VG > Sport

Tirsdag, 26 Januar, 20:23

VG - 10 sep. 20 kl. 15:12

Trumps strategi rakner

Nye avsløringer om Donald Trumps håndtering av pandemien er det siste presidenten trenger i innspurten av valgkampen. Og han rammes av sine egne ord..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trumps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumps, strategi, rakner
E24 - 14 sep. 20 kl. 18:57

Feds farlige strategi

Dersom den amerikanske sentralbanken følger sin nye strategi, kan det påføre både USA og resten av verden betydelig økonomisk skade..

NRK - 12 okt. 20 kl. 18:47

WHO ut mot flokkimmunitet-strategi

Å la koronaviruset få herje fritt med mål om å oppnå flokkimmunitet er ein uetisk strategi, seier direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdas helseorganisasjon måndag. Ifylgje Tedros har denne strategien vorte føreslege av enkelte..

NRK - 16 okt. 20 kl. 08:56

Ny strategi for barnefattigdom

Med en ny strategi på 65 tiltakspunkter håper regjeringen å gi barn i familier med lav inntekt en bedre hverdag og hindre at fattigdom går i arv. Rundt 111.000 barn vokser i dag opp i familier med vedvarende lav inntekt i Norge..

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:53

Strategi for å beholde Skottland

Det konservative regjeringspartiet i Storbritannia legger en strategi for å hindre skotsk uavhengighet. De vil utsette eller unngå en ny folkeavstemning, melder Bloomberg. De frykter at Nasjonalistpartiet får flertall i Skottlands parlament neste år..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 16:51

Nekter for ny strategi

Hele poenget med Norges strategi er å slå ned smitte lokalt. Mandag kunngjorde statsminister Erna Solberg nye nasjonale tiltak som også rammer områder uten særlig smittespredning..

VG - 10 okt. 20 kl. 07:22

Nå rakner det for Trump

WASHINGTON D.C. (VG) Donald Trump har gjort Det hvite hus til en smittepøl.

Aftenposten - 28 okt. 20 kl. 20:53

– Det er fantastisk å se rikinger gå i oppløsning

Nicole Kidman og Hugh Grant lever et problemfritt luksusliv i The Undoing på Netflix. Så rakner tilværelsen..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 09:43

- Et kappløp mellom viruset og vaksineringen

Professor Steinar Westin mener Norge nå står i en alvorlig situasjon, og at det blir et kappløp mellom viruset og vaksineringen i tida framover. - Får vi mye villsmitte, da rakner det for oss..

VG - 19 jan. 21 kl. 20:00

Det rakner for republikanerne uten Trump

Stormingen av Kongressen og den kommende riksretten mot Donald Trump har blottlagt sprekkene i det republikanske partiet. Nå krever begge ytterfløyer i partiet at det tas et oppgjør..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:57

Frykter smittevern blir valgkamp

Overlege Mads Gilbert reagerer på at opposisjonen på Stortinget har overkjørt regjeringen slik at den nasjonale sjenkestoppen blir opphevet. – Vi går en valgkamp i møte nå. Vi må ikke komme i den situasjonen at opposisjonen fristes til å bruke pandemitiltak som ledd i en valgkamp.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Står bak Trump-vennlig nettsted: - De tror Trump ble sendt fra himmelen

Falun Gong blir forfulgt i Kina, men står samtidig bak det raskt voksende nettstedet The Epoch Times, som promoterer konspirasjonsteorier i USA..

VG - 30 minutter siden

Rødts feilaktige fortelling om helsekutt

Som så mange ganger før opererer Rødt med en helt egen virkelighetsforståelse. Denne uken farer de med tøys om norsk helsepolitikk..

VG - 30 minutter siden

Har kuttet 188 årsverk – SV og Sp vil gi FHI krisestøtte

På fire år har Folkehelseinstituttet (FHI) kuttet nesten 190 årsverk. Nå vil SV og Sp åpne pengesekken for å sikre at FHI får testet flere prøver for det britiske mutantviruset..

VG - 1 time siden

Lys og stillhet til minne om Benjamin Hermansen

Rådhusklokkene spilte The Beatles' «Yesterday», og på Holmlia ble 20-årsdagen for drapet på Benjamin Hermansen markert med fakler og ett minutts stillhet..

VG - 1 time siden

Mutant-importen må stoppes

Mens halvannen million er i lock down i hovedstadsområdet, kommer tusenvis av utlendinger over grensen..

VG - 1 time siden

Haifa sulter: Nå går alarmen for 117 millioner barn

På et sykehus i katastroferammede Jemen kjemper den elleve måneder gamle jenta for å få i seg nok mat. Hun er ett av nærmere elleve millioner barn i landet som trenger nødhjelp for å overleve..

VG - 2 timer siden

Vipers drar utenlands for å løse Champions League-krisen

De har ikke fått spilt mer enn to Champions League-kamper i Kristiansand denne sesongen. Nå blir det ikke flere hjemmekamper i gruppespillet. Vipers drar utenlands for å redde seg ut av krisen..

VG - 2 timer siden

Spleiser ensomme studenter

Studentledere i Trondheim, Bergen og Oslo er svært bekymret for studentenes psykiske helse. Nå er det satt i gang flere tiltak..

VG - 2 timer siden

Groenewegen mottok trusler: – Fikk en løkke til å henge barnet vårt med

Syklisten Dylan Groenewegen sier han og familien ble truet på livet etter skrekkvelten i Polen rundt..

VG - 2 timer siden

Skal hjelpe FHI med 500 analyser i uken: – Dette er småtteri

Et laboratorium på Ullevål skal snart ta unna 500 analyser i uken for FHI i jakten på virusmutasjonen. Men det finnes kapasitet til å analysere absolutt alle positive prøver i landet - og vel så det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt