NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:58

NRK - 01 Mar 20 kl. 07:32

Turister avlyser danskebåttur

Om lag 2.000 turister, flesteparten av dem fra Kina og Sør-Korea, har avbestilt reiser med Fjordline mellom Norge og Hirtshals i Danmark. Det gjelder i hovedsak grupper med turister fra de to landene, opplyser selskapet til Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Sør-Korea, Fjordline, Norge, Hirtshals, Danmark, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turister, avlyser, danskebåttur
E24 - 01 Mar 20 kl. 08:17

Turister avlyser danskebåttur grunnet virusutbruddet

Om lag 2.000 turister, flesteparten av dem fra Kina og Sør-Korea, har avbestilt reiser med Fjordline mellom Norge og Hirtshals i Danmark..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:34

Mann dømt for voldtektsforsøk på danskebåten

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten sommeren 2018..

NRK - 10 Mar 20 kl. 15:13

Fleire operahus avlyser

Statsoperaen i Wien i Austerrike avlyser alle forestillingar fram til påske. Den bayerske statsoperaen i München i Tyskland avlyser forestilingar fram til 19. april..

NRK - 28 Apr 20 kl. 20:43

Politihøgskolen avlyser eksamener

Politihøskolen avlyser avlyser avgangsstudentenes eksamener i arrestasjonsteknikk og i fysisk trening, skriver NTB. De vil likevel få vitnemål, opplyser rektor Nina Skarpenes. Grunnen til avlysningen er koronasituasjonen..

P4 - 27 Apr 20 kl. 21:46

Avlyser nominasjonsvalg

New York avlyser det planlagte nominasjonsvalget i juni der demokratene skal velge hvem som skal møte Donald Trump i presidentvalget. De er dermed den første delstaten i USA som avlyser på grunn av koronapandemien. Andre delstater har utsatt eller bestemt seg for å gjennomføre med å sende stemmer i posten..

NRK - 10 Mar 20 kl. 21:52

Også Biden avlyser valkampmøte

Joe Biden avlyser valkampmøte i kveld i Ohio, melder CNN. Tidlegare i kveld meldte Bernie Sanders at han avlyser valkampmøte. Årsaka er å hindra spreiing av det nye koronaviruset.

NRK - 10 Mar 20 kl. 21:32

Bernie Sanders avlyser valkampmøte

For første gong avlyser Bernie Sanders avlyser eit valkampmøte for å hindre spreiing av det nye koronaviruset, melder AFP. Sanders kjempar ein hard kamp mot Joe Biden for å bli presidentkandidaten til demokratane før valet i haust..

Dagbladet - 06 Mar 20 kl. 23:07

Gigantfestival avlyser

Festivalen SXSW avlyser på grunn av coronaviruset, melder CNBC..

Dagbladet - 11 Mar 20 kl. 13:42

Avlyser alt

Nationaltheatret avlyser alle forestillinger ut uka på grunn av faren for coronasmitte..

P4 - Igår: 17:54

Danskebåten i gang igjen

Nå blir det igjen mulig å ta danskebåten. 25. juni starter rederiet DFDS en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn, og samtidig begynner ferjene å gå mellom Oslo og København igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skylder passasjerene tre milliarder

Mange venter på refusjon for kansellerte flyreiser. Det anslås at den totale summen flyselskapene skylder passasjerene sine, er opp mot 3 milliarder kroner. Anslaget kommer fra Samferdselsdepartementet, skriver Bergens Tidende..

NRK - 10 minutter siden

Mann tiltalt for overgrep

En 32 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett – tiltalt for å ha utsatt flere tenåringsjenter for seksuelle overgrep. Den yngste hadde nettopp fylt 14 år..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha demonstranter i karantene

Alle som har deltatt i helgens demonstrasjoner i Oslo og Stavanger, bør pålegges 14 dagers hjemmekarantene, mener Frps Jon Engen-Helgheim..

NRK - 30 minutter siden

Over 204 døde i Storbritannia

Ytterligere 204 koronasmittede personer har dødd i Storbritannia. Helsedepartementets offisielle dødstall er nå 40.465.

NRK - 1 time siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 1 time siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 2 timer siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 2 timer siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 2 timer siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt