Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:59

Dagbladet - 22 Jun 19 kl. 10:59

Trump skal ha lyttet til Fox-stjerne om Iran-angrep

Trump var svært uvillig til å gå til krig mot Iran. Fox-stjerna Tucker Carlsons uttalelser kan ha vært tungen på vektskåla..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Iran, Tucker Carlsons, Fox

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, skalha , lyttet, til, Fox-stjerneom , Iran-angrep
VG - 29 Oct 19 kl. 17:07

Ukraina-topp i Det hvite hus reagerte på Trump-samtale

NEW YORK (VG) En Ukraina-ekspert i Det nasjonale sikkerhetsrådet sier han ble bekymret da han lyttet til samtalen mellom Trump og Ukrainas president i juli..

P4 - 29 Oct 19 kl. 19:28

Ny varsler i Ukraina-saken i USA

En ny varsler står frem i Ukraina-saken og hevder USAs president Donald Trump forsøkte å presse Ukraina til å etterforske hans politiske rival Joe Biden. Varsleren, en oberstløyntnant som i dag vitnet i Kongressen, skal ha varslet to ganger om at Trumps angivelige ønske ville undergrave den nasjonale sikkerheten. Trump, som bestrider at han har gjort noe galt, sier at varsleren umulig kan ha lyttet til telefonsamtalen med Ukrainas president..

NRK - 27 Apr 20 kl. 19:26

WHO mener verden burde lyttet

Verdens helseorganisasjon sier at verden burde lyttet mer oppmerksomt til dem tidlig under koronautbruddet. Det melder AFP. WHO advarte om at utbruddet utgjorde akutt fare for folkehelsen på internasjonalt nivå 30.

Aftenposten - 5 timer siden

Nå holder USA pusten: «En uke som vil bli husket i skam»

Mens Donald Trump skjente på USAs guvernører og kalte dem sveklinger, var Joe Biden i en svart kirke der han lyttet og tok notater..

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India i februar

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 17:46

Kilder: Slo alarm om Trump

For omkring én måned siden skal en etterretningsoffiser ha varslet om et løfte president Donald Trump skal ha gitt i en samtale med lederen av et annet land. Trump omtaler det som «trakassering»..

P4 - 21 Jan 20 kl. 16:37

Riksrett Trump

I kveld norsk tid starter riksrettssaken mot president Donald Trump med avstemning over hvordan prosessen skal foregå videre. Trump, som skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden og sønnen hans, er anklaget for maktmisbruk og for å ha forhindret Kongressens arbeid. Et viktig moment som skal stemmes over er om det skal tillates å kalle inn nye vitner, forteller USA-ekspert Svein Melby..

P4 - 20 Sep 19 kl. 12:54

Hevder Trump ga løfte til statsleder

En etterretningsoffiser i USA har slått alarm om et løfte president Donald Trump nylig skal ha gitt til en utenlandsk statsleder. Ifølge etterretningens generalinspektør, som er etatens vaktbikkje, er varslersaken både alvorlig og prekær, og dreier seg om en rekke hendelser. New York Times melder at Ukraina er involvert, men hva Trump skal ha sagt er uklart.

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 15:05

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt