P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:14

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:47

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York i et forsøk på å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert.
Statsadvokaten har bedt om Trumps skattepapirer for de siste åtte årene.
Trumps advokat mener utleveringen kan være i strid med grunnloven, melder nyhetsbyrået AFP.
Demokratene har lenge forsøkt å få innsyn i Trumps selvangivelser for å avsløre eventuelle interessekonflikter og få klarhet i hans komplekse økonomiske forhold..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, New York, Trumps, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, saksøker, statsadvokat
NRK - 19 Sep 19 kl. 17:10

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker nå statsadvokaten i New York for å stoppe utleveringen av selvangivelsen hans for de siste åtte årene. Det melder nyhetsbyrået AP..

VG - 19 Sep 19 kl. 18:19

Donald Trump saksøker New Yorks statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York for å stoppe utlevering av skattemeldingene hans..

NRK - 05 Nov 19 kl. 01:25

Saksøker Trump for ærekrenkelse

En kvinne som i sommer anklaget president Donald Trump for å ha voldtatt henne på et varehus i New York for 23 år siden, saksøker presidenten for ærekrenkelse, melder Reuters. Trump har kalt anklagene for løgn..

NRK - 23 Jul 19 kl. 23:40

Trump saksøker kongresskomité

I USA saksøker president Donald Trump en komité i kongressen for å stanse en lov som ville gitt dem tilgang til hans selvangivelse..

E24 - 07 Mar 20 kl. 14:05

Trump saksøker CNN

President Donald Trumps valgkamporganisasjon saksøker CNN for en kommentarartikkel om Trump og russisk hjelp til valgkampen hans..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 18:52

Saksøker Trump for ærekrenkelser

E. Jean Carroll har anklaget president Donald Trump for voldtekt. Nå saksøker hun ham for ærekrenkelser..

NRK - 06 Aug 19 kl. 19:44

Trump saksøker California

USAs president Donald Trump saksøker delstaten California, skriver CNN. Bakgrunnen er en delstatslov som krever at presidentkandidater må offentliggjøre selvangivelsen før de kan delta i primærvalget i delstaten..

NRK - 07 Mar 20 kl. 01:45

Trump saksøker CNN

President Donald Trumps valgkamporganisasjon saksøker CNN for en kommentarartikkel om Trump og Russland. Trumps folk anklager CNN for å ha offentliggjort falske og ærekrenkende kommentarer om at de har bedt Russland om hjelp til årets valgkamp..

P4 - 06 Aug 19 kl. 22:07

Trump saksøker California

USAs president Donald Trump saksøker delstaten California for å slippe å offentliggjøre selvangivelsen. Det melder CNN. California har akkurat innført en lov som krever at presidentkandidater offentliggjør selvangivelsen før de kan delta i primærvalget i delstaten, noe Trump ikke ønsker å gjøre..

NRK - 26 Feb 20 kl. 20:38

Trump saksøker New York Times

President Donald Trump saksøker New York Times for med overlegg å ha publisert det han mener er falske anklager mot ham i mars i fjor, melder Reuters. Avisen skrev om påståtte forbindelser mellom presidentens valgkampteam og russiske myndigheter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 1 time siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 1 time siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 1 time siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 2 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 1 time siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 2 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 2 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for overgrep mot stedatter

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett tiltalt for å ha begått flere seksuelle overgrep mot sin stedatter som da var 13 år gammel. Mannen er også tiltalt for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn på internett. Han skal i følge tiltalen ha chattet med personer på Filippinene og betalt dem for å begå overgrep mot barn under 14 år, melder NTB.

P4 - 2 timer siden

Kvinne siktet for å ha forgiftet mannen

En kvinne i Trøndelag er siktet for grov kroppsskade etter å ha forgiftet ektemannen med en giftig plante. Kvinnen i 50-årene ble pågrepet i pinsehelgen skriver Adresseavisen. Ektemannen har blitt lagt inn på sykehus flere ganger på grunn av forgiftning, lensmannen vil se om det er noen sammenheng med etterforskningen som pågår mot kvinnen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt