NRK > Nyheter

Monday, 25 May, 15:20

NRK - 16 Jul 19 kl. 02:23

Trump vurderer å sparke minister

Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross. Årsaken er at det ikke lyktes Trump å få med et punkt om statsborgerskap i skjemaet som skal benyttes i neste års folketelling. Det skriver NBC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, Wilbur Ross, NBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vurdererå , sparke, minister
Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:11

Trump vurderer å sparke handelsministeren

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:15

Trump vurderer å sparke handelsminister Ross

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

P4 - 14 Apr 20 kl. 05:19

Vil ikke sparke Fauci

USAs president Donald Trump avviser at han har planer om å sparke smitteeksperten Anthony Fauci. Søndag delte Trump en melding på Twitter som oppfordret til å sparke Fauci. Da han ble spurt om dette på nattens pressekonferanse svarte Trump at han bare har delt det som er noens mening.

NRK - 26 Apr 20 kl. 05:18

Avis: Trump vurderer å sparke Azar

I USA skal president Donald Trump vurdere å avsette helseminister Alex Azar, ifølge Wall Street Journal. Trump mener Azar informerte ham for sent om koronatrusselen. Det hvite hus avkrefter at de planlegger å erstatte Azar..

VG - 14 Apr 20 kl. 01:20

Trump: Kommer ikke til å sparke Fauci

USAs president Donald Trump avviser at han har planer om å sparke smitteekspert Anthony Fauci..

NRK - 06 Jul 19 kl. 03:15

Trump vurderer presidentordre

President Donald Trump vurderer presidentordre for å presse inn spørsmål om statsborgerskap i folketellingen 2020. Kritikere sier det kan ramme innvandrere. – Jeg vurderer en presidentordre, sa presidenten til journalister utenfor Det hvite hus..

NRK - 12 Apr 19 kl. 22:53

Trump vurderer migrant-forslag

Donald Trump vurderer sterkt å sende migranter til byer i USA som ikke samarbeider med immigrasjonsmyndigheter i USA. Forslaget har fått sterk kritikk..

Hegnar.no - 13 Apr 19 kl. 09:34

Trump vurderer omstridt migrant-forslag

Donald Trump vurderer sterkt å sende migranter til byer i USA som ikke samarbeider med immigrasjonsmyndigheter i USA. Forslaget har fått sterk kritikk..

NRK - 27 Apr 20 kl. 01:01

Trump avviser at Azar er på vei ut

President Donald Trump avviser at han skal sparke helseminister Alex Azar. Flere medier har gjengitt kilder som forteller om diskusjoner rundt Azars fremtid i Det hvite hus. Trump sier det er falske nyheter..

Dagbladet - 25 Jan 20 kl. 04:09

Hemmelig opptak avslører Trump

Et opptak fra 2018 med USAs president, Donald Trump, viser hvordan han tilsynelatende gir ordre om å sparke ambassadøren til Ukraina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demningsbrudd i Bergen henlegges

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018..

NRK - 30 minutter siden

Spania opphever karantene 1.juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.For øyeblikket må personer som ankommer Spania, oppholde seg i karantene. Det vil endres 1.

NRK - 45 minutter siden

Ett nytt dødsfall i Danmark

Der er bare registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Danmark det siste døgnet, og tallet på nye påviste smittetilfeller er det laveste på 73 dager. 563 koronasmittede er døde i Danmark, noe som tilsvarer ti per 100.000 innbyggere..

NRK - 45 minutter siden

USA med innreiseforbud fra Brasil

Alle som har vært i Brasil de siste 14 dagene vil ikke få lov til å reise inn i USA. Det melder CNN..

NRK - 1 time siden

Påstand om 18 års fengsel

Rettssaken i Moskva mot den spiontiltalte amerikaneren Paul Whelan ble avsluttet mandag. Aktor la ned påstand om 18 års fengsel under strengt regime. Whelan er tiltalt for spionasje etter å ha blitt stoppet med en minnebrikke som inneholdt statshemmeligheter..

NRK - 1 time siden

Johnsons rådgiver meldt til politi

– Det er alvorlig for Johnson at Dominic Cummings er i så hardt vær, sier storbritanniakjenner. Britiske lederskribenter, biskoper og flere konservative politikere krever at Cummings må sparkes..

NRK - 1 time siden

Over 4000 døde i Sverige

Sverige har måndag passert 4000 koronarelaterte dødsfall, syner tal frå svenske helsestyresmakter. Det siste døgnet har det vorte registrert 31 fleire dødsfall, noko som gjer at det totale talet no er 4029 døde av covid-19..

NRK - 2 timer siden

Johaug på Bislett Games

Therese Johaug skal stå på startstreken under Bislett Games 11. juni. I morgon stiller ho til ei pressekonferanse med fleire utøvarar, og manageren hennar vil ikkje kommentere saka før då..

NRK - 1 time siden

Ingen nye tilfelle tre veker

Det er over tre veker sidan nokon testa positivt på koronaviruset i Kristiansand, ifylgje kommuneoverlege Dagfinn Harr, skriv Fædrelandsvennen. Sidan 1. mai er 513 personar testa for viruset, og siste positive test vart tatt 30.

NRK - 2 timer siden

Støtta utsending av barn

Regjeringa og barnevernet gjer ein for dårleg jobb med å hindre at barn og unge vert tvangssendt til koranskular, vert slått fast i ein ny rapport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt