NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 11:36

NRK - 26 Mar 20 kl. 22:28

Trump orienterer om koronakrisen

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, orientererom , koronakrisen
P4 - 29 Mar 20 kl. 08:29

Krever at arbeidsledige skal få studere

LO og NHO krever at arbeidsledige må få lov til å studere under koronakrisen for å heve kompetansen sin. I dag risikerer arbeidssøkende å miste dagpengene dersom de melder seg på studier. Men partene sier til Aftenposten at koronakrisen nå gir folk god anledning til å fullføre videregående skole og styrke fagopplæring og yrkesfaglig kompetanse.

NRK - 24 Mar 20 kl. 07:50

Mer telefontrafikk i koronakrisen

Vi snakker mer i mobil og sender flere SMS under koronakrisen. Hele 80 prosent av norsk teletrafikk går gjennom Telenors nett, og de siste par ukene har Telenor målt en kraftig trafikkvekst..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 06:27

Trump på sitt mest populære på grunn av koronakrisen

USAs president kan gjøre nesten hva som helst og likevel bare bli mer populær blant folket i en nasjonal krise. Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå..

VG - 26 Mar 20 kl. 09:27

Trump på sitt mest populære på grunn av koronakrisen

USAs president kan gjøre nesten hva som helst og likevel bare bli mer populær blant folket i en nasjonal krise. Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå..

Aftenposten - 15 minutter siden

Utendørs vielse i koronakrisen

Brudeparet Ragnhild Sophie Rivø og Jan Matias Ørstavik måtte forandre planene for bryllupet sitt på grunn av koronakrisen..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 19:00

Koronakrisen knekker gjeldsøkonomien | Chr. Anton Smedshaug

Varer koronakrisen lenge nok, vil dagens sentralbankdrevne planøkonomi spille fallitt, og vi vil se finanskrisen 2.0..

P4 - 02 Apr 20 kl. 05:39

Flere ser på TV under koronakrisen

Nordmenn ser mer på TV under koronakrisen. Etter at Norge nærmest ble stengt ned, har nordmenn sett 15 prosent mer på lineær TV, sammenlignet med ukene før nedstengingen. Det utgjør sju minutter mer per dag i mars måned, viser ferske tall fra Kantar, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 22 Mar 20 kl. 08:00

Trump tilbyr Nord-Korea koronahjelp

USAs president tilbyr Nord-Korea, som foreløpig ikke har meldt om smittede, hjelp til å håndtere koronakrisen. I et brev skal Donald Trump ha presentert en samarbeidsplan. Brevet kom samme dag som Nord-Korea gjorde sin tredje rakettest på tre uker..

NRK - 30 Mar 20 kl. 10:41

Varsel om permittering

Koronakrisen fører til midlertidige permitteringer i Oslo og Halden for Norske Skog, mens permitteringene ved avispapirfabrikken i Skogn i Levanger utsettes. Ved hovedkontoret i Oslo er det allerede innført permitteringer som følge av koronakrisen..

P4 - 17 Mar 20 kl. 14:51

Trump foreslår milliardtiltak

USAs president Donald Trump vil bruke 850 milliarder dollar på nye tiltak for å takle de økonomiske følgene av koronakrisen. Det melder Washington Post. Ifølge avisen skal pengene blant annet brukes på kutt i inntektsskatten og krisehjelp til flyselskapene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kongsberg Jazzfestival avlyser

Kongsberg Jazzfestival 2020 avlyser. Dei skriv på nettsidene sine at det er svært sannsynleg at store arrangement ikkje blir lov i tidsperioden. Dei som har kjøpt billetter vil få tilbod om å få tilbake pengane eller flytte billettane til neste år..

NRK - 10 minutter siden

Måtte levere frå seg oksygenkolbe

Fleire pasientar i Noreg som er ramma av klasehodepine har fått beskjed om å levere frå seg oksygenkolben sin, som er det einaste hjelpemiddelet som kan dempe anfalla deira. Helse Bergen beklagar og avviser at beskjeden har å gjøre med Covid-19..

NRK - 15 minutter siden

Milliardar til humanitær hjelp

Noreg har inngått avtaler om partnarskap med ei rekke humanitære organisasjonar for til saman 6,8 milliardar kroner, skriv NTB. Behova i verda har auka trass i at mange land aldri har gitt meir, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 30 minutter siden

Sju drepne i Kamerun

Sju personar vart drepne da to sjølvmordsbombarar, som skal vere medlemmer av jihadistgruppa Boko Haram, sprengde seg sjølv i Kamerun ved grensa til Nigeria. Det seier ein politimann ifølge nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Spania vil teste dei utan symptom

Regjeringa i Spania ønsker å teste alle dei viktigaste sektorane i samfunnet for koronavirus, for å avdekke om dei er smitteberarar utan symptom, skriv El País. Dei deler ut ein million testar, og gjer klart «karantenesenter» for dei som positive..

NRK - 30 minutter siden

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten på grunn av koronasituasjonen og utsettelsen av lønnsoppgjøret. – Virkningstidspunktet vil imidlertid fortsatt være 1. mai, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 1 time siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 1 time siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt