NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 01:03

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt i to veker

President Donald Trump er utestengt frå Facebook i to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Facebook, Mark Zuckerberg, Facebookside, Twitter, Instagram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, utestengti to , veker
NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt på ubestemt tid

President Donald Trump er utestengt frå Facebook på ubestemt tid, men i minst to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

NRK - 07 jan. 21 kl. 07:06

Trump utestengt fra sosiale medier

Donald Trump ble i natt utestengt fra sosiale medier etter opprøret i Washington. Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt han. Twitter stengte Trumps konto etter å ha bedt ham om å slette tre Twitter-meldinger onsdag..

NRK - 15 jan. 21 kl. 12:20

Skal oppgradere kapasiteten

Årsaka til at Pfizer reduserer vaksineleveransane til Europa og Noreg i nokre veker, er at dei skal oppgradere produksjonskapasiteten sin. For Noreg sin del betyr det at vi får 7 800 færre doser i tre veker, opplyser FHI..

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:21

NHO-sjefen: – Me klarar dette

NHO-sjef Ole Erik Almlid seier til NRK at dersom grensa vert stengt i to veker, så skal næringslivet klare seg gjennom det. – Men går det lenger enn to veker, vert det meir alvorleg..

NRK - 28 jan. 21 kl. 18:45

Råder om tre veker mellom dosar

Legemiddelbyrået til EU, EMA, råder om at dei to vaksinedosane frå Pfizer/Biontech vert sett med tre vekers mellomrom, og ikkje med minst tre vekers mellomrom. Storbritannia har til no råda om ein intervall på opp til tolv veker mellom dosane..

NRK - 12 mars 21 kl. 16:54

FHI med nye vaksinescenario

Folkehelseinstituttet har oppdatert scenarioa for når dei ulike gruppene i samfunnet får vaksine. Dei har blant anna justert talet på personar i dei ulike målgruppene basert på oppdaterte tal. Den to veker lange vaksinepausen for AstraZenica vil ikkje få noko å seie for framdrifta, ifølge FHI.

NRK - 17 mars 21 kl. 17:23

Varetektsfengsla i fire veker

Ein av dei to mennene som er sikta for seksuell omgang med kvar si mindreårige jente i Sandnes i helga er varetektsfengsla i fire veker med brev og besøksforbod. 20-åringen er sikta for valdtekt, skriv Aftenbladet..

NRK - 31 mars 21 kl. 20:26

Stenger skulane i Frankrike

Skulane i Frankrike stenger i tre veker, det seier president Emmanuel Macron. Han seier også at dei forlengar den delvise nedstenginga av landet i fire veker. Frankrike har no nærare 40 000 smittetilfelle dagleg, og 44 prosent av dei som får intensivbehandling på sjukehus er under 65 år gamle.

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 00:59

Trump er utestengt fra Twitter for godt. Samtidig tvitrer sønnen at ytringsfriheten ikke lenger eksisterer.

USAs president Donald Trump er permanent utestengt fra Twitter. Selskapet mener han har oppildnet til ytterligere….

Dagbladet - 09 jan. 21 kl. 00:38

Trump permanent utestengt fra Twitter

Utestengt på grunn av «risikoen for ytterligere oppfordringer til vold»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 2 timer siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 2 timer siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 2 timer siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt