P4 > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:05

P4 - 20 Jun 19 kl. 05:53

Trump vil møte Putin på G20-møtet

USAs president Donald Trump vil ha et møte med Russlands president Vladimir Putin når de to deltar på G20-møtet i Japan neste uke.
Det sier Trump i et intervju med Fox News. - Jeg vil komme overens med Russland, sier han.
Tidligere i uka bekreftet Trump at han også vil treffe Kinas president Xi Jinping for å diskutere handelssamarbeidet mellom landene..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Russlands, Vladimir Putin, G20, Japan, Trump, Fox News, Russland, Kinas, Xi Jinping, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vil, møte, Putin, G20-møtet
NRK - 14 May 19 kl. 18:04

Putin vil gjerne møte Trump

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier Moskva vil si ja til et muløig forslag fra USA om møte mellom Putin og Trump under G20-møtet i Japan i neste måned. Trump har tidligere sagt at han regner med å ha et møte med Putin i Japan..

P4 - 28 Jun 19 kl. 08:10

Trump skryter av forhold til Putin

Donald Trump skrøt av forholdet til Vladimir Putin da de to presidentene møttes til samtaler på G20 toppmøtet i Japan i dag. På pressekonferansen i forkant av møte sa Trump at det er en stor ære å være med den russiske presidenten, og at de har et veldig, veldig godt forhold. Putin la til at det er en god anleding for å fortsette dialogen..

NRK - 28 Jun 19 kl. 07:45

Skryter av forholdet til Putin

Under G20-møtet i Osaka, skal Trump og Putin for å snakke sammen. I løpet en kort presseseanse sa Trump at «det er en stor ære å være sammen med president Putin». Putin la til at dette var en god anledning for å fortsette dialogen mellom dem..

Hegnar.no - 03 May 19 kl. 18:41

Trump og Putin i lange samtaler

USAs president Donald Trump har diskutert situasjonen i Venezuela i en telefonsamtale med sin russiske motpart Vladimir Putin, opplyser Det hvite hus..

NRK - 20 Jun 19 kl. 04:12

Trump og Putin møtes neste uke

USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin skal møtes under G20-møtet i Japan neste uke. Det sier Trump i et intervju med amerikanske Fox News..

NRK - 26 Jun 19 kl. 15:49

Putin og Trump skal diskutere Iran

Russlands president Vladimir Putin og USAs Donald Trump skal under G20-møtet på fredag i Japan diskutere både Iran, Syria og våpenkontroll, ifølge NTB. Putin skal også ha samtaler med Storbritannias avtroppende statsminister Theresa May..

P4 - 13 May 19 kl. 21:52

Avviser Trump-møte

Russland avviser nå at USAs president Donald Trump har bedt om å få møte president Vladimir Putin i Japan neste måned. Trump sa på en pressekonferanse i Det hvite hus i dag at forventer å møte Putin. Russland sier de ikke har fått forespørsel om dette..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 07:45

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

VG - 28 Jun 19 kl. 07:28

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

NRK - 03 May 19 kl. 19:16

Trump og Putin i langt telefonmøte

Dei to presidentane Donald Trump og Vladimir Putin møttest onsdag til telefonmøte. Dei to skal blant anna har diskutert situasjonen i Venezuela og Nord-Korea..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Krekar pågrepet

PST har i kveld pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter, opplyser PST. Krekar ble i ettermiddag dømt til 12 års fengsel i italiensk rett for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

P4 - 6 timer siden

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

P4 - 7 timer siden

Jente savnet i Vestfold

En ni år gammel jente er savnet i Re i Vestfold. Jenta har vært borte siden klokken 14 i ettermiddag. Politiet har kalt inn Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å bistå i søket og ber om tips..

P4 - 7 timer siden

Brann etterforskes som mistenkelig

Politiet etterforsker nå dødsbrannen på Vollene i Agder natt til fredag som mistenkelig. Det skriver Arendals Tidende. Én mann fra Arendal døde i brannen, foreløpig obduksjonsrapport er ventet i morgen.

P4 - 8 timer siden

Gjerningsperson tatt på Holmlia

En 15 år gammel gutt er anholdt av politiet for knivstikkingen av en jevnaldrende gutt på Holmlia i Oslo i kveld. Den fornærmede guttten ble knivstukket i skulderen og sendt til Ullevål sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd, melder politiet..

P4 - 8 timer siden

Assange spionerte fra ambassade

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange forsøkte å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016 fra Ecuadors ambassade i London. Det avslører dokumenter CNN har fått tilgang på. Assange ble pågrepet i ambassaden i april.

P4 - 8 timer siden

Flere tar avstand fra Trump

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterk avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra. Johnson og Hunt møttes i kveld til den siste debatten før en av de to skal velges til ny leder for det konservative partiet i Storbritannia, og med det sannsynligvis også bli landets neste statsminister etter Theresa May. Johnson mener utspillet fra USAs president er totalt uakseptabelt..

P4 - 8 timer siden

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

P4 - 8 timer siden

Delvis måneformørkelse i morgen

En delvis måneformørkelse vil være synlig på himmelen over store deler av landet i morgen kveld. Den delvise måneformørkelsen varer fra klokken 20.42 tirsdag kveld til litt etter klokken 2 natt til onsdag.

P4 - 8 timer siden

- Iran har ikke brutt avtalen

- Atomavtalen med Iran fremdeles er i live. Det sier EUs utenriksministre etter et møte i dag. Iran bekreftet for en uke siden at de har gått over det maksimale anrikingsnivået for uran som det ble enighet om i atomavtalen i 2015.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt