NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 20:04

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:45

Trump til frontalangrep anklager

USAs president Donald Trump går i strupen på Brett Kavanaugh-anklager Christine Blasey Ford og sier hun burde ha anmeldt saken «hvis den var så alvorlig». Ford har fortalt at Trumps høyesterettskandidat Kavanaugh forsøkte å voldta henne på 80-tallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Brett Kavanaugh, Christine Blasey Ford, Trumps, Kavanaugh

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, til, frontalangrep, anklager
NRK - 18 Sep 18 kl. 15:24

Trump anklager Kina

Donald Trump anklager Kina for å bruke handelskrig til å forsøke å påvirke det kommende mellomvalget. Trumps kommentar kommer dagen etter at han kunngjorde at USA innfører toll på kinesiske importvarer til en verdi av 200 millioner dollar..

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:44

Putin anklager opposisjonen i USA

Russlands president Vladimir Putin mener toppmøtet med Donald Trump var en suksess, og anklager USAs opposisjon for å forkludre framskrittene de gjorde, melder NTB. Putin sa at møte med Trump manfa var begynnelsen på positiv endring..

Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 10:07

Trump åpnet NATO-møtet med kraftsalve

USAs president Donald Trump gikk til frontalangrep på Tyskland da stats- og regjeringssjefene i NATO samlet seg i Brussel..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 01:11

Trump om Kavanaugh-høringen: - Han viste hvorfor jeg nominerte ham

Brett Kavanaugh gikk til frontalangrep på sine kritikere under senatshøring. President Donald Trump likte det han så..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 02:13

Anklager Trump-vennlig blad for nakenbildetrussel

Amazon-eier og verdens rikeste mann, Jeff Bezos, anklager eieren av The National Enquirer for utpressing..

NRK - 02 Oct 18 kl. 22:02

– Anklager Trump for skattefusk

USAs president Donald Trump var involvert i omfattende skattefusk på 1990, hevder New York Times. Avisen mener at Trump hjalp foreldrene med å unndra skatt, og at Trump skal ha tjent 413 millioner dollar i dagens valutta på dette..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 22:16

Tidligere rådgiver i Det hvite hus: Trump ville sverges inn med egen bok

Omarosa Manigault, tidligere rådgiver i Det hvite hus, anklager USAs president for å være rasist i hennes nye bok om tiden i Trump-administrasjonen. - Boken er full av løgner og falske anklager, sier Trumps talskvinne..

Aftenposten - 13 Jul 18 kl. 07:42

Trump sjokkerte NATO-allierte med sitt frontalangrep. Men hans tilhengere i USA elsker det.

NEW YORK (Aftenposten): Trumpsupporterne liker at presidenten setter europeerne til veggs. – Dette er en vinnersak for Trump i USA, mener valgekspert David Yepsen..

NRK - 30 Dec 18 kl. 23:16

Demokrater raser mot Trump

Demokrater i USA er rasende på president Donald Trump som legger skylden på dem for at to barn døde i grensepolitiets varetekt. De anklager Trump for å bruke to barns dødsfall som politiske våpen..

Aftenposten - 10 Jun 18 kl. 15:39

Trumps sjeføkonom til frontalangrep på Justin Trudeau

Larry Kudlow anklager Canadas statsminister Justin Trudeau for å ha «dolket oss i ryggen»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

Hove: Åtte millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..

NRK - 1 time siden

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 1 time siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 1 time siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 1 time siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 1 time siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 10 timer siden

Dette betyr rentehevingen for deg

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt