NRK > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:52

NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.30-tiden. Funnstedet ligger ifølge avisen ikke langt unna stedet der Reidar Nilsen (74) og sønnen Remi Andre Nilsen (43) forliste med sjarken Peik 9.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gamvik, Finnmark, Reidar Nilsen, Tarjei Leinan-Mathisen, Ifinnmark, Remi Andre Nilsen, Peik, Norges Fiskarlag, Nilsen, Eva, Hasvik, Leinan-Mathisen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turgåer, fant, dødperson , ved, Gamvik
NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd og sendt til Tromsø

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av et redningshelikopter og flydd til UNN i Tromsø. Mannen som falt er i 20-årene, og turfølget er også finsk. De øvrige fire turistene i turfølget er også hentet ned fra Skjomtinden og fraktet til sykehuset i Narvik for en sjekk.

NRK - 26 mar 22 kl. 23:01

Mann pågrepet for vold mot turgåer og politiet

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter ha utøvd vold og lagt en turgåer i bakken ved Lillestrøm lørdag kveld. Mannen utagerte også mot politiet som kommer til stedet. Han nå anmeldt for vold mot både politi og turgåer, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 22 sep 21 kl. 12:59

Ber turgåere ta ansvar

Røde Kors ber alle turgåere om å planlegge fjellturer i høstferien godt. Etter en sensommer og tidlig høst med uvanlig mye godt vær, har mange turgåere blitt overrasket av vanlig høstvær med mer kulde, tåke, vind og mørke. Røde Kors har vært ute på mange leteaksjoner de siste dagene.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer skal ha falt flere hundre meter i Troms

En turgåer er hentet ut fra fjellet etter et skavelbrudd på toppen av fjellet, det skriver politiet på Twitter. – Det er anslått at turgåeren falt flere hundre meter. Vedkommende er flydd til UNN med luftambulansen, skriver politiet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:05

Turgåer har falt ned fjellskrent – redningsaksjon iverksatt

En turgåer har falt ned en fjellskrent ved Skjomtinden i Narvik i Nordland, skriver politiet på Twitter. Redningshelikopter fra Bodø på vei til stedet med redningsgruppe. Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er kalt ut..

NRK - 01 okt 21 kl. 20:33

Turgåer hentet ned i god behold

Turgåeren som satt fast på Tromsdalstinden er hentet ned med redningshelikopter og er uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 01 okt 21 kl. 20:33

Turgåer kommet til rette

Turgåeren som var fast på Tromsdalstinden er nå hentet ned fra fjellet av ambulansehelikopteret, melder politiet i Troms på Twitter. Personen skal være uskadd..

NRK - 17 apr 22 kl. 18:31

Redningsaksjon etter turgåar i Fusa

Politiet har sett i verk ein redningsaksjon etter ein mannleg turgåar i Eikelandsosen i Bjørnafjorden kommune. Personen har ikkje kome tilbake til avtalt tidspunkt. Frivillige redningsressursar og politiet sin hundpatrulje er i aktivt søk.

NRK - 17 apr 22 kl. 19:36

Sakna turgåar funnen i god behold

Den sakna turgåaren som ikkje kom tilbake etter joggetur i Eikalandsosen i Fusa, er funnen i god behold. Mannen gjorde seg til kjenne for redningshelikopteret utanfor ei hytte i det omfattande søksområdet politiet hadde staka ut. Fleire frivillige frå Røde kors og Norske redningshunder deltok i søket.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Person har falt i foss i Lier

Politiet har fått melding om ein person som har falt i ein foss i Lier. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurser for å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Storbritannia trur Russland vil styrka innsatsen sør i Ukraina

Den britiske forsvarsetterretninga trur Russland vil prioritera å setta inn fleire styrkar i sørlege Ukraina, skriv dei i sin siste etterretningsrapport. Dei russisk-støttande styrkane til separatistrørsla Folkerepublikken i Donetsk har haldt fram angrepa nord for Donetsk, aust i Ukraina. Det har vore spesielt tunge kampar rundt forstaden Pisky utanfor Donetsk, nære byen sin flyplassen.

NRK - 2 timer siden

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 2 timer siden

Langt færre står utenfor arbeidslivet

I løpet av 2021 ble det 31.000 færre som sto utenfor arbeidslivet. Det er den største nedgangen siden Nav begynte beregningene i 2017.

NRK - 3 timer siden

Rekordoverskot for oljegiganten Saudi Aramco

Det saudiarabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 3 timer siden

Oljeselskapet Saudi Aramco med rekordoverskot

Det saudi arabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 3 timer siden

Skogbrann i Nore og Uvdal

Brannvesenet rykket ut til en skogbrann på nordsiden av Fønnebøfjorden natt til søndag. Skogbrannhelikopter har jobba med slukking sidan det blei lyst, skriv Sør-Øst 110. Brannvesenet har delvis kontroll på brannen.

NRK - 4 timer siden

Mann arrestert etter bussangrep i Jerusalem

Israelsk politi har arrestert ein mistenkt etter skytinga på ein buss i Jerusalem, melder Reuters. Talet på skadde har auka til åtte. Angrepet skjedde i gamlebyen i Jerusalem natt til søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com