NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:23

NRK - 19 Jan 19 kl. 10:47

Trump støttet abortmotstandere

Tusener av abortmotstandere samlet seg fredag til den årlige marsjen mot abort i Washington, med full støtte fra president Donald Trump. Trump talte til dem via video, mens visepresident Mike Pence møtte fram personlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Donald Trump, Mike Pence

Dele artikeln

88 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, støttet, abortmotstandere
Klartale - 09 Jan 19 kl. 07:59

Trump skylder på krise

USAs president Donald Trump mener det er krise ved grensa til USA. Han skylder på demokratene. Flere deler av staten USA har måttet stenge..

Dagbladet - 04 Feb 19 kl. 06:00

Norske abortmotstandere tar etter amerikanske pro-lifere

Det skjer i hele Europa..

NRK - 31 Mar 19 kl. 17:57

Abortmotstandere marsjerte i Verona

Verdenskongressen av familier (WCF), en omstridt samling for motstandere av abort, feminisme og homoekteskap, avsluttet møtet i Verona med en marsj mot abort. Rundt 10.000 deltok ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA..

VG - 20 Dec 18 kl. 08:04

Det er sexlivet vårt de har vært ute etter

I 2018 kalles abortmotstandere igjen for mørkemenn. Det er ikke så rart. De har vært det.

Hegnar.no - 04 Mar 19 kl. 13:27

Har ikke Venstre forstått hva de har støttet?

Har ikke Venstre forstått hva de har vært med på når de har støttet Høyres kompetansekrav for lærere? spør SVs Mona Fagerås..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:47

Trump påstår fredsprisnominasjon

USAs president Donald Trump hevder Japans statsminister Shinzo Abe nominerte ham til Nobels fredspris. Ifølge Trump sendte Abe et brev på fem sider til Nobelkomiteen der han ba dem gi Trump fredsprisen på vegne av det japanske folk..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 24 Mar 19 kl. 05:06

Trump-tilhengere demonstrerte

Tilhengere av Donald Trump demonsterte utenfor Trump Tower i New York City lørdag til støtte for presidenten. De bar plakater som fastslår at det ikke er avslørt noen sammensvergelse mellom Trump og russiske myndigheter..

NRK - 18 Jan 19 kl. 20:03

– Trump ba ikke Cohen lyve

President Donald Trump nåværende advokat Rudy Giuliani avviser at Trump ba sin tidligere advokat Michael Cohen lyve til Kongressen. Det er Nettstedet BuzzFeed som fredag melder at Trump skal ha bedt Cohen lyve om planer om et Trump-tårn i Moskva..

NRK - 18 Jan 19 kl. 20:03

– Trump bar ikke Cohen lyve

President Donald Trump nåværende advokat Rudy Giuliani avviser at Trump ba sin tidligere advokat Michael Cohen lyve til Kongressen. Det er Nettstedet BuzzFeed som fredag melder at Trump skal ha bedt Cohen lyve om planer om et Trump-tårn i Moskva..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt