NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:07

NRK - 19 Jan 19 kl. 10:47

Trump støttet abortmotstandere

Tusener av abortmotstandere samlet seg fredag til den årlige marsjen mot abort i Washington, med full støtte fra president Donald Trump. Trump talte til dem via video, mens visepresident Mike Pence møtte fram personlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Donald Trump, Mike Pence

Dele artikeln

88 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, støttet, abortmotstandere
Dagbladet - 19 May 19 kl. 06:16

Bryter tausheten om abortstriden

Abortmotstandere skal ha rådet president Donald Trump til å holde seg unna debatten. Natt til søndag brøt han tausheten..

NRK - 02 Aug 19 kl. 20:38

Trump og EU med kjøtt-avtale

USAs president Donald Trump annonserte fredag at en avtale med Brussel har ført til enighet om eksport av amerikansk kjøtt, som lenge har vært forbudt på EU-markedet på grunn av bekymringer for hormoner i kjøttet, ifølge AFP..

Klartale - 09 Jan 19 kl. 07:59

Trump skylder på krise

USAs president Donald Trump mener det er krise ved grensa til USA. Han skylder på demokratene. Flere deler av staten USA har måttet stenge..

Dagbladet - 04 Feb 19 kl. 06:00

Norske abortmotstandere tar etter amerikanske pro-lifere

Det skjer i hele Europa..

NRK - 31 Mar 19 kl. 17:57

Abortmotstandere marsjerte i Verona

Verdenskongressen av familier (WCF), en omstridt samling for motstandere av abort, feminisme og homoekteskap, avsluttet møtet i Verona med en marsj mot abort. Rundt 10.000 deltok ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA..

VG - 20 Dec 18 kl. 08:04

Det er sexlivet vårt de har vært ute etter

I 2018 kalles abortmotstandere igjen for mørkemenn. Det er ikke så rart. De har vært det.

Hegnar.no - 04 Mar 19 kl. 13:27

Har ikke Venstre forstått hva de har støttet?

Har ikke Venstre forstått hva de har vært med på når de har støttet Høyres kompetansekrav for lærere? spør SVs Mona Fagerås..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:47

Trump påstår fredsprisnominasjon

USAs president Donald Trump hevder Japans statsminister Shinzo Abe nominerte ham til Nobels fredspris. Ifølge Trump sendte Abe et brev på fem sider til Nobelkomiteen der han ba dem gi Trump fredsprisen på vegne av det japanske folk..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 24 Mar 19 kl. 05:06

Trump-tilhengere demonstrerte

Tilhengere av Donald Trump demonsterte utenfor Trump Tower i New York City lørdag til støtte for presidenten. De bar plakater som fastslår at det ikke er avslørt noen sammensvergelse mellom Trump og russiske myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt