NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:45

NRK - 14 Nov 18 kl. 03:31

Trump med ny konservativ dommer

President Donald Trump har nominert Neomi Rao som dommer i den føderale appelldomstolen som ble ledig da Brett Kavanaugh fikk sete i høyesterett. Rao er kjent som en sterk motstander av reguleringer. Hun er jusprofessor og har jobbet i Det hvite hus..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Neomi Rao, Brett Kavanaugh, Det

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumpmed ny , konservativ, dommer
Hegnar.no - 10 Jul 18 kl. 06:30

Trump nominerte nok en konservativ dommer til høyesterett

USAs president Donald Trump har nominert Brett Kavanaugh, en 53 år gammel republikaner, til ny dommer i landets høyesterett..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:57

Trump utnemner dommar kl. 03

USAs president Donald Trump har varsla at han vil utnemne ein ny dommar til høgsterett klokka 03 norsk tid. Dersom han vel ein konservativ dommar, kan vedkommande påverke USA i konservativ retning i fleire tiår framover..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:57

Trump utnemner dommar kl. 02.30

USAs president Donald Trump har varsla at han vil utnemne ein ny dommar til høgsterett klokka 2.30 norsk tid. Dersom han vel ein konservativ dommar, kan vedkommande påverke USA i konservativ retning i fleire tiår framover..

P4 - 10 Jul 18 kl. 05:21

Utnevnte Kavanaugh

President Donald Trump valgte den konservative dommeren Brett Kavanaugh til ny høyesterettsdommer. Det bekreftet Trump i natt. 53-åringen har markert seg som en konservativ dommer, og tar over etter 81 år gamle Anthony Kennedy.

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 08:27

Disse to utpekes som en viktig årsak til USAs statlige nedstengning

En konservativ radiovert og en konservativ forfatter og debattant fikk Donald Trump til å stenge staten, mener mange amerikanske medier..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 08:27

Disse to utpekes som en viktig årsak til USAs stengte stat

En konservativ radiovert og en konservativ forfatter og debattant fikk Donald Trump til å stenge staten, mener mange amerikanske medier..

P4 - 30 Jun 19 kl. 13:49

Dommer stanser bruk av penger til Trumps mur

USAs president Donald Trump kan ikke bruke penger fra det militære til å bygge muren mot Mexico. Det har en føderal dommer i California slått fast. Trump annonserte i februar at han ville flytte flere milliarder dollar fra ulike program i statsbudsjettet, etter at Kongressen kun godtok 1,37 milliarder til diverse tiltak på grensen mot Mexico.

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:52

Dommer blokkerer Trump

En dommer i Philadelphia i USA har blokkert president Donald Trumps planer om begrensning av prevensjon til kvinner. Trump ønsker å gi arbeidsgivere rett til å stoppe dekning av prevensjonsutgifter for kvinnelige ansatte, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 23 May 19 kl. 00:26

Dommer vil ikke hindre Kongressen

En føderal dommer i USA sier nei til å stanse Kongressens krav om å få utlevert informasjon om Donald Trump bankkontoer fra to banker som gjorde forretninger med ham.Trump og hans selskap har gått til søksmål for å stanse utleveringen..

NRK - 04 Aug 18 kl. 06:09

Dommer sier DACA må gjenopprettes

En føderal dommer har bestemt at Trump-administrasjonen må gjenopprette DACA-programmet som sikrer at unge som kom ulovlig til USA som barn, ikke kan utvises. Det melder Reuters. President Trump ønsker å nedlegge ordningen som ble opprettet av Obama..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

NRK - 30 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 3 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 3 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 3 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt