VG > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:18

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump sier han ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å høre på» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ABC News, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, sierhan ville , liktå , , informasjonom , en valgmotstander
NRK - 04 May 20 kl. 01:51

Trump anbefaler malariamedisin

President Donald Trump sier på Fox News at han fortsatt tror at malariamedisinen klorokin er effektiv mot koronavirus, til tross for advarsler fra helsemyndighetene. Trump sier han har fått tre telefoner fra folk som sier han reddet livet deres..

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump: Ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å lytte» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..

P4 - 20 Jun 19 kl. 05:53

Trump vil møte Putin på G20-møtet

USAs president Donald Trump vil ha et møte med Russlands president Vladimir Putin når de to deltar på G20-møtet i Japan neste uke. Det sier Trump i et intervju med Fox News. - Jeg vil komme overens med Russland, sier han.

NRK - 09 Feb 19 kl. 02:45

Trump og Kim møtes i Hanoi

USAs president Donald Trump sier at toppmøtet mellom ham og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal foregå i Hanoi i Vietnam. Trump sier han ser fram til møtet, som starter 27. februar og varer i to dager..

NRK - 21 Aug 19 kl. 18:05

Trump kritiserer Fredriksen

Donald Trump kaller kommentarene til Danmarks statsminister Mette Fredriksen rundt et eventuelt Grønland-kjøp for «fæle», og sier kjøpet bare var en «tanke» fra hans side, melder AFP. – Det må vises respekt overfor USA, sier Trump til journalister..

NRK - 21 Aug 19 kl. 18:05

Trump kritiserer Frederiksen

Donald Trump kaller kommentarene til Danmarks statsminister Mette Frederiksen rundt et eventuelt Grønland-kjøp for «fæle», og sier kjøpet bare var en «tanke» fra hans side, melder AFP. – Det må vises respekt overfor USA, sier Trump til journalister..

NRK - 08 Nov 19 kl. 02:08

Trump sier han blir trakassert

President Donald Trump sier seg trakassert av påtalemyndigheten i New York etter at han ble dømt for misbruk av en veldedig stiftelse. Trump forsvarer seg med at han bare gjort noen mindre feil, og erklærer at han vil betale de 18 millionene tilbake..

P4 - 05 Jan 20 kl. 10:26

Kaller Trump en terrorist i dress

- Donald Trump er en terrorist i dress. Det sier Irans informasjonsminister Mohammad-Javad Azari Jahromi. Trump advarte i natt at USA har sett seg ut 52 iranske mål dersom de hevner attentatet på general Soleimani.

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 25 Apr 20 kl. 00:21

Trump sier USA har overkapasitet

President Donald Trump sier USA har overkapasitet på respiratorer, og at han vil tilby respiratorer til andre land. – Vi har hjulpet Mexico, Honduras, Indonesia, Frankrike, Spania og Italia, og vi vil hjelpe Tyskland om de ber om det, sa Trump..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ekspert om den historiske SpaceX-oppskytingen: – Helt unikt

Onsdag går SpaceX’ første bemannede romferd. Det åpner et helt nytt marked i verdensrommet for turister..

VG - 1 time siden

Hareide: Kan bli en krevende flom-vår

Samferdselsminister Knut Arild Hareide møtte i dag Bane NOR og Statens vegvesen for en orientering om flomberedskapen langs norske veier og jernbaner..

VG - 2 timer siden

Utdanningsstatsråder bekymret for 18–28-åringene

De to statsrådene for utdanning frykter brutalt større elevfrafall etter coronaen. Både Guri Melby (V) og Henrik Asheim (H) frykter at en større del av 18-28-åringene havner i ledighet og utenforskap..

VG - 2 timer siden

Lørenskog-saken: Gransket ringelyd i huset

Tom Hagen sier at han ikke hørte konas telefon da han selv ringte den etter å ha kommet hjem 31. oktober 2018. Politiet har undersøkt om det kan stemme..

VG - 7 timer siden

Slutt på enmetersregelen i skolen

Allerede fra 2. juni kan hele skoleklasser være samlet..

VG - 7 timer siden

Åpner for besøk på sykehus og gamlehjem

Nå oppheves besøksforbudet på sykehus og eldrehjem..

VG - 21 timer siden

Donald Trump truer med å stenge sosiale medier etter faktasjekk-advarsel

For første gang har Twitter markert noen av president Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Nå truer han med å «sterkt regulere eller stenge de ned»..

VG - 21 timer siden

Donald Trump raser mot Twitter etter faktasjekk-advarsel

For første gang har Twitter markert noen av president Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Trump svarer med å anklage selskapet for å blande seg inn i presidentvalget..

VG - 18 timer siden

Les dagens avis her!

I dagens VG kan du lese om vitneavhørene hvor Tom Hagen avfeide alle motiver han skulle ha for å ta livet av sin kone Anne-Elisabeth Hagen..

VG - 22 timer siden

Slik påvirker biotek-loven norske kvinner

I dag vedtok Stortinget den historiske bioteknologiloven som åpner opp for eggdonasjon, assistert befruktning for enslige samt tidlig ultralyd og blodprøven NIPT for alle kvinner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt