NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:15

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:45

Trump til frontalangrep anklager

USAs president Donald Trump går i strupen på Brett Kavanaugh-anklager Christine Blasey Ford og sier hun burde ha anmeldt saken «hvis den var så alvorlig». Ford har fortalt at Trumps høyesterettskandidat Kavanaugh forsøkte å voldta henne på 80-tallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Brett Kavanaugh, Christine Blasey Ford, Trumps, Kavanaugh

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, til, frontalangrep, anklager
Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 19:09

Trump anklager Kina for løftebrudd

USAs president Donald Trump anklager Kina for å ikke ha overholdt et løfte om å kjøpe amerikanske eksportvarer fra landbrukssektoren..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 17:33

Trump anklager Kina for løftebrudd

USAs president Donald Trump anklager Kina for å ikke ha overholdt et løfte om å kjøpe amerikanske eksportvarer fra landbrukssektoren..

NRK - 18 Sep 18 kl. 15:24

Trump anklager Kina

Donald Trump anklager Kina for å bruke handelskrig til å forsøke å påvirke det kommende mellomvalget. Trumps kommentar kommer dagen etter at han kunngjorde at USA innfører toll på kinesiske importvarer til en verdi av 200 millioner dollar..

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:44

Putin anklager opposisjonen i USA

Russlands president Vladimir Putin mener toppmøtet med Donald Trump var en suksess, og anklager USAs opposisjon for å forkludre framskrittene de gjorde, melder NTB. Putin sa at møte med Trump manfa var begynnelsen på positiv endring..

Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 10:07

Trump åpnet NATO-møtet med kraftsalve

USAs president Donald Trump gikk til frontalangrep på Tyskland da stats- og regjeringssjefene i NATO samlet seg i Brussel..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 01:11

Trump om Kavanaugh-høringen: - Han viste hvorfor jeg nominerte ham

Brett Kavanaugh gikk til frontalangrep på sine kritikere under senatshøring. President Donald Trump likte det han så..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 02:13

Anklager Trump-vennlig blad for nakenbildetrussel

Amazon-eier og verdens rikeste mann, Jeff Bezos, anklager eieren av The National Enquirer for utpressing..

NRK - 02 Oct 18 kl. 22:02

– Anklager Trump for skattefusk

USAs president Donald Trump var involvert i omfattende skattefusk på 1990, hevder New York Times. Avisen mener at Trump hjalp foreldrene med å unndra skatt, og at Trump skal ha tjent 413 millioner dollar i dagens valutta på dette..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 22:16

Tidligere rådgiver i Det hvite hus: Trump ville sverges inn med egen bok

Omarosa Manigault, tidligere rådgiver i Det hvite hus, anklager USAs president for å være rasist i hennes nye bok om tiden i Trump-administrasjonen. - Boken er full av løgner og falske anklager, sier Trumps talskvinne..

Aftenposten - 13 Jul 18 kl. 07:42

Trump sjokkerte NATO-allierte med sitt frontalangrep. Men hans tilhengere i USA elsker det.

NEW YORK (Aftenposten): Trumpsupporterne liker at presidenten setter europeerne til veggs. – Dette er en vinnersak for Trump i USA, mener valgekspert David Yepsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15.

NRK - 30 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 45 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 45 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt