NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:25

NRK - 21 Sep 18 kl. 02:01

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trumps, Michael Cohen, Robert Mueller, ABC, Cohen, FBI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumps, tidligere, advokat, hos, FBI
Dagbladet - 29 Nov 18 kl. 16:02

- Trumps tidligere advokat innrømmer å ha løyet til Kongressen

Michael Cohen, president Donald Trumps tidligere advokat, er ventet å erklære seg skyldig i å ha løyet til Kongressen om Trumps eiendomsprosjekt i Russland..

Aftenposten - 17 Jan 19 kl. 16:39

WSJ: Trumps tidligere advokat fikk rigget meningsmålinger i Trumps favør

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen fikk rigget målinger til fordel for Trumps valgkamp, ifølge WSJ. Cohen hevder han gjorde det på Trumps ordre..

Aftenposten - 29 Nov 18 kl. 15:30

Trumps tidligere advokat innrømmer å ha løyet til Kongressen

Michael Cohen, president Donald Trumps tidligere advokat, erklærer seg skyldig i å ha løyet til Kongressen om Trumps eiendomsprosjekt i Russland..

Aftenposten - 29 Nov 18 kl. 15:30

Trumps tidligere advokat innrømmer å ha løyet for Kongressen

Michael Cohen, president Donald Trumps tidligere advokat, er ventet å erklære seg skyldig i å ha løyet for Kongressen om Trumps eiendomsprosjekt i Russland..

Dagbladet - 24 Jan 19 kl. 01:52

Trumps tidligere advokat hevder han blir truet av presidenten

Michael Cohen, som tidligere var Donald Trumps personlige advokat, utsetter en offentlig høring i Kongressen..

Hegnar.no - 21 Sep 18 kl. 06:55

Trumps tidligere advokat i samtaler med FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller de siste ukene..

Dagbladet - 21 Sep 18 kl. 04:16

Trumps tidligere advokat i samtaler med FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller de siste ukene..

Aftenposten - 12 Dec 18 kl. 18:11

Trumps tidligere advokat dømt til tre års fengsel

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen er i en føderal domstol i New York dømt til tre års fengsel..

Aftenposten - 20 Jul 18 kl. 17:48

Donald Trumps tidligere advokat med opptak av samtale om betaling av Playboy-modell

Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, har i all hemmelighet tatt opp en samtale med presidenten to måneder før valget..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 20:08

Trumps tidligere advokat sier seg skyldig i bedrageri. Kan få over fem år i fengsel.

NEW YORK (Aftenposten): President Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen erklærte seg skyldig i bedrageri tirsdag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt