NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:06

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:35

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idriss Déby

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tsjad, erklærer, unntakstilstand
NRK - 19 Aug 19 kl. 18:32

Har erklært unntakstilstand i Tsjad

Tre provinsar i Tsjad har erklært unntakstilstand etter kampar mellom fleire etniske grupper. Det opplyser ein offisiell talsperson, skriv Reuters. Over 50 personar har blitt drepne i løpet av dei siste to vekene..

Dagbladet - 02 Jan 20 kl. 10:14

Australia erklærer unntakstilstand

Innbyggere blir tvunget bort fra sine hjem. Myndighetene har erklært ei ukes unntakstilstand og frykter en «grusom lørdag»..

NRK - 06 Jul 19 kl. 11:51

Erklærer unntakstilstand

California guvernør Gavin Newsom erklærer unntakstilstand for San Bernardino County, etter det andre jordskjelvet i Los Angeles-området på fredag. Det melder CNN..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

NRK - 28 Aug 19 kl. 07:52

Erklærer unntakstilstand før storm

USA erklærer unntakstilstand i forkant av stormen Dorian utenfor Puerto Rico. Uværet kan bli en orkan før den er ventet å treffe øygruppa onsdag. Flere tusen personer er satt inn i beredskap..

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:46

Guatemala erklærer unntakstilstand i nord

Regjeringen i Guatemala har erklært 30 dager unntakstilstand i nordlige deler av landet etter at tre medlemmer av en militærpatrulje ble drept..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 06:02

Delstat i Australia erklærer unntakstilstand etter katastrofebrann

Delstaten New South Wales har erklært sju dagers unntakstilstand som følge av den svært kraftige skogbrannen som så langt har tatt tre menneskeliv..

NRK - 31 Jan 20 kl. 11:48

Italia erklærer unntakstilstand

Italienske myndigheter har erklært unntakstilstand på grunn av coronaviruset. De gjør det for å kunne arbeide raskt for å stanse spredning av viruset etter at to tilfeller er bekretet i Roma. Italia stanset torsdag alle flygninger til og fra Kina..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 17:11

Italia erklærer unntakstilstand i Venezia

Den italienske regjeringen erklærer unntakstilstand i flomrammede Venezia. En tidevannsbølge har satt boliger, butikker og berømte monumenter under vann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..

NRK - 15 minutter siden

Avslutter samarbeid med Polen

Domstolsadministrasjonen i Noreg trekk seg frå eit felles EØS-program for domstolar med Polen, skriv NTB. Årsaka skal vere at dei meiner den politiske kontrollen over domstolane i Polen har gått for langt..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian ned 25 prosent

Aksjekursen til flyselskapet Norwegian har falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag, melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fjerner jødiske bøker frå pensum

Ungarn fjerner jødiske forfattarar frå litteraturlister i skulen, skriv SVT, mellom anna nobelprisvinnaren Imre Kertész. Styresmaktene meiner det ikkje ligg antisemetetisme bak avgjersla som har hausta mykje kritikk..

NRK - 1 time siden

Ugifte døyr tidlegare enn gifte

Forskjellen i døyelegheit mellom ugifte og gifte personar i Noreg har auka kraftig dei siste 40 åra, skriv forskning.no. Ugifte menn i dag har ein dobbelt så stor sjanse for å døy enn gifte menn på same alder..

NRK - 1 time siden

Parisavtalen stoppa rullebane

Ein domstol i Storbritannia har bestemt at ein planlagd tredje rullebane på Heathrow-flyplassen ikkje er i tråd med Parisavtalen og difor ulovleg, skriv The Guardian. Styresmaktene i Storbritannia har sagt at dei ikkje vil anke dommen..

NRK - 1 time siden

Døds- og smittetal stig i Iran

Talet på døde som fylgje av det nye koronaviruset covid-19 i Iran har stige til 26, og 245 har fått påvist smitte. Det opplyser styresmaktene i landet..

NRK - 2 timer siden

Fosse nominert til Man Booker-pris

Jon Fosse er nominert til Den internasjonale Man Booker-prisen for første band i Septologien som kom ut i fjor haust, melder Samlaget. Roy Jacobsen er den einaste andre norske forfattaren som tidlegare har vore nominert til denne prisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt