NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:12

NRK - 26 Mar 20 kl. 04:17

Trump mer populær enn noengang

USAs president Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå. I en måling fra Gallup poll, svarer 49 prosent av de spurte amerikanerne at de synes presidenten gjør en god jobb, mens 45 prosent er uenig i det..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Gallup

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, mer, populær, enn, noengang
NRK - 23 Feb 20 kl. 16:50

Trump mer populær i undersøkelse

USAs president Donald Trump er mer populær enn før, ifølge en ny undersøkelse fra Gallup. At 49 prosent mener Trump gjør en god jobb gjør ham til favoritt i valget, skriver the Guardian. 93 % av republikanere, men bare 6 % av demokrater, støtter ham..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 06:27

Trump på sitt mest populære på grunn av koronakrisen

USAs president kan gjøre nesten hva som helst og likevel bare bli mer populær blant folket i en nasjonal krise. Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå..

VG - 26 Mar 20 kl. 09:27

Trump på sitt mest populære på grunn av koronakrisen

USAs president kan gjøre nesten hva som helst og likevel bare bli mer populær blant folket i en nasjonal krise. Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå..

Klartale - 26 Mar 20 kl. 08:55

Korona-krisen gjør Trump populær

Viruset korona har ført til krise i hele verden. Men i USA gjør krisen at president Donald Trump blir mer populær..

NRK - 12 timer siden

Trump mer populær

45,8 prosent av amerikanerne sier seg fornøyd med Donald Trump som president. Det er mer enn noen gang siden han tok over som president 20. januar 2017..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 18:11

Trump har ikke vært mer populær siden mars 2017

Seier i riksretten, en blomstrende økonomi og demokratiske valgtabber er blant tingene som gir Trump medvind..

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 10:30

Disse navnene var mest populære

Emma topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter i 2019. Jakob var det mest populære guttenavnet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 09:36

Trump mer populær under koronakrisa

I en fersk meningsmåling fra Gallup svarer 49 prosent av de spurte amerikanerne at de syns presidenten gjør en god jobb. Det er den beste måling fra Gallup i hele Donald Trumps presidentperiode..

P4 - 25 Jan 20 kl. 17:13

Forsvaret av Trump er igang

Forsvarerne til USAs president Donald Trump sier Demokratene ikke har noen sak mot Trump, og at presidenten ikke har gjort noe som helst galt. I dag begynte advokatene sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, hvor han blant annet tiltalt for maktmisbruk. Det er ventet at Trump kommer til å bli frifunnet for anklagene fordi Republikanerne har flertall i Senatet..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 06:11

Sanders mest populær på Stortinget

Bernie Sanders er mest populær blant 68 norske folkevalgte som har valgt å svare på hvilken presidentkandidat de foretrekker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 15 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 30 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 30 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 45 minutter siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 1 time siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt