E24 > Økonomi

Tuesday, 26 May, 11:25

E24 - 09 Nov 19 kl. 12:29

Trump sier han ikke har godkjent å trappe ned på Kina-toller

Etter torsdagens nyhet om at partene i handelskrigen mellom USA og Kina var kommet til enighet om å gå tilbake på noen av tollene, sier president Trump nå at han ikke har godkjent noe som helst..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Kina, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, sierhan , ikkehar , godkjentå , trappe, ned, på Kina-toller
NRK - 29 Mar 20 kl. 23:58

Hurtigtest godkjent i USA

En nye hurtigtest for koronavirus har blitt godkjent for bruk av USAs legemiddelverk (FDA). Det kunngjorde president Donald Trump på en pressekonferanse søndag. Testen skal gi svar på om en pasient er smittet av koronaviruset i løpet av fem minutter..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 12:19

Presidenten fordrar ikke vindturbiner. Nå må Equinor ha Trump-regjeringens velsignelse til kjempeprosjekt.

NEW YORK (Aftenposten): Equinor er avhengig av Trump-regjeringen for å få godkjent sitt vindprosjekt utenfor New York. Trump har blant annet sagt at vindturbiner kan forårsake kreft..

P4 - 15 Jan 20 kl. 19:42

Riksrettsprosessen mot Trump videre

Riksrettsprosessen mot Donald Trump har blitt tatt et steg videre. Representantens hus har nå godkjent oversendelsen av vedtaket om riksrett til Senatet. Trump er anklaget for maktmisbruk og for å ha forhindret KOngressens arbeid..

P4 - 25 Jan 20 kl. 17:13

Forsvaret av Trump er igang

Forsvarerne til USAs president Donald Trump sier Demokratene ikke har noen sak mot Trump, og at presidenten ikke har gjort noe som helst galt. I dag begynte advokatene sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, hvor han blant annet tiltalt for maktmisbruk. Det er ventet at Trump kommer til å bli frifunnet for anklagene fordi Republikanerne har flertall i Senatet..

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Trump: Invasjon en dårlig ide

USAs president Donald Trump sier Tyrkias invasjon i Nord-Syria er en dårlig idé og at amerikanerne ikke støtter militæraksjonen. - Vi har gjort det klart overfor Tyrkia at aksjonen er en dårlig idé, sier Trump. USA har ikke lenger soldater i området.

Aftenposten - 16 Apr 20 kl. 07:07

Trump truer med å suspendere Kongressen

President Donald Trump er frustrert over å ikke få godkjent utnevnelser av dommere og embetsmenn og truer med å suspendere begge kamrene i Kongressen..

NRK - 18 Dec 19 kl. 18:17

Pelosi: –Trump ga oss ikke noe valg

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier Donald Trump ikke ga politikerne noe annet valg enn å åpne en riksrettsprosess. Hun sier Trump har utnyttet sin makt til å fremme egne interesser på bekostning av USAs sikkerhet..

NRK - 25 Sep 19 kl. 22:00

Zelenskyj: Ikke noe press fra Trump

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke la noe press på ham i den omstridte telefonsamtalen. På en pressekonferanse med Trump ble Zelenskyj spurt om han følte seg presset av Trump til å etterforske Joe Biden, noe han nektet for..

NRK - 23 Mar 20 kl. 01:34

Trump sier han er litt opprørt

President Donald Trump sier han er litt opprørt over at Kina ikke informerte omverdenen på et tidligere tidspunkt om koronaviruset. – De skulle ha fortalt oss om dette, sa Trump under en pressekonferanse i Det hvite hus søndag kveld..

P4 - 06 Jan 20 kl. 05:31

Trump truer med sanksjoner

Donald Trump truer nå Irak med sanksjoner om USA kastes ut av landet. Iraks nasjonalforsamling vedtok i går at de vil sende ut alle utenlandske stryker fra landet, etter luftangrepet som drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad. USA har rundt 5.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Kronikk: Tangen-saken: To langsiktige problemer og en løsning

Denne uken kan det avgjøres om Nicolai Tangen blir ny leder av Oljefondet..

E24 - 45 minutter siden

Aksjonister hindrer vindkraftutbyggere på Haramsøya

Flere aksjonister blokkerte tirsdag fergekaia på Haramsøya for trailertrafikk som etter planen skulle komme med utstyr til vindkraftanlegget utenfor Ålesund..

E24 - 2 timer siden

Slutter som Plantasjen-sjef etter åtte måneder

Det har vært hyppige lederbytter i kriserammede Plantasjen, og nå henter oppkjøpsfondet Ratos sjef fra egne rekker..

E24 - 2 timer siden

En finne og en danske tar lederrollen i Telenor Norden

Telenor-sjef Sigve Brekke krymper sin egen konsernledelse igjen. Etter at landene i Asia nylig ble samlet under én direktør skal det samme nå skje i Norden..

E24 - 2 timer siden

Halvert overskudd for østerriksk oljeselskap

Lavere produksjon og lavere priser gjorde 2019 langt dårligere enn rekordåret 2018 for OMV Norge..

E24 - 2 timer siden

Tror kronestyrkingen kan ta pause

Kronen har styrket seg betraktelig fra de dramatiske bunnivåene i mars, etter en oppgang i oljeprisen. Men Nordea Markets blir ikke overrasket om styrkingen nå tar en pause..

E24 - 3 timer siden

Grensehandelen kraftig rammet av coronakrisen

Saken oppdateres..

E24 - 3 timer siden

Aksjemeglerne vender tilbake til Wall Street tirsdag

Det går mot oppgang på Wall Street tirsdag, samtidig som aksjemeglerne får komme tilbake på gulvet igjen for første gang siden 23. mars..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt