NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:29

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Donald Trump, Venezuela, Maduro, USA

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumput mot , militæreti , Venezuela
Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 02:41

Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen

USAs president Donald Trump ber Venezuelas militære akseptere opposisjonsleder Juan Guaidos tilbud om amnesti. Trump sier alternativet er «å miste alt»..

NRK - 03 Feb 19 kl. 15:17

Mulig militære til Venezuela

USAs president Donald Trump sier at å sende soldater til Venezuela er en mulighet. Trump har avslått ønsket fra sittende president Nicolás Maduros om et møte, det melder blant andre CGTN..

NRK - 25 Mar 19 kl. 00:24

Russiske soldater til Venezuela

To russiske militærfly landet i Venezuela i helgen med rundt 100 soldater og 35 tonn utstyr. Det statlige nyhetsbyrået Sputnik melder at soldatene er i Venezuela for å oppfylle tekniske, militære kontrakter..

P4 - 06 Aug 19 kl. 05:40

Utvider sanksjoner mot Venezuela

USA utvider sanksjonene mot Venezuela. President Donald Trump skal i går kveld ha signert en ordre om at alle venezuelanske regjeringsmidler i USA skal fryses. Trump begrunner ordren med at president Nicolas Maduro fortsatt «tilraner seg makten» i Venezuela og bryter menneskerettighetene.

VG - 19 Feb 19 kl. 01:38

Trump advarer Venezuelas militære ledere: – Ikke følg Maduros ordre

Mens Venezuela blokkerer nødhjelp fra å komme inn i landet, advarer USAs president Donald Trump landets militære om at de risikerer alt ved å ikke bytte side..

NRK - 20 Nov 18 kl. 02:25

USA vil terrorstemple Venezuela

Trump-administrasjonen i USA jobbar med å plassere Venezuela på ei liste over statar som støttar terrorisme, noko som vil gjere forholdet mellom presidentane Donald Trump og Nicolas Maduro enno meir anstrengt, ifølge Washington Post.

NRK - 05 May 19 kl. 04:41

Helikopterkrasj i Venezuela

Et militærhelikopter har krasjet i Venezuela. Ifølge AP er sju omkommet..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 04:58

Avis: Trump frustrert på Boltons tilnærming til Venezuela

President Donald Trump er frustrert på sin nasjonale sikkerhetsrådgiver John Boltons aggressive strategi mot Venezuela, får Washington Post opplyst..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 23:37

Trump og Putin diskuterte Venezuela

USAs president Donald Trump og russiske Vladimir Putin snakket om Venezuela, atomvåpen og Mueller-rapporten i en telefonsamtale som varte i en drøy time..

NRK - 04 May 19 kl. 17:18

Maduro førebur militæret

Venezuela sin president Nicolás Maduro sa i ein tale til militæret at dei skal vere klar i tilfelle USA går for ein militær offensiv mot landet, skriv AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 15 minutter siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 30 minutter siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 45 minutter siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 45 minutter siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 1 time siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..

NRK - 2 timer siden

Handelsavtale blir formalisert

Handelsenigheten som Kina og USA inngikk forrige uke, vil formelt bli skrevet ned, sier USAs president Donald Trump. – Den er ikke på papiret ennå, men den blir det, sa Trump til journalister i Det hvite hus onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt