Dagbladet > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:21

Dagbladet - 22 Jun 19 kl. 10:59

Trump skal ha lyttet til Fox-stjerne om Iran-angrep

Trump var svært uvillig til å gå til krig mot Iran. Fox-stjerna Tucker Carlsons uttalelser kan ha vært tungen på vektskåla..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Iran, Tucker Carlsons, Fox

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, skalha , lyttet, til, Fox-stjerneom , Iran-angrep
VG - 29 Oct 19 kl. 17:07

Ukraina-topp i Det hvite hus reagerte på Trump-samtale

NEW YORK (VG) En Ukraina-ekspert i Det nasjonale sikkerhetsrådet sier han ble bekymret da han lyttet til samtalen mellom Trump og Ukrainas president i juli..

P4 - 29 Oct 19 kl. 19:28

Ny varsler i Ukraina-saken i USA

En ny varsler står frem i Ukraina-saken og hevder USAs president Donald Trump forsøkte å presse Ukraina til å etterforske hans politiske rival Joe Biden. Varsleren, en oberstløyntnant som i dag vitnet i Kongressen, skal ha varslet to ganger om at Trumps angivelige ønske ville undergrave den nasjonale sikkerheten. Trump, som bestrider at han har gjort noe galt, sier at varsleren umulig kan ha lyttet til telefonsamtalen med Ukrainas president..

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 17:46

Kilder: Slo alarm om Trump

For omkring én måned siden skal en etterretningsoffiser ha varslet om et løfte president Donald Trump skal ha gitt i en samtale med lederen av et annet land. Trump omtaler det som «trakassering»..

P4 - 20 Sep 19 kl. 12:54

Hevder Trump ga løfte til statsleder

En etterretningsoffiser i USA har slått alarm om et løfte president Donald Trump nylig skal ha gitt til en utenlandsk statsleder. Ifølge etterretningens generalinspektør, som er etatens vaktbikkje, er varslersaken både alvorlig og prekær, og dreier seg om en rekke hendelser. New York Times melder at Ukraina er involvert, men hva Trump skal ha sagt er uklart.

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 15:05

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

NRK - 28 Jun 19 kl. 13:51

Skal ha invitert Trump til Russland

Kreml sier at Putin har invitert Trump til Moskva for neste års feiring av seiersdagen 9. mai som markerer seieren over Tyskland i andre verdenskrig. Trump skal ha vært positiv, melder Reuters..

VG - 02 Oct 19 kl. 14:12

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

NRK - 04 Mar 19 kl. 00:57

Ny gransking av Trump for lovbrudd

Representanthuset skal granske president Donald Trump, familien og medarbeiderne hans. Leder i justiskomiteen, republikaneren Jerrold Nadler, skal lede etterforskningen av mulig korrupsjon, maktmisbruk og hvorvidt Trump har hindret rettsvesenet..

P4 - I førrgår: 22:31

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

NRK - 23 Apr 19 kl. 13:32

Trump skal vitje Storbritannia

USAs president Donald Trump kjem til Storbritannia på eit offisielt statsvitjing 5. juni. Det er venta at Trump blir teke i mot på Buckingham Palace av dronning Elizabeth, samt at han skal vitja statsminister Theresa May.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt