NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:27

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:57

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tove Gjersrud, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turistbussar, ut av , Oslo, sentrum
NRK - 22 Feb 20 kl. 21:53

Trafikkproblemer i Oslo sentrum

Operatunnelen under Oslo sentrum er stengt i begge retninger på grunn av tekniske problemer. Samtidig har et vogntog stanset i Vaterlandstunnelen, og politiet bistår når det rygger ut. Det er lange køer i store deler av Oslo sentrum..

NRK - 24 Nov 19 kl. 02:57

Person knivstukket i Oslo sentrum

En personer er kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha blitt stukket med kniv i Brugata i Oslo sentrum. Politiet fikk melding om hendelsen midt i Brugata i Oslo sentrum klokka 2.33 natt til lørdag..

NRK - 19 May 20 kl. 14:35

Færre biler i Oslo sentrum

Mer enn hver fjerde bil har forsvunnet fra Oslo sentrum fra 2016 til 2019. Samtidig har Oslo-byrådet fjernet parkeringsplasser, stengt gater for bilkjøring og økt bom- og parkeringstakster, skriver VG..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 07:19

I sommer får Oslo sentrum fem nye lekeplasser

Når bilene er borte, leker barna i sentrum: Flere grå plasser i Oslo sentrum skal bygges om til lekeplasser i sommer. Den første er allerede klar..

NRK - 11 May 19 kl. 19:02

Bortvist fra Oslo sentrum

Operasjonssentralen til Oslo-politiet skriver på Twitter at samtlige personer som var involvert i et masseslagsmål ved Oslo S, er bortvist fra sentrum. En person som oppgav falsk personalia er anmeldt..

NRK - 30 Jan 20 kl. 02:20

Mye kriminalitet i Oslo sentrum

Sentrumsbydelene i Oslo har 11,6 prosent av all kriminalitet i Norge. Årsaken er narkotikaproblemene i området, sier politiet. I fjor ble det begått 36.

Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 20:54

Slutt på privatbilparkering i Oslo sentrum

Denne uken forsvinner de siste parkeringsplassene for privatbiler på kommunal grunn i Oslo sentrum..

P4 - 16 May 19 kl. 21:33

Vil ha beredskap mot droner

Politiet i Oslo har beredskap mot droner 17. mai. Stabssjef Martin Strand i Oslo politidistrikt sier til Aftenposten at de nå har sendt ut en advarsel til piloter om at GPS-signalene rundt Oslo sentrum kan bli forstyrret i morgen.

VG - 19 May 20 kl. 13:28

28 prosent av bilene forsvant fra Oslo sentrum

Mer enn hver fjerde bil har forsvunnet fra Oslo sentrum fra 2016 til 2019. Parallelt har Oslo-byrådet fjernet p-plasser, stengt gater for bilkjøring og økt bom- og p-takster..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 20:39

Slutt på privatbilparkering i Oslo sentrum

Denne uken forsvinner de siste parkeringsplassene for privatbiler på kommunal grunn i Oslo sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 1 time siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 2 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 2 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 3 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..

NRK - 3 timer siden

Fem koronapasientar døde i brann

Ein brann på eit sjukehus i Bangladesh sin hovudstad Dhaka tok livet av fem koronainnlagde pasientar, opplyser brannvesenet i byen ifylgje Reuters. Brannen skjedde onsdag, og det er endå ikkje klart kva som starta den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt