VG > Utenriks

Lørdag, 04 Juli, 02:04

VG - 15 nov. 19 kl. 02:31

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president Donald Trump ber landets Høyesterett gripe inn for å stanse innsyn i skattemeldingene hans. Det skjer etter at en ankedomstol nektet å behandle anken hans i saken mot statsadvokaten i New York..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Høyesterett, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, tar, skattesak, til, Høyesterett
NRK - 26 nov. 19 kl. 00:34

Høgsterett støtta Trump i skattesak

Høgsterett i USA har sett ein førebels stopp for at skattemeldingane til president Donald Trump kan bli offentlege, skriv avisa Washington Post. Dermed får Representanthuset i Kongressen ikkje innsyn i sjølvmeldingane no..

NRK - 09 nov. 19 kl. 06:25

Trump ber høyesterett ta skattesak

President Donald Trump vil be høyesterett omgjøre kjennelsen som pålegger ham å utlevere åtte års skattemeldinger. Statsadvokaten i New York har allerede protestert mot utsettelsen som en runde i høyesterett vil bety, melder Reuters..

NRK - 27 april 20 kl. 15:07

Tangen i skattesak med britene

Påtroppende sjef av oljefondet, Nicolai Tangen, sier til VG at han og selskapet hans, ACO Capital, for tiden er i en pågående skattesak med britiske myndigheter. For Tangens del involverer skattesaken flere hundre millioner kroner..

NRK - 26 nov. 19 kl. 00:34

Høgsterett stør Trump i skattesak

Høgsterett i USA har sett ein førebels stopp for at skattemeldingane til president Donald Tump kan bli offentlege, skriv avisa Washington Post..

Aftenposten - 30 april 20 kl. 06:08

VG: Sanner fikk ikke vite at Tangen hadde britisk skattesak gående

Finansministeren ringte sentralbanksjefen før ansettelsen av påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen, uten å få vite at Tangen hadde en skattesak mot seg..

VG - 27 april 20 kl. 14:28

Tangen i skattesak med britiske myndigheter

Påtroppende Oljefond-sak Nicolai Tangen bekrefter overfor VG at han og selskapet hans, AKO Capital, er i en pågående skattesak med britiske myndigheter. For Tangen står flere hundre millioner kroner på spill..

NRK - 14 nov. 19 kl. 23:26

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president har bedt Høyesterett om å blokkere en stevning som ber om selvangivelsen hans, melder AP. Han ønsker saken behandlet først i slutten av juni. I motsetning til moderne presidenter før ham, har han nektet å offentliggjøre papirene..

P4 - 25 jan. 20 kl. 17:13

Forsvaret av Trump er igang

Forsvarerne til USAs president Donald Trump sier Demokratene ikke har noen sak mot Trump, og at presidenten ikke har gjort noe som helst galt. I dag begynte advokatene sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, hvor han blant annet tiltalt for maktmisbruk. Det er ventet at Trump kommer til å bli frifunnet for anklagene fordi Republikanerne har flertall i Senatet..

NRK - 10 feb. 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

NRK - 27 sep. 19 kl. 08:55

Skuldar Trump for valdstruslar

Demokratane skuldar president Donald Trump for truslar om vald mot den som varsla om samtalen mellom Trump og presidenten i Ukraina. Varselet er årsaka til at Demokratane i Kongressen har starta prosessen med ein mogeleg riksrettstiltale mot Trump..

Fler nyheter fra VG

VG - I førrgår: 17:16

Politiet har tatt seg inn i demonstrantsone i Seattle – 31 personer arrestert

Politiet i Seattle har i dag tatt seg inn i demonstrantsonen ved Capitol Hill i Seattle, hvor demonstranter har tatt kontroll over flere kvartaler de siste ukene..

VG - I førrgår: 17:29

Fox News-anker sparket etter anklager om sextrakassering

En av Fox News mest kjente programledere, Ed Henry, har fått fyken etter at han i forrige uke ble anklaget for seksuell trakassering på arbeidsplassen..

VG - I førrgår: 18:01

Kashmir: Massive protester etter at sivilist skal ha blitt drept

En sivilist skal ha mistet livet etter at han kom i kryssild mellom regjeringsstyrker og opprørere i den indiskkontrollerte delen av Kashmir onsdag. Drapet utløste store lokale protester, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - I førrgår: 19:51

Opposisjonsleder om braktall for Putin: – Det er en stor løgn

Russland sier ja til ny grunnlov, viser opptellingen etter folkeavstemningen. Det betyr at Vladimir Putin (67) kan fortsette som president helt fram til 2036. Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) raser..

VG - I førrgår: 21:11

262 piloter fløy uten sertifikat – nå utestenges flyselskaper

Flyselskapet Pakistan International Airlines får ikke lov til å fly i EU-land etter at 141 av deres piloter skal ha jukset seg til flysertifikater. Totalt må 262 av landets piloter holde seg på bakken..

VG - I førrgår: 21:25

Trump raser mot å male «Black Lives Matter» på Fifth Avenue

New Yorks bystyre har gitt klarsignal til å male slagordet «Black Lives Matter» på berømte Fifth Avenue, foran Trump Tower. Det har fått den amerikanske presidenten til å se rødt..

VG - Igår: 07:25

Eksperter mener Trump forsøker så tvil om valget

Det ble mottatt med sjokk og undring da president Donald Trump i forrige uke sa at det kommende valget blir det mest korrupte i USAs historie..

VG - Igår: 07:55

Gruveulykke i Myanmar

Minst 146 mennesker skal så langt ha mistet livet og 31 er skadet i et jordskred ved en jadegruve nord i Myanmar..

VG - 29 juni 20 kl. 13:25

TV-stasjon: Iran vil arrestere Donald Trump

Iran har utstedt en arrestordre og bedt Interpol om hjelp til å arrestere president Donald Trump, ifølge TV-stasjonen Al Jazeera. Årsaken skal være drapet på toppgeneralen Qasem Soleimani..

VG - 29 juni 20 kl. 09:09

Politiet: Minst seks drep under angrep på børsen i Karachi

Minst seks personer er drept under et angrep på børsen i Karachi i Pakistan, opplyser politiet. Fire av de drepte er angripere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt