NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 13:49

NRK - 18 aug. 19 kl. 21:35

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idriss Déby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tsjad, erklærer, unntakstilstand
NRK - 19 aug. 19 kl. 18:32

Har erklært unntakstilstand i Tsjad

Tre provinsar i Tsjad har erklært unntakstilstand etter kampar mellom fleire etniske grupper. Det opplyser ein offisiell talsperson, skriv Reuters. Over 50 personar har blitt drepne i løpet av dei siste to vekene..

P4 - 08 mars 20 kl. 07:17

Unntakstilstand i New York

I New York er det nå erklært unntakstilstand som følge av virusutbruddet. 89 personer har fått viruset i den folkerike delstaten, og elleve av de smittede jobber som sjåfører for taxi-tjenesten Uber. Ved å erklære unntakstilstand får lokale helsemyndigheter verktøy de trenger for å hindre smittespredning, opplyste guvernør Andrew Cuomo på en pressekonferanse i går..

Dagbladet - 02 jan. 20 kl. 10:14

Australia erklærer unntakstilstand

Innbyggere blir tvunget bort fra sine hjem. Myndighetene har erklært ei ukes unntakstilstand og frykter en «grusom lørdag»..

NRK - 06 juli 19 kl. 11:51

Erklærer unntakstilstand

California guvernør Gavin Newsom erklærer unntakstilstand for San Bernardino County, etter det andre jordskjelvet i Los Angeles-området på fredag. Det melder CNN..

P4 - 30 aug. 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

NRK - 28 aug. 19 kl. 07:52

Erklærer unntakstilstand før storm

USA erklærer unntakstilstand i forkant av stormen Dorian utenfor Puerto Rico. Uværet kan bli en orkan før den er ventet å treffe øygruppa onsdag. Flere tusen personer er satt inn i beredskap..

P4 - 05 mars 20 kl. 05:29

California erklærer unntakstilstand

California har erklært unntakstilstand som følge av koronaviruset. Så langt er 53 personer bekreftet smittet og en er omkommet i den amerikanske delstaten. Guvernør Gavin Newsom sier California nå skal bruke alle midler for å identifisere smittede og hindre spredning.

NRK - 30 aug. 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

Aftenposten - 05 sep. 19 kl. 05:46

Guatemala erklærer unntakstilstand i nord

Regjeringen i Guatemala har erklært 30 dager unntakstilstand i nordlige deler av landet etter at tre medlemmer av en militærpatrulje ble drept..

NRK - 12 mars 20 kl. 21:25

New York erklærer unntakstilstand

New York-ordfører Bill de Blasio erklærer unntakstilstand for å bekjempe utbruddet av koronaviruset, melder Reuters. Arrangementer med flere enn 500 deltagere forbys..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 15 minutter siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 10 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 15 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 30 minutter siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..

NRK - 30 minutter siden

Et småfly har krasjet

Småfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag – én person fortsatt fast i flyet, én kom seg ut, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

650 kilo matvarer i overvekt

En bilfører stoppet i Ullensvang er anmeldt for ulovlig transport av kjøtt, overvekt på tilhenger og brudd på smittevernloven, skriver Bergens Tidende. Den hadde 650 kilo matvarer i overvekt, kjøtt ble fraktet i varmt bagasjerom på vei til butikken..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kritisk situasjon

Virke er glad for at det nå åpnes for turister inn i Norge, men understreker at situasjonen fremdeles er kritisk for mange norske reisevirksomheter, skriver NTB. Det er 170.000 arbeidsplasser i norsk reiseliv, ifølge Virke..

NRK - 1 time siden

En halvering i antall innlagte

Fire pasienter med koronasmitte er innlagt ved norske sykehus fredag, én av dem er på intensivavdeling. Det en halvering fra torsdag, viser tall fra Helsedirektoratet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt