NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 00:19

NRK - 26 sep. 20 kl. 01:57

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Ku Klux Klan, Antifa, Fox News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumpom , terrororganisasjoner
P4 - 05 okt. 20 kl. 12:35

Forlenget varetekt for IS-siktet kvinne

Den 30 år gamle kvinnen som ble hentet ut av al-Hol-leiren i Syria i januar i år sammen med sine to barn, er varetektsfengslet i fire nye uker. 30-åringen er siktet for deltakelse i to terrororganisasjoner, men fikk komme til Norge fordi sønnen hennes var alvorlig syk. Rettssaken mot kvinnen starter mars neste år..

P4 - 28 sep. 20 kl. 05:47

Trump: - Fake news

Donald Trump skal ikke ha betalt inntektsskatt i ti av de siste 15 årene. New York Times har fått tak i presidentens skattemeldinger, som skal vise at Trump kun betalte 750 dollar i inntektsskatt i 2016, året han vant presidentvalget. Året betalte han også 750 dollar, rundt 7.

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump lagt inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de skal frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump legges inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de nå venter på å frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 03 okt. 20 kl. 07:44

Trump behandles med Remdesivir

USAs president Donald Trump får nå behandling med medisinen remdesivir mot koronaviruset. Trump ble sent i går kveld innlagt på sykehus for observasjon etter at han og førstedame Melania Trump fikk påvist smitte. Legen til Trump sier presidenten har det fint og at han ikke trenger oksygentilførsel..

P4 - 16 okt. 20 kl. 05:36

Trump og Biden konkurrerte om TV-seere

I hver sin TV-kanal har Donald Trump og Joe Biden i natt svart på spørsmål fra amerikanske velgere. Blant temaene som ble tatt opp var koroanpandemien, konspirasjonsteorier og nominasjonen av Amy Coney Barrett til høyesterett. Blant annet sa Trump at han nå er helt sympotmfri etter å ha hatt koronaviruset, og at han ikke husker sist han testet negativt.

P4 - 23 sep. 20 kl. 05:10

Trump annonserer ny dommer lørdag

USAs nye høyesterettsdommer vil annonseres lørdag. Det opplyser nå president Donald Trump, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde forrige fredag, 87 år gammel. Demokratene mener en ny utnevnelse først bør gjøres etter at presidentvalget er over, men Trump er ikke enig i det.

P4 - 25 sep. 20 kl. 10:16

Kina raser mot Trump

Kina er lei av at Donald Trump beskylder landet for koronapandemien. USAs president har ved flere anledninger omtalt viruset som "Kina-viruset", noe han gjentok i sin tale til FNs generalforsamling denne uken. Trump sa at landet som slapp løs sykdommen må holdes ansvarlig.

P4 - 28 sep. 20 kl. 17:35

Trump:- Har rett til å skrive av

President Donald Trump sier han betalte flere millioner dollar i skatt, men at han har rett til å skrive av på skatten. New York Times har fått tak i Trumps skattemeldinger, som skal vise at han ikke har betalt inntektsskatt i ti av de siste 15 årene. Og både i 2016 og 2017 skal Trump kun ha betalt 750 dollar i skatt i året.

NRK - 29 sep. 20 kl. 22:31

Trump er på plass i Cleveland

President Donald Trump har landet i Cleveland i Ohio, der han om få timer skal møte demokratenes utfordrer Joe Biden til Debatt. Bilder fra flyplassen i Cleveland viser en tilsynelatende kampklar Trump, ledsaget av USAs førstedame Melania Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

51 sivile drept i Nigeria

I alt 51 sivile har blitt drept i demonstrasjonene mot politivold i Nigeria, opplyser landets president Muhammadu Buhari. Det er første gang han innrømmer at det har vært dødsfall knyttet til de voldsomme protestene mot politiets brutalitet..

NRK - 1 time siden

Starter opp igjen vaksinetestene

Legemiddelgiganten Johnson & Johnson starter opp igjen testingen av sin vaksinekandidat i USA, melder nyhetsbyrået AFP. Forsøkene ble stanset etter at en av deltakerne i studien skal ha blitt alvorlig syk..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper om Nagorno-Karabakh

Kampene om Nagorno-Karabakh fortsatte fredag, samtidig som USAs utenriksminister Mike Pompeo møtte representanter for partene. Nok en gang beskyldte partene hverandre for å rette artilleriangrep mot boligområder..

NRK - 2 timer siden

Bevæpnet mann har forskanset seg

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin på Vinterbro i Akershus..

NRK - 2 timer siden

Mann forskanset seg i bolig

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin..

NRK - 2 timer siden

Lege ved Ullevål koronasmittet

En lege ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Ullevål universitetssykehus har fått påvist koronasmitte, bekrefter sykehuset overfor NRK. Alle pasientene legen har hatt kontakt med er satt i karantene. I tillegg er 3 leger og 3 sykepleiere i karantene..

NRK - 2 timer siden

Biden lover gratis koronavaksine

Joe Biden vil sikre at alle amerikanere får gratis koronavaksine hvis han vinner presidentvalget i USA. Det sa Biden i en tale fredag. Også USAs president Donald Trump har sagt at det bør være gratis å bli vaksinert mot koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

USA fordømmer tyrkisk våpentest

USA reagerer sterkt på at Tyrkia har testet sitt russisk-produserte luftvernsystem S-400. Testen ble gjennnomført i forrige uke. Som en konsekvens er Tyrkia blitt nektet å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35..

NRK - 3 timer siden

Normaliserer forholdet til Israel

Sudan normaliserer forholdet til Israel, ifølge Trump-regjeringen. Sudan er så langt det tredje arabiske landet som i år normaliserer forholdet sitt til Israel, etter De forente arabiske emirater og Bahrain..

NRK - 3 timer siden

Klar seier til Arce i Bolivia

De endelige resultatene fra presidentvalget i Bolivia er nå offentliggjort. 55 prosent av stemmene gikk til Luis Arce fra sosialistpartiet MAS. Tidligere president Carlos Mesa fikk i underkant av 29 prosent av stemmene i valget som ble holdt søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt