NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:34

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:20

Trump om angrep: – En dårlig idé

USAs president Donald Trump sier Tyrkias angrep mot YPG-militsen i Syria er «en dårlig idé», og at USA ikke støtter angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Tyrkias, YPG, Syria, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumpom , angrepEn , dårlig, idé
P4 - 12 Jul 19 kl. 23:11

Trump må søke tilltalse til angrep

Representantenes hus i USA stemte i dag for å innskrenke president Donald Trumps mulighet til å angripe Iran. Trump må nå søke tillatelse fra Representantenes hus før han kan autorisere militære angrep på Iran, skriver New York Times. Trump skal tidligere ha vært nær ved å godkjenne angrep på iranske mål..

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Trump: Invasjon en dårlig ide

USAs president Donald Trump sier Tyrkias invasjon i Nord-Syria er en dårlig idé og at amerikanerne ikke støtter militæraksjonen. - Vi har gjort det klart overfor Tyrkia at aksjonen er en dårlig idé, sier Trump. USA har ikke lenger soldater i området.

P4 - 21 Jun 19 kl. 19:52

- Ble ikke varslet om amerikansk angrep

Iranske myndigheter avviser at de ble varslet om at USA planla et angrep på landet natt til i dag. Det melder nyhetsbyrået Afp. Tidligere i dag ble det hevdet at Trump hadde advart om et nært forestående angrep gjennom Oman.

P4 - 21 Jun 19 kl. 15:16

Trump bekrefter planlagte angrep

Donald Trump bekefter nå på twitter at USA var klare til å angripe tre ulike steder i Iran i natt. Men Trump avbrøt angrepet da militære kilder fortalte han at 150 personer ville dø. - Det står ikke i forhold til å skyte ned en ubemannet drone som Iran gjorde, sier Trump i sitt twitterinnlegg.

P4 - 21 Jun 19 kl. 08:41

Frykter Trump vil "snuble" inn i en krig

Den sentrale demokraten Chuck Schumer i USA frykter president Donald Trump vil snuble inn i en krig med Iran. Schumer, som er demokratenes fraksjonsleder i Senatet, sier til Financial Times, at han har gjort det klinkende klart for Trump at han må ha en godkjennelse fra Kongressen for å gå til militære angrep mot landet. Ifølge New York Times skal Trump ha beordret et angrep på flere strategiske mål i Iran, før han trakk ordren kort tid før den skulle utføres..

NRK - 21 Jun 19 kl. 05:20

Hevder Trump beordret angrep i Iran

Ifølge en hemmelig kilde i Trumps regjering, som The New York Times har snakket med, beordret USAs president Trump militære angrep på mål i Iran, men trakk seg i siste liten..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:01

– Trump beordret angrep mot iranske mål

President Donald Trump beordret torsdag ettermiddag angrep mot flere iranske mål, men trakk senere ordren tilbake..

VG - 09 Oct 19 kl. 19:40

Trump: – Støtter ikke Tyrkias angrep

President Donald Trump, som er under kraftig kritikk på hjemmebane for å ha gitt Tyrkia fritt spillerom i Syria, tar avstand fra Tyrkias angrep..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 05:37

Avis: Trump beordret torsdag angrep mot iranske mål

President Donald Trump beordret torsdag ettermiddag angrep mot flere iranske mål, men trakk senere ordren tilbake, skriver avisen New York Times..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 17:17

Trump sier han stanset angrep mot Iran da han skjønte at mange kunne dø

President Donald Trump sier at han avblåste et angrep mot Iran da han fikk vite at det kunne ta livet av 150 mennesker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 30 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt