VG > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:31

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump sier han ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å høre på» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ABC News, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, sierhan ville , liktå , , informasjonom , en valgmotstander
VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump: Ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å lytte» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..

P4 - 20 Jun 19 kl. 05:53

Trump vil møte Putin på G20-møtet

USAs president Donald Trump vil ha et møte med Russlands president Vladimir Putin når de to deltar på G20-møtet i Japan neste uke. Det sier Trump i et intervju med Fox News. - Jeg vil komme overens med Russland, sier han.

NRK - 09 Feb 19 kl. 02:45

Trump og Kim møtes i Hanoi

USAs president Donald Trump sier at toppmøtet mellom ham og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal foregå i Hanoi i Vietnam. Trump sier han ser fram til møtet, som starter 27. februar og varer i to dager..

NRK - 21 Aug 19 kl. 18:05

Trump kritiserer Fredriksen

Donald Trump kaller kommentarene til Danmarks statsminister Mette Fredriksen rundt et eventuelt Grønland-kjøp for «fæle», og sier kjøpet bare var en «tanke» fra hans side, melder AFP. – Det må vises respekt overfor USA, sier Trump til journalister..

NRK - 21 Aug 19 kl. 18:05

Trump kritiserer Frederiksen

Donald Trump kaller kommentarene til Danmarks statsminister Mette Frederiksen rundt et eventuelt Grønland-kjøp for «fæle», og sier kjøpet bare var en «tanke» fra hans side, melder AFP. – Det må vises respekt overfor USA, sier Trump til journalister..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

P4 - 10 Aug 19 kl. 15:27

Trump sier Kim ber om unnskyldning for rakettester

USAs president Donald Trump sier at Nord-Koreas leder Kim Jong-un ber om et møte for å starte forhandlinger igjen. Trump sier han har fått et brev fra Kim der han ber om unnskyldning for landets rakettester og vil starte forhandlinger så fort militærøvelsen mellom USA og Sør-Korea er over. Den amerikanske presidenten skriver på Twitter at han ser fram til å møte Kim i nær framtid..

NRK - 25 Mar 19 kl. 14:24

Trump ber justisministeren velge

USAs president Donald Trump vil la justisminister William Barr avgjøre om Mueller-rapporten skal offentliggjøres i sin helhet. Det sier talskvinne for Det hvite hus, Sarah Sanders. Sanders sier også at Trump selv er positiv til en offentliggjøring..

NRK - 06 Feb 19 kl. 21:35

Trump sier at IS beseires neste uke

USAs president Donald Trump sier at han venter en formell annonsering neste uke om at «IS er 100 prosent beseiret». Han sier videre at IS kommer til å miste sine gjenværende landområder i Syria i løpet av kort tid..

NRK - 22 Feb 19 kl. 21:24

Trump vil møte Xi Jinping i mars

Donald Trump sier han antakeligvis vil holde et handelsmøte med Kinas president Xi Jinping i mars. Han sier også at samtalen mellom de to landene de siste dagene har vært bra. Trump tror sjansene for en ny handelsavtale er «veldig, veldig gode».

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Nord-Korea sier de har testet «superstor» oppskytingsrampe

Det statlige nyhetsbyrået KCNA slapp søndag flere bilder de hevder viser lørdagens tester av «nyutviklede» våpen. Kim Jong-un overvar oppskytingene..

VG - 4 timer siden

Svensk avis: Eks-soldat jaktes for drap på Gert-Inge (70)

To ukrainske menn er mistenkt for drapet på Gert-Inge Bertinsson (70). Den ene av dem, en 47 år gammel ekssoldat, er fortsatt på frifot..

VG - 13 timer siden

Trump om Macron-lunsj under toppmøte: - Det beste møte vi har hatt

Skogbrannene i Amazonas har allerede skapt uenigheter før toppmøtet i Frankrike, og flere av statslederne har store utfordringer på hjemmebane. Klarer verdens toppledere å bli enige i år?.

VG - 13 timer siden

G7 er i gang: Slik er årets møte

Skogbrannene i Amazonas har allerede skapt uenigheter før toppmøtet i Frankrike, og flere av statslederne har store utfordringer på hjemmebane. Klarer verdens toppledere å bli enige i år?.

VG - 14 timer siden

MDG-sjefen om bompengeskissen: – Hverken Venstre eller miljøet har vunnet

SENJA (VG) Miljøpartiet De Grønne raser mot den nye bompengepakken til regjeringen..

VG - 15 timer siden

Disse sparer mest på den nye bompengeskissen

Folk i distriktene er de klare vinnerne i regjeringens nye bompengeskisse, mener Transportøkonomisk institutt (TØI)..

VG - Igår: 07:52

Amazonas legges i aske: – En katastrofe for Brasil og for verden

Bekymringer for skadevirkningene av de over 9000 brannene som har antent regnskogen i Amazonas, har nådd Biaritz på den franske Atlanterhavskysten. Katastrofen blir et prioritert tema den franske presidenten vil ta opp på G7-landenes møte i helgen..

VG - Igår: 22:58

Etterforsker mulige voldtekter i Frognerparken

Politiet har fått melding om to mulige voldtekter i Frognerparken..

VG - Igår: 23:03

Venstre sier ja til Solbergs bompengeskisse

Venstre stiller seg bak den endelige bompengeskissen som ble presentert av statsminister Erna Solberg fredag..

VG - Igår: 22:58

Etterforsker mulig voldtekt i Frognerparken

Politiet har fått melding om en mulig voldtekt av to jenter i Frognerparken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt