P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:13

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:47

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York i et forsøk på å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert.
Statsadvokaten har bedt om Trumps skattepapirer for de siste åtte årene.
Trumps advokat mener utleveringen kan være i strid med grunnloven, melder nyhetsbyrået AFP.
Demokratene har lenge forsøkt å få innsyn i Trumps selvangivelser for å avsløre eventuelle interessekonflikter og få klarhet i hans komplekse økonomiske forhold..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, New York, Trumps, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, saksøker, statsadvokat
NRK - 19 Sep 19 kl. 17:10

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker nå statsadvokaten i New York for å stoppe utleveringen av selvangivelsen hans for de siste åtte årene. Det melder nyhetsbyrået AP..

VG - 19 Sep 19 kl. 18:19

Donald Trump saksøker New Yorks statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York for å stoppe utlevering av skattemeldingene hans..

NRK - 23 Jul 19 kl. 23:40

Trump saksøker kongresskomité

I USA saksøker president Donald Trump en komité i kongressen for å stanse en lov som ville gitt dem tilgang til hans selvangivelse..

NRK - 06 Aug 19 kl. 19:44

Trump saksøker California

USAs president Donald Trump saksøker delstaten California, skriver CNN. Bakgrunnen er en delstatslov som krever at presidentkandidater må offentliggjøre selvangivelsen før de kan delta i primærvalget i delstaten..

P4 - 06 Aug 19 kl. 22:07

Trump saksøker California

USAs president Donald Trump saksøker delstaten California for å slippe å offentliggjøre selvangivelsen. Det melder CNN. California har akkurat innført en lov som krever at presidentkandidater offentliggjør selvangivelsen før de kan delta i primærvalget i delstaten, noe Trump ikke ønsker å gjøre..

Dagbladet - 07 Aug 19 kl. 02:41

FBI-topp sparket etter Trump-kritiske meldinger. Nå saksøker han FBI

Kalte Trump «avskyelig» og sa «vi vil stoppe ham»..

NRK - 07 Oct 19 kl. 15:09

Trump må legge fram skattemelding

USAs president Donald Trump saksøkte statsadvokaten i New York for å stoppe utlevering av skattemeldingen hans. New York Times melder nå at Trump har tapt saken, og er beordret til å legge frem skattemeldingene fra de siste åtte årene..

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 23:39

Trump saksøker kongresskomité for å hindre utlevering av selvangivelse

USAs president Donald Trump går til søksmål mot en komité i Kongressen og mot ansatte i delstaten New York for å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert..

NRK - 27 Sep 19 kl. 05:36

Tidligere statsadvokat dømt

Tidligere statsadvokat Edgar Veytia i Nayrit er dømt til 20 års fengsel for narkotikalovbrudd av en domstol i New York i USA. Han har erkjent seg skyldig i å ha samarbeidet med et narkokartell i hjemlandet Mexico om å smugle narkotika til USA..

Hegnar.no - 24 Jul 19 kl. 06:26

Trump saksøker kongresskomité

Vil hindre utlevering av selvangivelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 3 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 6 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 6 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 5 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 4 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 4 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 6 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt