NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 01:06

NRK - 24 Jan 20 kl. 00:36

Trump vil presentere fredsplan

For tre år siden lovet USAs president Donald Trump en fredsplan for Midtøsten. Nå skal han være klar til å presentere den. – Det er en bra plan. Det er en plan som virkelig kan fungere, sa Trump til journalister torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Midtøsten, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vil, presentere, fredsplan
Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 06:53

Trump vil presentere fredsplan før møte med israelske ledere

For tre år siden lovet USAs president Donald Trump en fredsplan for Midtøsten. Nå skal han være klar til å presentere den..

VG - 28 Jan 20 kl. 18:22

Trump om egen Midtøsten-fredsplan: – Et stort skritt mot fred

Mens president Donald Trump presenterer sin fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerer tusenvis av palestinere i protest..

VG - 28 Jan 20 kl. 18:22

Trump-plan foreslår palestinsk stat med hovedstad i Øst-Jerusalem

Mens president Donald Trump presenterer sin fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerer tusenvis av palestinere i protest..

VG - 28 Jan 20 kl. 18:22

Trump-plan lar Israel beholde ulovlige bosetninger

Mens president Donald Trump presenterer sin fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerer tusenvis av palestinere i protest..

Dagbladet - 28 Jan 20 kl. 21:42

Donald Trump sletter Palestina fra kartet

Det var Israel for alle penga da USAs fredsplan ble offentliggjort i Det hvite hus i kveld..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 13:59

Trump legger frem «århundrets avtale»

Tre år på overtid lover president Donald Trump nå å legge frem «århundrets avtale» for Israel og Palestina, men noen fredsplan blir det neppe..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 13:59

Trump legger fram «århundrets avtale»

Tre år på overtid lover president Donald Trump nå å legge fram «århundrets avtale» for Israel og Palestina, men noen fredsplan blir det neppe..

VG - 28 Jan 20 kl. 18:22

Trump om egen Midtøsten-plan: – Et stort skritt mot fred

Mens president Donald Trump presenterte sin kontroversielle fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerte tusenvis av palestinere i protest..

VG - 28 Jan 20 kl. 21:14

Jonas Gahr Støre om Trumps fredsplan: – En diktert løsning til palestinerne

Ap-lederen kaller Donald Trumps nye fredsplan for et diktat - og ikke en avtale. SV mener Norge må ta avstand til den..

P4 - 11 Feb 20 kl. 17:09

Ber verden avvise fredsplan

Palestinas president ber verden avvise USAs nye fredsplan for Midtøsten. Han sa i FNS sikkerhetsråd i dag at et palestinsk selvstyre vil se ut som en sveiserost om planen blir gjennomført. Fredsplanen innebærer en tostatsløsning der Israel får beholde ulovlige bosetninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 30 minutter siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 30 minutter siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 30 minutter siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 30 minutter siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..

NRK - 1 time siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 1 time siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 1 time siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt