NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:10

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Donald Trump, Venezuela, Maduro, USA

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumput mot , militæreti , Venezuela
Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 02:41

Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen

USAs president Donald Trump ber Venezuelas militære akseptere opposisjonsleder Juan Guaidos tilbud om amnesti. Trump sier alternativet er «å miste alt»..

NRK - 03 Feb 19 kl. 15:17

Mulig militære til Venezuela

USAs president Donald Trump sier at å sende soldater til Venezuela er en mulighet. Trump har avslått ønsket fra sittende president Nicolás Maduros om et møte, det melder blant andre CGTN..

NRK - 25 Mar 19 kl. 00:24

Russiske soldater til Venezuela

To russiske militærfly landet i Venezuela i helgen med rundt 100 soldater og 35 tonn utstyr. Det statlige nyhetsbyrået Sputnik melder at soldatene er i Venezuela for å oppfylle tekniske, militære kontrakter..

VG - 19 Feb 19 kl. 01:38

Trump advarer Venezuelas militære ledere: – Ikke følg Maduros ordre

Mens Venezuela blokkerer nødhjelp fra å komme inn i landet, advarer USAs president Donald Trump landets militære om at de risikerer alt ved å ikke bytte side..

NRK - 20 Nov 18 kl. 02:25

USA vil terrorstemple Venezuela

Trump-administrasjonen i USA jobbar med å plassere Venezuela på ei liste over statar som støttar terrorisme, noko som vil gjere forholdet mellom presidentane Donald Trump og Nicolas Maduro enno meir anstrengt, ifølge Washington Post.

NRK - 05 May 19 kl. 04:41

Helikopterkrasj i Venezuela

Et militærhelikopter har krasjet i Venezuela. Ifølge AP er sju omkommet..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 04:58

Avis: Trump frustrert på Boltons tilnærming til Venezuela

President Donald Trump er frustrert på sin nasjonale sikkerhetsrådgiver John Boltons aggressive strategi mot Venezuela, får Washington Post opplyst..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 23:37

Trump og Putin diskuterte Venezuela

USAs president Donald Trump og russiske Vladimir Putin snakket om Venezuela, atomvåpen og Mueller-rapporten i en telefonsamtale som varte i en drøy time..

NRK - 04 May 19 kl. 17:18

Maduro førebur militæret

Venezuela sin president Nicolás Maduro sa i ein tale til militæret at dei skal vere klar i tilfelle USA går for ein militær offensiv mot landet, skriv AFP..

NRK - 01 May 19 kl. 01:28

Cuba: Ingen soldater i Venezuela

Cubas utenriksminister går hardt ut mot en av Trumps rådgivere på Twitter, og sier landet ikke har soldater i Venezuela, kun hjelpearbeidere. Tidligere truet Trump landet med boikott og sanksjoner dersom de ikke trakk soldatene ut av Venezuela..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 45 minutter siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 2 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt