NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:34

NRK - 19 Jan 19 kl. 10:47

Trump støttet abortmotstandere

Tusener av abortmotstandere samlet seg fredag til den årlige marsjen mot abort i Washington, med full støtte fra president Donald Trump. Trump talte til dem via video, mens visepresident Mike Pence møtte fram personlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Donald Trump, Mike Pence

Dele artikeln

88 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, støttet, abortmotstandere
Klartale - 09 Jan 19 kl. 07:59

Trump skylder på krise

USAs president Donald Trump mener det er krise ved grensa til USA. Han skylder på demokratene. Flere deler av staten USA har måttet stenge..

Dagbladet - 04 Feb 19 kl. 06:00

Norske abortmotstandere tar etter amerikanske pro-lifere

Det skjer i hele Europa..

VG - 20 Dec 18 kl. 08:04

Det er sexlivet vårt de har vært ute etter

I 2018 kalles abortmotstandere igjen for mørkemenn. Det er ikke så rart. De har vært det.

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:47

Trump påstår fredsprisnominasjon

USAs president Donald Trump hevder Japans statsminister Shinzo Abe nominerte ham til Nobels fredspris. Ifølge Trump sendte Abe et brev på fem sider til Nobelkomiteen der han ba dem gi Trump fredsprisen på vegne av det japanske folk..

NRK - 18 Jan 19 kl. 20:03

– Trump ba ikke Cohen lyve

President Donald Trump nåværende advokat Rudy Giuliani avviser at Trump ba sin tidligere advokat Michael Cohen lyve til Kongressen. Det er Nettstedet BuzzFeed som fredag melder at Trump skal ha bedt Cohen lyve om planer om et Trump-tårn i Moskva..

NRK - 18 Jan 19 kl. 20:03

– Trump bar ikke Cohen lyve

President Donald Trump nåværende advokat Rudy Giuliani avviser at Trump ba sin tidligere advokat Michael Cohen lyve til Kongressen. Det er Nettstedet BuzzFeed som fredag melder at Trump skal ha bedt Cohen lyve om planer om et Trump-tårn i Moskva..

NRK - 07 Dec 18 kl. 21:25

Trump gyver løs på Tillerson

Donald Trump gir USAs tidligere utenriksminister Rex Tillerson huden full på twitter. Trump skriver at Tillerson var dum og lat og at han ikke kunne bli kvitt ham fort nok. Trump skryter også av den nye utenriksministeren Mike Pompeo..

NRK - 02 Jan 19 kl. 12:17

Romney kritiserer Trump

Den påtroppende republikanske senatoren Mitt Romney mener president Donald Trump ikke viser seg embetet verdig. Romney har gjennom en årrekke kritisert Trump. Under presidentvalget i 2016 kalte han Trump for en svindler..

NRK - 02 Oct 18 kl. 22:02

– Anklager Trump for skattefusk

USAs president Donald Trump var involvert i omfattende skattefusk på 1990, hevder New York Times. Avisen mener at Trump hjalp foreldrene med å unndra skatt, og at Trump skal ha tjent 413 millioner dollar i dagens valutta på dette..

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:42

Trump vil bli kvitt «stanken»

USAs president Donald Trump lovet å bli kvitt en «langvarig stank» i justisdepartementet et valgkampmøte, bare timer etter at New York Times skrev om visejustisminister Rod Rosensteins om skjulte opptak av Trump. Trump nevnte ikke Rosensteins navn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt