NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 12:58

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:13

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Donald Trump, Demokratene, Florida

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, tvitrerom , våpenkontroll
Hegnar.no - 18 Feb 18 kl. 08:24

Trump: – Demokratene vil ikke ha våpenkontroll

USAs president Donald Trump hevder at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen..

Dagbladet - 18 Feb 18 kl. 02:56

Trump: – Demokratene vil ikke ha våpenkontroll

USAs president Donald Trump hevder at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen..

NRK - 17 Mar 18 kl. 22:15

Tidligere CIA-sjef tvitrer om Trump

Tidligere CIA-direktør John Brennan anklager president Trump for moralsk fordervelse for å fryde seg over avskjedigelsen av FBIs- nestsjef Andrew McCabe. Som svar på Trumps tweet om McCabe tvitret at Amerika vil triumfere over Trump..

NRK - 18 Jul 18 kl. 12:02

Trump tvitrer om Putin-møtet

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at «mange mennesker i det øvre sjiktet av intelligens» elsket hans opptreden i pressekonferansen i Helsingfors. Møtet med Russlands president har fått mye kritikk..

NRK - 10 Mar 18 kl. 00:32

Trump snakket toll med Turnbull

Donald Trump sier han har snakket med statsminister Malcolm Turnbull, og at han håper USA kan unnta Australia fra tollsatsene. – Turnbull sier han er forpliktet til et rettferdig og gjensidig forhold, både militært og i handel, tvitrer Trump..

Hegnar.no - 29 Jan 18 kl. 07:05

Trump bekrefter at han tvitrer fra sengen

President Donald Trump tyr ofte til Twitter når han vil nå ut til publikum. Nå bekrefter han det mange har mistenkt: Noen av meldingene sendes fra sengen..

Aftenposten - 06 Oct 18 kl. 20:41

Melania Trump: – Jeg er ikke alltid enig i det han tvitrer

Førstedame Melania Trump bekrefter at hun fra tid til annen har bedt ektemannen om å legge bort telefonen..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 05:21

Republikanerne bevarer flertallet i Senatet

«Enorm suksess», tvitrer president Trump..

Dagbladet - 29 Jan 18 kl. 02:58

Trump bekrefter det mange har mistenkt: - Jeg tvitrer fra senga

Presidenten ble spurt om sine Twitter-vaner under et TV-intervju..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 22:33

Kriminaliteten i Tyskland øker eksplosivt, påstår Trump. Han tar feil

Europas kultur er «endret voldsomt» av innvandring, tvitrer presidenten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gjenomsøkte bustad - vart drepne

Tre politimenn vart drepne då dei skulle gjennomsøke ein bustad nord i ein forstad i Colombo, Sri Lanka. Det melder AFP. Ifølgje anonyme kjelder var dette ein sjølvmordsbombar..

NRK - 5 minutter siden

– Vi veit kven som står bak

Styresmaktene på Sri Lanka seier at dei veit kven som står bak åtaka i landet søndag. Totalt åtte eksplosjonar har råka landet, den siste skjedde då politiet skulle gjennomsøke ein bustad nord i hovudstaden..

NRK - 11 timer siden

KKK-leder drept, kona livstidsdømt

En kvinne er dømt til livstid i fengsel for å ha drept sin ektemann, en leder i Ku Klux Klan, i delstaten Missouri i USA. Også sønnen er tiltalt i saken. Hun meldte ektemannen savnet i februar 2017, kort tid etter at han ba om skilsmisse..

NRK - 11 timer siden

Kvinne funnen i god behald

Leiteaksjonen etter ei kvinne i 20-åra i Rogaland er avslutta etter at ho blei funnen i god behald, melder politiet på Twitter..

NRK - 11 timer siden

Fredsbevarer for FN drept i Mali

Et egyptisk medlem av FNs fredsbevarende styrke er drept og flere andre såret i en mineeksplosjon i sentrale Mali lørdag. FNs generalsekretær António Guterres sier at styrken drepte en av gjerningspersonene, mens åtte andre er pågrepet..

NRK - 11 timer siden

Alvorleg trafikkulukke i Moss

Øst politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulukke på Innfartsveien til Moss i Østfold, der ein bil har køyrd av vegen. Politiet har nett komme til staden..

NRK - 10 timer siden

Ein person omkommen i bilulukke

Ein person er omkommen etter å ha køyrd utfor vegen på riksveg 19 i Moss i Østfold, opplyser politiet til NRK. Ifølgje vitne kan årsaka vere høg fart. Innfartsveien og Krapsfossveien er heilt sperra, men ein kan køyre Vålerveien og Ryggeveien..

NRK - 9 timer siden

Minneseremoni 20 år etter massakre

Ein sorgtung minneseremoni blei halden i Littleton i delstaten Colorado i USA laurdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløyste ein stor våpendebatt i landet. To gutar drap tolv medelevar og ein lærar og såra 23 før dei skaut seg sjølve..

NRK - 8 timer siden

Ein ung mann omkom i bilulukke

Det var ein mann i 20-åra som omkom i trafikkulukka i Moss natt til søndag, melder Øst politidistrikt. Pårørande er varsla..

NRK - 6 timer siden

Dronning Elizabeth fyller 93 år

Storbritannias dronning Elizabeth, verdens lengstsittende nålevende monark, fyller 93 år søndag. Dronningen, som har vært statsoverhode i over 67 år, skal delta i en gudstjeneste. Dagen blir også markert med militærparader og salutter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt