NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:54

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:01

Tusenvis samlet for ulven

Flere tusen ulvetilhengere møtte opp i Oslo og flere andre byer lørdag for å demonstrere mot ulvejakt, og for å la ulven leve i Norge. Det er dyrevernsorganisasjonen NOAH som har tatt initiativet til demonstrasjonene i seks norske byer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Norge, NOAH

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tusenvis, samlet, for, ulven
VG - 12 Jan 19 kl. 13:18

Demonstrerer for ulven: – La ulven leve

Lørdag samlet folk seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden..

VG - 12 Jan 19 kl. 13:18

Demonstrerer for ulven: – Ulven hører hjemme i våre skoger

Lørdag samlet folk seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden..

VG - 17 Nov 18 kl. 14:07

Tusenvis på abortdemonstrasjon

EIDSVOLLS PLASS (VG) Tusenvis av mennesker har lørdag samlet seg foran Stortinget for å vise sin motstand mot Erna Solbergs abortflørt med KrF..

VG - 17 Nov 18 kl. 14:07

Tusenvis på abortdemonstrasjon: – Regjeringen vil ta oss 40 år tilbake i tid

EIDSVOLLS PLASS (VG) Tusenvis av mennesker har lørdag samlet seg foran Stortinget for å vise sin motstand mot Erna Solbergs abortflørt med KrF..

Klartale - 08 Jan 19 kl. 15:39

Ulven gjør folk sinte – igjen

Ulven har uvenner i Norge. De nekter også å se ulven på melke-kartonger og som kakepynt..

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 15:40

Tusenvis samlet til ulvemarkeringer i flere byer

Flere tusen personer både i Oslo og en rekke andre byer har samlet seg til markeringer for ulvene. De protesterer mot regjeringens manglende vern av rovdyret..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 17:46

Tusenvis samlet seg til støtte for abortloven: – Forstår at mange kvinner og unge jenter er fortvilet og oppgitt i dag

Over 8000 demonstranten var samlet på Eidsvolls plass utenfor Stortinget lørdag. Regjeringens «abortflørt» med KrF engasjerer mange..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 13:48

Tusenvis samlet til ulvemarkeringer i flere byer

Flere tusen personer både i Oslo og en rekke andre byer har samlet seg til markeringer for ulvene. De protesterer mot regjeringens manglende vern av rovdyret..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 23:00

Arkivmaterialet har vært ukjent. Nå kaster det nytt lys over forfatter Tor Ulven | Anemari Neple

Tor Ulven arbeidet ikke i isolasjon..

Hegnar.no - 27 Oct 18 kl. 08:07

Tusenvis av brasilianere før skjebnevalget

To dager før Brasil skal velge sin neste president, har tusener samlet seg utenfor valgdomstolen i Rio de Janeiro for å demonstrere det de mener er sensur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 2 timer siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt