VG > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:00

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump sier han ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å høre på» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ABC News, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, sierhan ville , liktå , , informasjonom , en valgmotstander
VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump: Ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å lytte» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..

P4 - 13 timer siden

Trump vil møte Putin på G20-møtet

USAs president Donald Trump vil ha et møte med Russlands president Vladimir Putin når de to deltar på G20-møtet i Japan neste uke. Det sier Trump i et intervju med Fox News. - Jeg vil komme overens med Russland, sier han.

NRK - 09 Feb 19 kl. 02:45

Trump og Kim møtes i Hanoi

USAs president Donald Trump sier at toppmøtet mellom ham og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal foregå i Hanoi i Vietnam. Trump sier han ser fram til møtet, som starter 27. februar og varer i to dager..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 25 Mar 19 kl. 14:24

Trump ber justisministeren velge

USAs president Donald Trump vil la justisminister William Barr avgjøre om Mueller-rapporten skal offentliggjøres i sin helhet. Det sier talskvinne for Det hvite hus, Sarah Sanders. Sanders sier også at Trump selv er positiv til en offentliggjøring..

NRK - 06 Feb 19 kl. 21:35

Trump sier at IS beseires neste uke

USAs president Donald Trump sier at han venter en formell annonsering neste uke om at «IS er 100 prosent beseiret». Han sier videre at IS kommer til å miste sine gjenværende landområder i Syria i løpet av kort tid..

NRK - 22 Feb 19 kl. 21:24

Trump vil møte Xi Jinping i mars

Donald Trump sier han antakeligvis vil holde et handelsmøte med Kinas president Xi Jinping i mars. Han sier også at samtalen mellom de to landene de siste dagene har vært bra. Trump tror sjansene for en ny handelsavtale er «veldig, veldig gode».

NRK - 19 Feb 19 kl. 03:38

Sier Trump truer sikkerheten

Statsadvokat Letitia James i New York sier at president Donald Trump truer folks sikkerhet. Hans kriseerklærin betyr at penger som skulle gå til viktige militære byggeprosjekter, blir flyttet til bygging av Mexico-muren, sier hun til nyhetsbyrået AP..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 02:41

Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen

USAs president Donald Trump ber Venezuelas militære akseptere opposisjonsleder Juan Guaidos tilbud om amnesti. Trump sier alternativet er «å miste alt»..

VG - 17 Mar 19 kl. 12:16

Johaug har passert 50 verdenscuptriumfer: Likt med Bjørgens rekordskjema

Therese Johaug (30) tok en ny overbevisende seier i verdenscupen. Hun er nå likt med Marit Bjørgens historiske rekordskjema, da skidronningen var på samme alder..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Makaveli Lindén ville ikke svare på spørsmål om drapet på Johanna (58)

Denne uken var belgisk påtalemyndighet i Norge under nye avhør av Makaveli Lindén (20). De fikk ikke svarene de håpet på..

VG - 4 timer siden

Dette er et av de siste bildene av Laura Iris Haugen (16)

LILLEHAMMER (VG) Familien frigir nå det siste bildet Laura Iris Haugen (16) la ut på Facebook før hun ble drept i oktober i fjor..

VG - 2 timer siden

Nordkapp-halvøya reguleres til fortsatt privat eierskap

Nordkapp kommune har bestemt at Nordkapp-halvøya skal være regulert til privat eierskap, slik at dagens ordning kan beholdes..

VG - 7 timer siden

Ullevål sykehus skal legges ned, har styret i Helse sør-øst bestemt

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

VG - 7 timer siden

Ny amerikansk studie: 40 prosent av honningbier borte

En ny studie viser at amerikanske birøktere har mistet nær fire av ti honningbier i den verste vinteren på 13 år..

VG - 9 timer siden

Rekordmange mennesker på flukt: – Det verste verden har sett siden krigen

En ny FN-rapport viser at det på verdensbasis er over 70 millioner mennesker på flukt. Dette er en økning på 2,3 millioner mennesker på bare ett år..

VG - 21 timer siden

Bandidos-medlemmer stoppet av politiet – sendt til legevakt med taxi

Først testet de seks Bandidos-medlemmene positivt på bruk av rusmidler under en UP-kontroll på Minnesund i Akershus – så ble de kjørt videre til legevakten i drosje..

VG - 21 timer siden

Partibarometer: Demokratene større enn Frp i Kristiansand

Demokratene er større enn Fremskrittspartiet på partibarometeret for kommunevalget i Kristiansand..

VG - Igår: 18:09

Stor støttemarkering for Abassi-familien: – Vi kommer ikke til å gi oss

TRONDHEIM (VG) Hundrevis av mennesker møtte opp for å vise sin støtte for Abassi-familien. – Jeg står her fylt med skam og sorg, sier musiker Åge Aleksandersen..

VG - Igår: 15:22

Politiet som pågrep Vinstra-tiltalte: – Han virket rolig

SØR-GUDBRANDSDAL TINGRETT (VG) Politiet ba flere ganger den tiltalte 17-åringen om at han skulle reise seg fra jenta, «hvorfor det?» spurte gutten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt