NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:50

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt på ubestemt tid

President Donald Trump er utestengt frå Facebook på ubestemt tid, men i minst to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Facebook, Mark Zuckerberg, Facebookside, Twitter, Instagram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, utestengt, ubestemt, tid
NRK - 27 jan. 21 kl. 04:19

Utestenger Trump på ubestemt tid

YouTube stengte Trumps konto 12. januar på ubestemt tid etter stormingen av Kongressen og forlenget utestengelsen igjen 20. januar.

NRK - 07 jan. 21 kl. 07:06

Trump utestengt fra sosiale medier

Donald Trump ble i natt utestengt fra sosiale medier etter opprøret i Washington. Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt han. Twitter stengte Trumps konto etter å ha bedt ham om å slette tre Twitter-meldinger onsdag..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestenges fra Facebook og Instagram ut presidentperioden

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram på ubestemt tid, og i alle fall ut presidentperioden som avsluttes 20. januar..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt i to veker

President Donald Trump er utestengt frå Facebook i to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 00:59

Trump er utestengt fra Twitter for godt. Samtidig tvitrer sønnen at ytringsfriheten ikke lenger eksisterer.

USAs president Donald Trump er permanent utestengt fra Twitter. Selskapet mener han har oppildnet til ytterligere….

Dagbladet - 07 jan. 21 kl. 17:09

Zuckerberg blokkerer Trump på ubestemt tid

Facebook-grunnleggeren skriver i en uttalelse at presidenten vil bli blokkert i minst to uker, altså i resten av hans tid som president..

Dagbladet - 09 jan. 21 kl. 00:38

Trump permanent utestengt fra Twitter

Utestengt på grunn av «risikoen for ytterligere oppfordringer til vold»..

NRK - 11 jan. 21 kl. 19:53

Donald Trump varsler tv-tale

USAs president Donald Trump skal tale til seerne på tv-kanalen Fox News i kveld, norsk tid. Det er første gang presidenten taler offentlig etter angrepet på Kongressen i forrige uke. Han ventes å snakke om at han er utestengt fra sosiale medier..

Dagbladet - 11 jan. 21 kl. 19:54

Fox News: Trump bryter tausheten i kveld

Ifølge Fox News vil president Donald Trump komme med en uttalelse til kanalen i 21-tiden norsk tid, etter at han har blitt utestengt fra en rekke sosiale medier..

NRK - 21 mars 21 kl. 18:13

Trump tilbake på sosiale medier

Donald Trump vender tilbake til sosiale medier og skal lansere egen plattform, opplyser Trumps tidligere rådgiver, Jason Miller, til Fox News. Trump ble utestengt fra Twitter etter kongresstormingen i januar. Ifølge Miller kommer Trumps nye satsing til å ha titalls millioner brukere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt