VG > Utenriks

Tuesday, 10 December, 03:41

VG - 15 Nov 19 kl. 02:31

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president Donald Trump ber landets Høyesterett gripe inn for å stanse innsyn i skattemeldingene hans. Det skjer etter at en ankedomstol nektet å behandle anken hans i saken mot statsadvokaten i New York..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Høyesterett, New York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, tar, skattesak, til, Høyesterett
NRK - 26 Nov 19 kl. 00:34

Høgsterett støtta Trump i skattesak

Høgsterett i USA har sett ein førebels stopp for at skattemeldingane til president Donald Trump kan bli offentlege, skriv avisa Washington Post. Dermed får Representanthuset i Kongressen ikkje innsyn i sjølvmeldingane no..

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:25

Trump ber høyesterett ta skattesak

President Donald Trump vil be høyesterett omgjøre kjennelsen som pålegger ham å utlevere åtte års skattemeldinger. Statsadvokaten i New York har allerede protestert mot utsettelsen som en runde i høyesterett vil bety, melder Reuters..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:34

Høgsterett stør Trump i skattesak

Høgsterett i USA har sett ein førebels stopp for at skattemeldingane til president Donald Tump kan bli offentlege, skriv avisa Washington Post..

NRK - 14 Nov 19 kl. 23:26

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president har bedt Høyesterett om å blokkere en stevning som ber om selvangivelsen hans, melder AP. Han ønsker saken behandlet først i slutten av juni. I motsetning til moderne presidenter før ham, har han nektet å offentliggjøre papirene..

NRK - 27 Sep 19 kl. 08:55

Skuldar Trump for valdstruslar

Demokratane skuldar president Donald Trump for truslar om vald mot den som varsla om samtalen mellom Trump og presidenten i Ukraina. Varselet er årsaka til at Demokratane i Kongressen har starta prosessen med ein mogeleg riksrettstiltale mot Trump..

P4 - 21 Nov 19 kl. 05:19

Sanders slaktet Trump

Bernie Sanders hamret løs på Donald Trump under Demokratenes presidentkandidatdebatt i Atlanta i natt, norsk tid. De pågående riksrettshøringene mot Trump ble tema i debatten, og Sanders hevdet da at Trump er en patologisk løgner og antakelig den mest korrupte presidenten i USAs historie..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 15:51

Det er ikke så lett å forstå Trump

Donald Trump ville kjøpe Grønland og fleipet med at han ikke ville bygge et Trump Tower der. Det falt ikke i god jord i Danmark, mens Trump svarte med å avlyse et planlagt besøk..

NRK - 26 Nov 19 kl. 21:19

Inviterer Trump til høringer

Justiskomiteen i Representantenes hus overtar riksrettsprosessen mot president Donald Trump og starter høringene 4. desember. Trump er invitert til å delta..

P4 - 27 Sep 19 kl. 13:49

Trump ber demokrat gå av

USAs president Donald Trump ber lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten, Adam Schiff gå av. Det skriver han på Twitter akkurat nå. Trump hevder Schiff har kommet med en helt annen verson av referatet fra telefonsamtalen mellom Trump og Ukrainas president og at han prøvde å lure offentligheten.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Dagbladet: Norske Ingrid (32) løslates

Ingrid Martinussen (32) som har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november løslates..

VG - 1 time siden

Åtte savnet etter vulkanutbruddet i New Zealand: – Aldri sett lignende

Presten Geoff Hopkins (50) var blant de første som startet å hjelpe de skadede etter vulkanutbruddet på New Zealand. Nå frykter han flere av dem han hjalp er døde..

VG - 4 timer siden

Penelope Lea (15): – De kan ikke unngå å se og lytte til oss nå

MADRID (VG) På årets klimatoppmøte er barn og unge til stede som aldri før, sier Penelope Lea (15) i Madrid..

VG - 10 timer siden

Klimaminister: – Neste år blir helt avgjørende

MADRID (VG) Vi står i en fundamental klimakrise, sier klimaminister Ola Elvestuen (V). Samtidig er den norske delegasjonen nervøse, etter en uke av klimakonferansen i Madrid..

VG - 13 timer siden

Cissi Wallin dømt etter voldtektsanklager mot journalist

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove ærekrenkelser etter at hun på Instagram beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt..

VG - 13 timer siden

UD forsvarer London-granen

Årets tradisjonelle julegave til London - en staselig julegran på Trafalgar Square - har ikke blitt oppfattet som like staselig i år. Men norsk UD forsvarer den..

VG - 23 timer siden

Vulkanutbrudd på New Zealand: Minst fem personer omkommet

Politiet sier at 27 personer ikke er gjort rede for etter et vulkanutbrudd på øya White Island. Så langt er fem personer bekreftet omkommet..

VG - 19 timer siden

Flyktinghjelpen om Etiopia: – Svært mange lever under vanskelige forhold

At Etiopias statsminister Abiy Ahmed mottar fredsprisen, kan bidra til en løsning i den årelange konflikten mellom nabolandene, men landet står fortsatt overfor enorme utfordringer internt. Det mener tidligere landdirektør for Flyktninghjelpen, Stine Paus..

VG - Igår: 11:03

Minst 43 døde i brann i India

Minst 43 personer er omkommet i en omfattende brann i Indias hovedstad New Delhi, opplyser politiet i byen..

VG - I førrgår: 22:06

Avdød Pearl Harbor-veteran vender tilbake til sine skipskamerater

Lauren Bruner overlevde angrepet på Pearl Harbor for 78 år siden, og døde i september, 98 år gammel. Nå vender han tilbake til sine skipskamerater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt