P4 > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:22

P4 - 20 Jun 19 kl. 05:53

Trump vil møte Putin på G20-møtet

USAs president Donald Trump vil ha et møte med Russlands president Vladimir Putin når de to deltar på G20-møtet i Japan neste uke.
Det sier Trump i et intervju med Fox News. - Jeg vil komme overens med Russland, sier han.
Tidligere i uka bekreftet Trump at han også vil treffe Kinas president Xi Jinping for å diskutere handelssamarbeidet mellom landene..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Russlands, Vladimir Putin, G20, Japan, Trump, Fox News, Russland, Kinas, Xi Jinping, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vil, møte, Putin, G20-møtet
NRK - 14 May 19 kl. 18:04

Putin vil gjerne møte Trump

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier Moskva vil si ja til et muløig forslag fra USA om møte mellom Putin og Trump under G20-møtet i Japan i neste måned. Trump har tidligere sagt at han regner med å ha et møte med Putin i Japan..

P4 - 28 Jun 19 kl. 08:10

Trump skryter av forhold til Putin

Donald Trump skrøt av forholdet til Vladimir Putin da de to presidentene møttes til samtaler på G20 toppmøtet i Japan i dag. På pressekonferansen i forkant av møte sa Trump at det er en stor ære å være med den russiske presidenten, og at de har et veldig, veldig godt forhold. Putin la til at det er en god anleding for å fortsette dialogen..

NRK - 28 Jun 19 kl. 07:45

Skryter av forholdet til Putin

Under G20-møtet i Osaka, skal Trump og Putin for å snakke sammen. I løpet en kort presseseanse sa Trump at «det er en stor ære å være sammen med president Putin». Putin la til at dette var en god anledning for å fortsette dialogen mellom dem..

NRK - 02 Oct 19 kl. 15:23

Putin forsvarer Trump

Donald Trump sa ikke noe kompromitterende i telefonsamtalen med Ukrainas president, mener Russlands president Vladimir Putin. Trump ba under samtalen sin ukrainske motpart om å etterforske tidligere visepresident Joe Biden..

Hegnar.no - 03 May 19 kl. 18:41

Trump og Putin i lange samtaler

USAs president Donald Trump har diskutert situasjonen i Venezuela i en telefonsamtale med sin russiske motpart Vladimir Putin, opplyser Det hvite hus..

NRK - 20 Jun 19 kl. 04:12

Trump og Putin møtes neste uke

USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin skal møtes under G20-møtet i Japan neste uke. Det sier Trump i et intervju med amerikanske Fox News..

NRK - 26 Jun 19 kl. 15:49

Putin og Trump skal diskutere Iran

Russlands president Vladimir Putin og USAs Donald Trump skal under G20-møtet på fredag i Japan diskutere både Iran, Syria og våpenkontroll, ifølge NTB. Putin skal også ha samtaler med Storbritannias avtroppende statsminister Theresa May..

P4 - 13 May 19 kl. 21:52

Avviser Trump-møte

Russland avviser nå at USAs president Donald Trump har bedt om å få møte president Vladimir Putin i Japan neste måned. Trump sa på en pressekonferanse i Det hvite hus i dag at forventer å møte Putin. Russland sier de ikke har fått forespørsel om dette..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 07:45

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

VG - 28 Jun 19 kl. 07:28

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Økonom: Tror på konjukurnedgang fremover

Norsk økonomi er snart på vei inn i en konjukturnedgang. Det tror sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse, som har utarbeidet en rapport med prognoser for norsk økonomi. Norges handelspartnere er allerede på vei inn i en konjukturnedgang.

P4 - 5 minutter siden

Mange unge med psykiske lidelser på AAP

24.000 under 30 år mottar nå Aarbeidsavklaringspenger. 17.

P4 - 15 minutter siden

Oslo-politiet varsler sykkelkontroller

Politiet i Oslo har gått syklistenes lysbruk nærmere i sømmene denne uken. Det har hittil resultert i 55 forenklede forelegg på 1200 kroner. Også flere bysykler mangler lys, ifølge politiet.

P4 - 30 minutter siden

Økning i antall ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september. Det melder grensestyrken Frontex. Flertallet er migranter som ankommer fra Middelhavet.

P4 - 30 minutter siden

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å rutte med..

P4 - 1 time siden

Fire års ventetid på skatteklager

Saksbehandlingstiden på klager på skattesaker begynner nå å nærme seg fire år. I 2016 ble den nye nasjonale Skatteklagenemnda etablert, med mål om å styrke rettssikkerheten til skatteytere, og redusere behandlingstiden på klagesaker. Men nemnda har slitt med lav bemanning siden oppstart, og klarer ikke å ta unna nok saker, skriver Finansavisen..

P4 - 1 time siden

35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia

35 pilegrimer omkom og fire andre ble skadd da en buss kolliderte nær Mekka i Saudi-Arabia. Passasjerene på bussen var fra arabiske land og Asia, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men bussen skal ha kollidert med et tyngre kjøretøy..

P4 - 1 time siden

Til akuttmottak etter elsparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er sendt til akuttmottak etter en ulykke med en elsparkesykkel i Stavanger i natt. Mannen i 40-åren var ved bevissthet, men politiet mistenker at han var beruset. De tar derfor en blodprøve av mannen.

P4 - 1 time siden

Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er siktet for grovt underslag etter at 126 kunder anmeldte selskapet. Det melder Stavanger Aftenblad. Siktede hevder via sin advokat at han er uskyldig, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 1 time siden

Trump i brev til Erdogan

USAs president Donald Trump skrev et brev til Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber han ikke gjøre noe dumt etter invasjonen av Nord-Syria. Du vil ikke være ansvarlig for å slakte tusenvis av mennesker, og jeg vil ikke være ansvarlig for å ødelegge den tyrkiske økonomien, skriver Trump. Han håper at Erdogan i stedet sørger for å lande en god avtale med kurderne i Nord-Syria..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt