei til dagens massemønstring på grunn av smittefare, men avgjørelsen ble anket. Titusener av mennesker er ventet til hovedstaden i dag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.

P4 - 1 time siden

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

P4 - 1 time siden

Fant person i grunnstøtt båt

Et redningshelikopter har nettopp gjort funn av en person om bord en seilbåt som hadde drevet på grunn på en holme utenfor Flatanger i Trøndelag. Helsetilstanden er foreløpig ukjent, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. De fikk melding om seilbåten - som skal være nederlandsregistrert - fra en tilfeldig forbipasserende båt..

P4 - 1 time siden

21 koronasmittede innlagt

21 koronasmittede er innlagt på norske sykehus i dag. Det er to færre enn i går, da antallet var det høyeste siden juni. Ingen av dem som nå er innlagt får respiratorbehandling, opplyser Helsedirektoratet nå i ettermiddag.

P4 - 2 timer siden

Fotballag i karantene

Hele kvinnefotballaget til Sotra, som spiller i 2. divisjon, er satt i karantene. Det skjer etter at en person i støtteapparatet har fått påvist koronasmitte, melder Bergensavisen.

P4 - 2 timer siden

Korona-dødsfall i Bergen

I Bergen er det registrert 19 nye smittetilfeller og ett koronarelatert dødsfall siste døgn. Det var en person ved Fyllingsdalen sykehjem som døde etter å ha blitt smittet med viruset, opplyser Bergen kommune. Når det gjelder de nye smittede, er de fra 15 til 62 år..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for uaktsomt drap

En taxisjåfør fra Kristiansand er tiltalt for uaktsomt drap etter at han kjørte på 89 år gammel mann i desember i fjor. 89-åringen var på vei over et fotgjengerfelt da han ble påkjørt og døde på sykehus dagen etter. Ifølge tiltalen kjørte taxisjåføren raskere enn fartsgrensen, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 3 timer siden

Trump har ringt Tybring-Gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde fikk en spesiell telefon i dag. Det var USAs president som ringte. Det var for å takke Frp-politikeren for hans nominasjon av Donald Trump til Nobels fredspris.

P4 - 3 timer siden

Høyeste smittetall så langt

Igjen er det registrert rekordhøye smittetall i verden. Den siste uken er det registrert nesten to millioner nye koronatilfeller, som er det høyeste uketallet så langt, og en økning på 6 prosent fra forrige uke. Det melder AFP som viser til statistikk fra Verdens helseorganisasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt