Dagbladet > Kultur

Tuesday, 12 November, 04:26

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:52

Tungt alvor

Jussens knusktørre språk gjør omfanget av Jensen-saken tydelig..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tungt, alvor
Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 22:04

Innrømmer at han unngår å lese aviser: – Det er tungt å være RBK-spiller nå

André Hansen syns det er tungt å være RBK-spiller, og prøver å skjerme seg fra støyen i mediene..

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:54

Tar rapporten på største alvor

Kystverket tar Havarikommisjonens sikkerhetstilrådinger på største alvor, sier direktør Einar Vik Arset. I den første delrapporten sier Havarikommisjonen at Kystverket ikke hadde gjort nok for å sikre tilstrekkelig trafikkovervåkning..

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:21

Amerikanske børser falt tungt

De amerikanske børsene falt fredag tungt etter at Trump twitret at han beordret amerikanske selskaper til å finne alternativer til Kina. Dow Jones stengte ned 2,78 prosent, S&P ned 2,94 prosent og Nasdaq ned 3,18 prosent. Også oljeprisen falt..

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:50

- Tar ikke deltid på alvor

Arbeiderpartiet mener regjeringen ikke tar problemet med deltidsarbeid på alvor. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at antall ansatte som ønsker større stillinger enn det de har har økt det siste året, og særlig blant kvinner, fra 43 000 til 49 000. Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener disse er låst i en deltidsfelle, og han anklager regjeringen for å ha åpnet for mer midlertidighet, skriver Dagsavisen..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:43

Bollestad: Tar kritikken på alvor

- Mattilsynet bruker kritikken fra Riksrevisjonen til å forbedre seg. Det sier landbruksminister Olaug Bollestad til avisa Nationen. Denne uka kom en rapport der Riksrevisjonen slakter tilsynets arbeid mot dårlig dyrehold i landbruket hvor det påpekes at tilsynet ofte griper inn for seint, noe som gjør at dyra lider.

VG - 15 Oct 19 kl. 20:51

Tysk alvor på norsk fest

FRANKFURT (VG) Nordmennene ville feste, men tyskerne ville først snakke alvor. Åpningen av bokmessen i Frankfurt satte fingeren på det store spriket mellom klassisk tysk idealisme og hektisk norsk selvfeiring..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:19

- Krisemaksimerer arbeidslivet

- Arbeiderpartiet må slutte å krisemaksimere norsk arbeidsliv. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Heidi Nordby Lunde. I Dagsavisen i går anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre regjeringen for ikke å ta problemet med deltidsarbeid på alvor, fordi stadig flere nå jobber ufrivillig deltid.

P4 - 23 Aug 19 kl. 16:40

– Tar ikke innbyggerne på alvor

Innbyggerne i mange kommuner får ikke sagt hva de mener om tjenester som barnehage og sykehjem der de bor. En ny undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at 7 av 10 kommuner ikke har brukerundersøkelser på nettsidene sine. Fagdirektør Anne Kristin Vie frykter mange kommuner ikke tar hverken kvaliteten på tjenestene eller innbyggerne sine på alvor..

P4 - 25 Oct 19 kl. 13:13

Unge sinte gutter må tas mer på alvor

Voldsbølgen blant unge gutter i Oslo er et eksempel på hvor ille det kan gå når man ikke tar gutters psykiske helse og utenforskap på alvor. Det mener generalsekretær i Voksne for Barn, Signe Horn. I dag holder de en konferanse hvor temaet er unge sinte gutter.

P4 - 27 Aug 19 kl. 12:29

- Lokalt politi ikke tar Økokrim-anmeldelser nok på alvor

Riksadvokaten mener at lokalt politi ikke tar anmeldelser fra Økokrim nok på alvor, I en ny tilsynsrapport peker Riksadvokaten på en rekke utfordringer i samhandlingen mellom Økokrim og de lokale politidistriktene. Mange anmeldelser, som er grundige og godt dokumenterte av Økokrim blir henlagt, heter det i rapporten. Det anvendes også ofte uriktige henleggelsesgrunnlag, ifølge Riksadvokaten..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Dagbladet - 7 timer siden

Misunnelse, Høyre? Virkelig?

Tror regjeringen virkelig at professor Karen Helene Ulltveit-Moes utredning om økt skatt på oppdrettsnæringen bare bygger på en følelse av misunnelse?.

Dagbladet - 8 timer siden

Snakkis i Sverige: «Motbydelige»

- Serien er en kontrast til hvordan vi tror at nordmenn er. Vi tror nordmenn er så prektige, og så får vi dette bildet, sier Elin af Klintberg i Svenska Dagbladet..

Dagbladet - 9 timer siden

En thriller fra virkeligheten

Vi feirer i høst at det er 30 år siden Berlinmuren falt. Det er en svir. Også å lese om..

Dagbladet - 14 timer siden

Velferdsstatens fordommer

Mange mennesker blir mistenkeliggjort i møte med systemet: En antagelse om at du nærmest er ute etter å snylte på fellesskapets midler..

Dagbladet - 14 timer siden

Djevelsk bra

«Exit»-torpedoen er nesten like farlig med 12-strengeren..

Dagbladet - 13 timer siden

- Ba meg gi ham trusa

Sharon Stone forteller detaljer rundt den mye omtalte scenen fra «Basic Instinct» som gjorde henne verdenskjent..

Dagbladet - 12 timer siden

Groteske scener fra utlendingsforvaltningen

Dagbladet mener: Norske politikere må ta grep for å sikre at UDIs skammelige hersing med småbarnsmoren Mahsa Aghabararian (32) og hennes familie aldri gjentar seg..

Dagbladet - 14 timer siden

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen blir NRK P3s nye musikksjef..

Dagbladet - 16 timer siden

Ber regjeringen revurdere riving

Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland vil «sterkt beklage om man nå går videre med en rask og uopprettelig gjennomføring av vedtaket»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt