NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 13:59

NRK - 07 juni 20 kl. 00:11

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Köln, Tyskland, Black Lives Matter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tusen i protestari , tyske, byer
NRK - 07 juni 20 kl. 00:11

Titusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var titusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det store protestar laurdag..

NRK - 13 juni 20 kl. 11:35

Protestar i Libanon

For andre natt på rad har det vore store protestar i Libanon. Demonstrantane har kasta stein på politiet, som har svart med tåregass og vasslangar. Protestane kjem etter at det libanesiske pundet fall i verdi og forverra den økonomiske krisa..

NRK - 06 juni 20 kl. 23:47

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..

NRK - 09 mai 20 kl. 19:11

Protesterer mot koronarestriksjoner

Flere tusen mennesker demonstrerer mot tyske myndigheters koronarestriksjoner, i flere tyske byer. Det melder DPA. Den største av demonstrasjonene ble holdt i Stuttgart, hvor flere tusen deltok.

P4 - 09 mai 20 kl. 19:54

Demonstrerer mot restriksjoner

I Tyskland har tusenvis av mennesker protestert i flere byer i dag mot myndighetenes koronarestriksjoner. Det til tross for at tyske myndigheter er enige om å lette på flere av smitteverntiltakene som er innført i landet. I Berlin ble rundt 30 personer pågrepet for brudd på sosial distansering og hygieneregler..

NRK - 19 juni 20 kl. 13:04

Bruker lenger tid på å rykke ut

Siden nærpolitireformen ble innført i 2016 har politiets responstid økt i mindre byer og tettsteder, viser nye tall fra Politidirektoratet. For større byer er responstiden lik..

NRK - 29 april 20 kl. 11:52

Vil forlenge reiserestriksjoner

Tyske myndigheter vil ikke lette på reiserestriksjonene før 14. juni, og de kan bli forlenget også etter dette. Forslaget har blitt utformet av det tyske utenriksdepartementet, og signert av regjeringens ministre, melder tyske Spiegel..

Dagbladet - 12 april 20 kl. 07:21

Blir norske byer som flyplasser?

Kjedene er bedre rustet enn de små butikkene og restaurantene i møte med Corona-krisen. Det kan gjøre norske byer mindre særegne..

Aftenposten - 07 juli 20 kl. 12:08

Over 600 tyske soldater etterforskes for høyreekstremisme. Nå har spesialstyrkene til oktober å rydde opp i eget hus.

48.000 kuler og 62 kilo med eksplosiver har forsvunnet fra våpenlagrene til tyske spesialstyrker. Tyske myndigheter er bekymret..

Dagbladet - 12 juni 20 kl. 12:46

Satudarah MC er etablert i fire norske byer

- Vi vokser fort, sier Satudarah-medlem. Klubben regner med å være til stede enda to byer til om kort tid. Politiet har lenge advart mot klubbens etableringsplaner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..

NRK - 30 minutter siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 30 minutter siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 30 minutter siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.

NRK - 45 minutter siden

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon i Korgen

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 70-årene fra Aspmoen bofellesskap i Korgen i Hemnes. Han er cirka 180 cm høy, iført blå genser, jeans og tøfler. Savnede har lite hår og hvit skjegg.

NRK - 45 minutter siden

Demonstranter dømt til døden

Tre iranere som deltok i demonstrasjoner mot myndighetene i november 2019, er dømt til døden. Dommen opprettholdes av høyesterett, men kjennelsen kan fortsatt endres, ifølge en talsperson. De tre skal ha satt fyr på flere bygninger..

NRK - 1 time siden

Meråker-flyet traff flere høye trær

Havarikommisjonen har konkludert med at flyet som krasjet under landing i Meråker på fredag fløy inn for lavt og traff flere høye trær. 71-åringen som mistet livet i ulykken var instruktøren som hjalp eieren av flyet med å trene på landing..

NRK - 1 time siden

Politimann bestrider anklager

En politimann etterforskes for å ha tatt halsgrep på Qadar Osman Abdi og lagt ham i bakken i et avhør på politihuset i Kristiansand. Det viser overvåkningsvideo TV 2 har fått tilgang. Politimannen bestrider påstanden om at 24-åringen ikke fikk puste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt