NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:25

NRK - 24 jan. 20 kl. 00:36

Trump vil presentere fredsplan

For tre år siden lovet USAs president Donald Trump en fredsplan for Midtøsten. Nå skal han være klar til å presentere den. – Det er en bra plan. Det er en plan som virkelig kan fungere, sa Trump til journalister torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Midtøsten, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vil, presentere, fredsplan
Aftenposten - 24 jan. 20 kl. 06:53

Trump vil presentere fredsplan før møte med israelske ledere

For tre år siden lovet USAs president Donald Trump en fredsplan for Midtøsten. Nå skal han være klar til å presentere den..

VG - 28 jan. 20 kl. 18:22

Trump om egen Midtøsten-fredsplan: – Et stort skritt mot fred

Mens president Donald Trump presenterer sin fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerer tusenvis av palestinere i protest..

P4 - 11 feb. 20 kl. 17:09

Ber verden avvise fredsplan

Palestinas president ber verden avvise USAs nye fredsplan for Midtøsten. Han sa i FNS sikkerhetsråd i dag at et palestinsk selvstyre vil se ut som en sveiserost om planen blir gjennomført. Fredsplanen innebærer en tostatsløsning der Israel får beholde ulovlige bosetninger..

P4 - 28 jan. 20 kl. 17:32

Demonstrerer mot fredsplan

Flere tusen palestinere deomstrerer i dag på Gazastripen, mot Donald Trumps fredsplan. Den amerikanske presidenten skal nå i kveld legge frem sin plan for Midtøsten. Han har kalt det århundrets avtale for fred mellom Israel og palestinerne.

NRK - 28 jan. 20 kl. 19:14

– Dette er ingen fredsplan

SV-leder Audun Lysbakken krever at Norge tar skarp avstand fra det han kaller president Donald Trumps okkupasjonsplan for Palestina. – Dette er ingen fredsplan, men en endelig konsolidering og anerkjennelse av en ulovlig okkupasjon, sier Lysbakken..

VG - 28 jan. 20 kl. 21:14

Jonas Gahr Støre om Trumps fredsplan: – Palestinerne er ikke hørt

Ap-lederen kaller Donald Trumps nye fredsplan for et diktat - og ikke en avtale. SV mener Norge må ta avstand til den..

VG - 28 jan. 20 kl. 21:14

Jonas Gahr Støre om Trumps fredsplan: – En diktert løsning til palestinerne

Ap-lederen kaller Donald Trumps nye fredsplan for et diktat - og ikke en avtale. SV mener Norge må ta avstand til den..

NRK - 19 aug. 20 kl. 17:10

Saudi-Arabia ønsker fredsplan

Saudi-Arabia blir ikke med på De forente arabiske emiraters etablering av diplomatiske bånd til Israel, før Israel signerer en internasjonalt anerkjent fredsplan med palestinerne. Det melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 27 april 20 kl. 21:17

Ferdig som trener i KRS. Nå kaller klubben inn til pressekonferanse for å presentere «profilert trener»

Robin Rosander Haugsgjerd skal ikke fortsette som trener i Kristiansand Topphåndball (KRS). Tirsdag kaller klubben inn til pressekonferanse for å presentere erstatteren..

NRK - 25 jan. 20 kl. 21:57

Benny Gantz møter Trump til uken

Israels opposisjonsleder Benny Gantz skal møte president Donald Trump i Det hvite hus mandag for å drøfte Trumps fredsplan for Midtøsten. Gantz møter den amerikanske presidenten dagen før statsminister Benjamin Netanyahu skal til Det hvite hus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fire nye smitta

I dag har fire personar i Stavanger fått påvist covid-19. Totalt er det nå registrert 60 nye smittetilfelle i Stavanger i september. Det er for tida stor pågang av folk som vil testa seg, som gjer at det kan bli venting i travle periodar..

NRK - 4 minutter siden

Pris til «Kunstneren og tyven»

«Kunstneren og tyven» vant prisen for beste nordiske dokumentarfilm på Nordisk Panorama i Malmö torsdag. I tillegg vant «De berørte» kortfilmprisen og «Fucking adopt» vant Best Nordica Voices-prisen, skriver Norsk filminstitutt i en pressemelding..

NRK - 3 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av de viktigste kardinalene i Vatikanet, Angelo Becciu, har trukket seg uten at noen årsak er oppgitt. Avgangen torsdag beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet heter det at pave Frans har akseptert at Becciu trekker seg..

NRK - 30 minutter siden

Kina til USA: – Nok er nok

USA og Kina rettet harde angrep mot hverandre under et møte om koronakrisen i FNs sikkerhetsråd torsdag. – Nok er nok. Dere har forårsaket nok trøbbel for verden allerede, sa Kinas FN-ambassadør Zhang Jun.

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsulykke i Alta

En person falt ned fra en stige og traff draget på en lastebilhenger ved Peska grustak i Alta. Hendelsen er anses som en arbeidsulykke, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen behandles for leggskade på legevakt..

NRK - 1 time siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 13 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 1 time siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt