NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:25

NRK - 14 Nov 18 kl. 03:31

Trump med ny konservativ dommer

President Donald Trump har nominert Neomi Rao som dommer i den føderale appelldomstolen som ble ledig da Brett Kavanaugh fikk sete i høyesterett. Rao er kjent som en sterk motstander av reguleringer. Hun er jusprofessor og har jobbet i Det hvite hus..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Neomi Rao, Brett Kavanaugh, Det

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumpmed ny , konservativ, dommer
Hegnar.no - 10 Jul 18 kl. 06:30

Trump nominerte nok en konservativ dommer til høyesterett

USAs president Donald Trump har nominert Brett Kavanaugh, en 53 år gammel republikaner, til ny dommer i landets høyesterett..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:57

Trump utnemner dommar kl. 03

USAs president Donald Trump har varsla at han vil utnemne ein ny dommar til høgsterett klokka 03 norsk tid. Dersom han vel ein konservativ dommar, kan vedkommande påverke USA i konservativ retning i fleire tiår framover..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:57

Trump utnemner dommar kl. 02.30

USAs president Donald Trump har varsla at han vil utnemne ein ny dommar til høgsterett klokka 2.30 norsk tid. Dersom han vel ein konservativ dommar, kan vedkommande påverke USA i konservativ retning i fleire tiår framover..

P4 - 10 Jul 18 kl. 05:21

Utnevnte Kavanaugh

President Donald Trump valgte den konservative dommeren Brett Kavanaugh til ny høyesterettsdommer. Det bekreftet Trump i natt. 53-åringen har markert seg som en konservativ dommer, og tar over etter 81 år gamle Anthony Kennedy.

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 08:27

Disse to utpekes som en viktig årsak til USAs stengte stat

En konservativ radiovert og en konservativ forfatter og debattant fikk Donald Trump til å stenge staten, mener mange amerikanske medier..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 08:27

Disse to utpekes som en viktig årsak til USAs statlige nedstengning

En konservativ radiovert og en konservativ forfatter og debattant fikk Donald Trump til å stenge staten, mener mange amerikanske medier..

P4 - 30 Jun 19 kl. 13:49

Dommer stanser bruk av penger til Trumps mur

USAs president Donald Trump kan ikke bruke penger fra det militære til å bygge muren mot Mexico. Det har en føderal dommer i California slått fast. Trump annonserte i februar at han ville flytte flere milliarder dollar fra ulike program i statsbudsjettet, etter at Kongressen kun godtok 1,37 milliarder til diverse tiltak på grensen mot Mexico.

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:52

Dommer blokkerer Trump

En dommer i Philadelphia i USA har blokkert president Donald Trumps planer om begrensning av prevensjon til kvinner. Trump ønsker å gi arbeidsgivere rett til å stoppe dekning av prevensjonsutgifter for kvinnelige ansatte, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 23 May 19 kl. 00:26

Dommer vil ikke hindre Kongressen

En føderal dommer i USA sier nei til å stanse Kongressens krav om å få utlevert informasjon om Donald Trump bankkontoer fra to banker som gjorde forretninger med ham.Trump og hans selskap har gått til søksmål for å stanse utleveringen..

NRK - 04 Aug 18 kl. 06:09

Dommer sier DACA må gjenopprettes

En føderal dommer har bestemt at Trump-administrasjonen må gjenopprette DACA-programmet som sikrer at unge som kom ulovlig til USA som barn, ikke kan utvises. Det melder Reuters. President Trump ønsker å nedlegge ordningen som ble opprettet av Obama..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Trump utnevner ny arbeidsminister

Donald Trump vil nominere Eugene Scalia til å ta over som arbeidsminister, skriver New York Times. Han er sønnen til tidligere høyesterettsdommer Antonin Scalia, og tidligere juridisk rådgiver til arbeidsdepartementet i George W. Bushs regjering..

NRK - 3 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 4 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 4 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt