E24 > Økonomi

Friday, 05 June, 14:33

E24 - 23 Aug 19 kl. 11:37

Tusenvis av leasingkunder kan ha betalt for mye

Forbrukerrådet og norske skattemyndigheter er enige: Påkost skal ikke momsbelastes..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tusenvisav , leasingkunderkan ha , betalt, for, mye
P4 - 10 Jun 19 kl. 12:45

Tiltalt for bestilling av overgrep

En mann i 50-åra er i Sunnmøre tingrett tiltalt for bestilling av en rekke overgrep mot unge jenter. Mannen skal ha betalt tusenvis av kroner for å få foreldre til å utføre grove overgrep via live-kamera, men ifølge tiltalen lyktes han bare én gang. Mannen er også tiltalt for å ha vist seg naken i ulike anledninger og for å ha oppbevart tusenvis av bilder og videoer med slikt innhold..

NRK - 08 May 20 kl. 12:22

Dugnadsarbeid etter konkurs

Folk som har betalt tusenvis av kroner for garderober møtte opp flere steder i landet i håp om å hente ut noe fra konkursrammede Garderobemannen. Eks-ansatte jobber dugnad for å ta unna lange køer etter konkursen..

P4 - 27 Nov 19 kl. 18:48

Nav har betalt tilbake 1,9 millioner

NAV har betalt tilbake 1,9 millioner kroner til brukere som er rammet av trygdeskandalen. Pengene har blitt betalt ut til 43 personer, opplyser NAV til Dagbladet. De har fattet vedtak i 77 saker så langt, og av disse er det kun to som ikke har fått saken sin helt eller delvis omgjort..

P4 - 14 Jun 19 kl. 23:36

Streiker for likelønn

Tusenvis av sveitsiske kvinner la i dag ned arbeidet og strømmet ut i gatene for å demonstrere med krav om likestilling og likelønn. Kvinnene tjener drøyt 18 prosent mindre enn til sveitsiske menn, og har bare åtte ukers betalt foreldrepermisjon..

NRK - 14 Jun 19 kl. 22:51

Streiker for likelønn

Tusenvis av sveitsiske kvinner la fredag ned arbeidet og strømmet ut i gatene for å demonstrere med krav om likestilling og likelønn. Kvinnene tjener drøyt 18 prosent mindre enn til sveitsiske menn, og har bare åtte ukers betalt foreldrepermisjon..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 21:34

De ukjente Rosenborg-tallene: Fikk for dårlig betalt i fjor

Rosenborg fikk for dårlig betalt ut fra prestasjonene i 2019. Mens klubben fikk for godt betalt i gullåret 2018. I hvert fall ifølge analysen..

Klartale - 14 May 19 kl. 09:49

Gjengleder kan ha betalt politiet i Marokko

En leder for gjengen Young Bloods er utlevert til Norge. Han skal ha betalt penger for å ha fått treffe venner..

P4 - 02 Aug 19 kl. 22:30

Forsvinningssaken: Har betalt millioner for livsbevis

Ektemannen til savnede Anne Elisabeth Hagen, som forsvant fra sitt hjem på Lørenskog i oktober i fjor, har betalt for å få livsbevis. Flere uavhengige kilder opplyser til VG i kveld at en angivelig motpart tok kontakt på nytt med familien i juli, og at ektemannen Tom Hagen har betalt i overkant av ti millioner kroner for å få bevis på at kona lever, uten å få svar..

P4 - 29 Nov 19 kl. 13:20

NAV har betalt ut 2,3 mill

NAV har til nå betalt ut 2,3 millioner kroner til personer som er rammet av trygdeskandalen. De har til nå gjort vedtak i litt over 100 saker. 20 av de som har fått tilbake penger er domfelt, melder VG.

NRK - 20 Apr 20 kl. 15:12

- Uheldig å ta imot betalt tur

Avtroppende sjef for Oljefondet Yngve Slyngstad sier det var uheldig å ta i mot betalt tur og middag.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Svenskenes økonomi hardere rammet enn danskenes

Svenskene opplever at økonomien deres er hardere rammet av koronakrisen enn hva danskene gjør, ifølge en ny undersøkelse..

E24 - 1 time siden

Arbeiderpartiet vil endre i støttepakken til reiseliv: – Det er en katastrofe det som skjer

Regjeringen har møtt krisen i reiselivsbransjen med en egen støtteordning for sesongbedrifter. Men det er ikke alle som kan benytte seg av ordningen, mener Arbeiderpartiet, som foreslår flere endringer for å berge reiseselskapene..

E24 - 1 time siden

Eksplosjon på norsk skip på Florida-kysten

Det har vært en eksplosjon om bord på norske Höegh Xiamen som ligger ved Florida-kysten. Ni amerikanske brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken..

E24 - 3 timer siden

Aker gir ikke opp i Ghana: Vil finne løsning for Pecan-feltet

Utfordringer i prosjektet og oljemarkedets corona-sjokk fikk Aker Energy og partnerne til å legge Pecan-feltet is. Partnerne fortsetter imidlertid planleggingen og vil betrygge lokale myndigheter..

E24 - 3 timer siden

Nye Nav-tall: Nå har 170.000 forlatt ledighetskøen

I mai måned alene gikk nesten 70.000 nordmenn ut av ledighetskøen, men det betyr ikke at antallet vil fortsette å falle i så høyt tempo..

E24 - 4 timer siden

Frp tilbake ved forhandlingsbordet om oljeskatt

Oppgitt og frustrert over manglende fremgang i forhandlingene om oljeskatt tok Frp-leder Siv Jensen en tenkepause torsdag. Dagen etter var hun mer optimistisk..

E24 - 5 timer siden

Euro og dollar tilbake på nivået før Norge ble stengt

Oljeprisen har løftet seg, og kronen har styrket seg fra rekordsvake nivåer. Nå er både euro og dollar tilbake på nivået før Norge ble stengt ned 12. mars..

E24 - 6 timer siden

SSB ser lysere på utsiktene, men spår fortsatt markant coronafall i år

Statistisk sentralbyrå venter at rentene vil holde seg rekordlave i lang tid fremover, ifølge ferske prognoser. Ikke før i 2022 tror byrået det vil komme en forsiktig renteoppgang..

E24 - 6 timer siden

SSB: Fastlandsøkonomien krympet med 4,7 prosent i april

Statistisk sentralbyrå har fredag morgen publisert sine ferskeste veksttall for april, da Norge var preget av strenge tiltak mot viruspandemien..

E24 - 6 timer siden

SSB oppjusterer utsiktene, spår et fall på 3,9 prosent i fastlandsøkonomien i år

Statistisk sentralbyrå venter at rentene vil holde seg rekordlave i lang tid fremover, ifølge ferske prognoser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt