Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:46

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Frøydis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tusenvis, krever, dødstrailer, stopp, Livredd
NRK - 10 okt. 19 kl. 11:57

Iran krever stopp i angrepet

Iran krever at Tyrkia umiddelbart stopper angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria og forlater landet. Det kommer frem i en uttalelse fra Irans utenriksdepartement..

E24 - 19 jan. 20 kl. 10:56

Tusenvis av demonstranter samlet i park i Hongkong

Tusenvis av hongkongkinesere har samlet seg i en park der de krever en valgreform og boikott av det kinesiske kommunistpartiet..

NRK - 09 okt. 19 kl. 10:43

Krever full stopp i utførsel

Fjordfiskenemnda krever et strakstiltak i påvente av andre reguleringstiltak som begrenser fisketrykket på lokale bestander, skriver kystogfjord.no. De mener at fisketuristene snarest må få et generelt forbud mot utførsel av fisk fra Norge..

Aftenposten - 22 jan. 20 kl. 15:07

Tusenvis av greske øyboere demonstrerer mot migrantleirer

På de greske øyene Lesvos, Samos og Chios protesterer lokalbefolkningen onsdag mot migrantleirer og krever flytting av tusenvis av asylsøkere..

P4 - 10 aug. 19 kl. 07:42

Tusenvis ventet til demonstrasjon

Tusenvis av demonstranter er ventet til gatene i Moskva i dag. Den russiske opposisjon i Moskva krever frie og rettferdige lokalvalg. Det er fjerde gang på fire uker at det demonstreres og foreløpig er over 1600 personer pågrepet.

Dagbladet - 24 juni 20 kl. 08:01

Mystisk fiskedød i Nordsjøen

Tyske myndigheter vet ikke hva fiskedøden skyldes. Flere miljøorganisasjoner krever en stopp på elvearbeidet i området så lenge årsaken er ukjent..

Dagbladet - 06 sep. 19 kl. 18:22

Vil hogge hundrevis av trær: - Stopp galskapen

- Stopp denne galskapen før det er for seint, sier Venstre. Men MDG lar seg ikke rikke..

Aftenposten - 24 april 20 kl. 08:03

SSB tror norsk lavkonjunktur vil vare i flere år: – Det er bråstopp

SSB kaller utviklingen en «bråstopp for økonomien» som mangler sidestykke, og understreker at det er stor usikkerhet rundt videre utvikling..

P4 - 12 nov. 19 kl. 12:22

Rekordmye vannskader

Ekstremnedbør har ført til flere vannskader i norske hus og hytter. Hittil i år er det meldt inn vannskader for over 2,3 milliarder kroner, som er fem prosent mer enn på samme tid i fjor, viser tall fra Finans Norge. Kraftig regn på relativt kort tid har flere steder ført til tusenvis av vannskader.

E24 - 24 april 20 kl. 08:03

SSB tror norsk lavkonjunktur vil vare i flere år: – Det er bråstopp

SSB kaller utviklingen en «bråstopp for økonomien» som mangler sidestykke, og understreker at det er stor usikkerhet rundt videre utvikling..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt