NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:56

NRK - 31 jan. 21 kl. 04:04

Trump skiller lag med advokater

Tidligere president Donald Trump skiller lag med sine ledene riksrettsadvokater kort tid før saken mot ham, opplyser to kilder med kjennskap til saken. Endringen skaper økt usikkerhet om sammensetningen og strategien til forsvarsteamet til Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, skiller, lagmed , advokater
NRK - 01 feb. 21 kl. 02:50

Trump presenterte nye advokater

Tidligere president i USA, Donald Trump, presenterte to nye advokater som skal forsvare ham i riksrettssaken søndag. I går ble det kjent at fem tidligere advokater trakk seg fra oppdraget om å forsvare Trump i riksrettssaken som starter 9. februar..

Dagbladet - 02 feb. 21 kl. 04:12

- Total katastrofe

Donald Trump skal ha skilt lag med advokater i forsvarsteamet sitt fordi han krevde at advokatene fokuserte på påstandene hans om valgfusk. Nå hevder flere medier at Trumps nye advokater heller ikke vil bygge forsvaret rundt ekspresidentenes påstander..

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 05:38

Trump utpeker nye advokater til riksrettssaken

USAs tidligere president Donald Trump har utpekt to nye advokater til å forsvare seg, kort tid før den andre….

Klartale - 10 feb. 21 kl. 14:42

Her kan barna få råd om skilsmisse

Foreldre skiller lag. Familier splittes opp. Advokat Trude Trønnes Eidsvold har skrevet en bok til barn som opplever at foreldrene deres skiller seg..

VG - 31 jan. 21 kl. 03:19

Advokater ute av Trumps forsvarsteam før riksrettssaken

Litt over en uke før riksrettssaken starter, må Donald Trump sette sammen et nytt forsvarsteam. Advokaten Butch Bowers har forlatt jobben, og skal ha tatt med seg flere andre advokater ut døren..

VG - 31 jan. 21 kl. 03:19

Advokater ute av Trumps forsvarer-team før riksrettssaken

Litt over en uke før riksrettssaken starter, må Donald Trump sette sammen et nytt team av forsvarere. Advokaten Butch Bowers har forlatt jobben, og skal ha tatt med seg fire andre advokater ut døren..

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:34

Trumps advokater går hardt ut

Donald Trumps advokater kaller riksrettssaken mot ham politisk teater. Advokatene anklager demokratene for å utnytte traumene etter angrepet på Kongressen politisk. Demokratene ser på sin side saken som helt nødvendig, både moralsk og følelsesmessig..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 17:22

Slik vil Trumps advokater argumentere i kveld. Minst ett av poengene kan frikjenne ham.

På riksrettens første dag forbløffet Donald Trumps advokater sitt publikum, men ikke med sin veltalenhet..

E24 - 22 jan. 21 kl. 06:00

Unge strømmer til fond – to typer skiller seg ut

To typer fond skiller seg tydelig ut blant unge fondssparere. Sjekk topplisten for de mest populære DNB-fondene i 2020..

NRK - 04 feb. 21 kl. 22:04

Trump vil ikke vitne

Tidligere president Donald Trump vil ikke vitne under ed i riksrettssaken mot ham, opplyser hans advokater. Trump anklages for å ha oppmuntret til voldelige og dødelige handlinger i forbindelse med stormingen av kongressbygningen 6. januar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 15 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 15 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 30 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt