NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:43

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:20

Trump om angrep: – En dårlig idé

USAs president Donald Trump sier Tyrkias angrep mot YPG-militsen i Syria er «en dårlig idé», og at USA ikke støtter angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Tyrkias, YPG, Syria, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumpom , angrepEn , dårlig, idé
P4 - 12 Jul 19 kl. 23:11

Trump må søke tilltalse til angrep

Representantenes hus i USA stemte i dag for å innskrenke president Donald Trumps mulighet til å angripe Iran. Trump må nå søke tillatelse fra Representantenes hus før han kan autorisere militære angrep på Iran, skriver New York Times. Trump skal tidligere ha vært nær ved å godkjenne angrep på iranske mål..

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Trump: Invasjon en dårlig ide

USAs president Donald Trump sier Tyrkias invasjon i Nord-Syria er en dårlig idé og at amerikanerne ikke støtter militæraksjonen. - Vi har gjort det klart overfor Tyrkia at aksjonen er en dårlig idé, sier Trump. USA har ikke lenger soldater i området.

P4 - 21 Jun 19 kl. 19:52

- Ble ikke varslet om amerikansk angrep

Iranske myndigheter avviser at de ble varslet om at USA planla et angrep på landet natt til i dag. Det melder nyhetsbyrået Afp. Tidligere i dag ble det hevdet at Trump hadde advart om et nært forestående angrep gjennom Oman.

P4 - 21 Jun 19 kl. 15:16

Trump bekrefter planlagte angrep

Donald Trump bekefter nå på twitter at USA var klare til å angripe tre ulike steder i Iran i natt. Men Trump avbrøt angrepet da militære kilder fortalte han at 150 personer ville dø. - Det står ikke i forhold til å skyte ned en ubemannet drone som Iran gjorde, sier Trump i sitt twitterinnlegg.

P4 - 03 Jan 20 kl. 21:55

Trump: Angrep for å hindre krig

USAs president Donald Trump sier han ga ordre om å drepe den iranske generalen Qasem Soleimani for å hindre en krig, ikke starte en krig. Trump hevder generalen planla et nært forestående angrep på amerikanske diplometer og militærpersonell..

P4 - 21 Jun 19 kl. 08:41

Frykter Trump vil "snuble" inn i en krig

Den sentrale demokraten Chuck Schumer i USA frykter president Donald Trump vil snuble inn i en krig med Iran. Schumer, som er demokratenes fraksjonsleder i Senatet, sier til Financial Times, at han har gjort det klinkende klart for Trump at han må ha en godkjennelse fra Kongressen for å gå til militære angrep mot landet. Ifølge New York Times skal Trump ha beordret et angrep på flere strategiske mål i Iran, før han trakk ordren kort tid før den skulle utføres..

NRK - 21 Jun 19 kl. 05:20

Hevder Trump beordret angrep i Iran

Ifølge en hemmelig kilde i Trumps regjering, som The New York Times har snakket med, beordret USAs president Trump militære angrep på mål i Iran, men trakk seg i siste liten..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:01

– Trump beordret angrep mot iranske mål

President Donald Trump beordret torsdag ettermiddag angrep mot flere iranske mål, men trakk senere ordren tilbake..

VG - 09 Oct 19 kl. 19:40

Trump: – Støtter ikke Tyrkias angrep

President Donald Trump, som er under kraftig kritikk på hjemmebane for å ha gitt Tyrkia fritt spillerom i Syria, tar avstand fra Tyrkias angrep..

VG - 07 Jan 20 kl. 22:34

Trump presses om Iran-angrep: – Uten nødvendige bevis

NEW YORK (VG) Donald Trump og hans administrasjon hevder Qasem Soleimani planla et stort og overhengende angrep, men nekter forklare mer om hva de visste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt