P4 > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:32

P4 - 13 Jun 18 kl. 07:49

Trump langer ut mot Robert De Niro

USAs president Donald Trump langer ut mot skuespillerlegenden Robert De Niro, kort tid etter hans toppmøte med Nord-Koreas leder Kim Jong-un.
De Niro uttalte seg svært negativt om presidenten under en prisutdeling nylig, noe som har fått Trump til å se rødt.
På Twitter skriver Trump at De Niro er et individ med veldig lav IQ, som har fått for mange slag i hodet av boksere i filmer..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Robert De Niro, Nord-Koreas, Kim Jong, Niro, Trump, Twitter, De Niro, IQ

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, langerut mot , RobertDe , Niro
VG - 12 Jun 18 kl. 23:13

Trump langer ut mot Robert De Niro: – Har veldig lav IQ

Samtidig som han hylles for sitt toppmøte med Kim Jong-un, kaster president Donald Trump seg over tastaturet - for å slakte skuespiller Robert De Niro på Twitter..

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 09:55

De Niros Trump-angrep sensurert under prisutdeling

Filmstjerne Robert De Niro ble sensurert da han sa «faen ta Trump» under teaterprisutdelingen Tony Awards i New York..

Hegnar.no - 19 Jul 18 kl. 16:15

Trump langer ut mot EU-bot til Google

USAs president Donald Trump langer ut mot EU etter at Unionen onsdag ila Google en milliardbot for brudd på Unionens konkurranseregler..

Hegnar.no - 03 May 18 kl. 11:17

Kia Niro Electric avslørt torsdag

Kias kommende storselger Niro Electric er endelig avslørt..

Aftenposten - 02 May 18 kl. 17:53

Kan spesialgransker Robert Mueller tvinge Trump til vitneboksen?

Spørsmålet om president Donald Trump må la seg avhøre av spesialgransker Robert Mueller kan ende i USAs høyesterett..

NRK - 18 Aug 18 kl. 15:38

Trump hardt ut mot Brennan

Donald Trump langer ut mot tidligere CIA-direktør John Brennan på Twitter, hvor han beskriver ham som «den verste i historien». Meldingen kommer etter at Brennan kritiserte Trump for å være maktsyk, for å ha tilbakekalt sikkerhetsklareringen hans..

NRK - 12 May 18 kl. 11:11

Trump lover billigere medisiner

President Donald Trump langer ut mot såkalte mellommenn som han mener er blitt styrtrike på å presse opp prisen på reseptbelagte medisiner. Trump sier det skal ordnes opp i urettferdigheten som gjør at vanlige amerikanere ikke har råd til medisiner..

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 13:40

Målet med toppmøtet er å vise samhold, men Trump langer ut mot de andre landene

BRUSSEL (Aftenposten): – Jeg tror generalsekretæren liker Trump. Han er kanskje den eneste, men det er helt greit for meg, sier USAs president Donald Trump..

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 12:02

Trump lover billigere medisiner – men uten omfattende tiltak

President Donald Trump langer ut mot såkalte mellommenn som han mener er blitt styrtrike på å presse opp prisen på reseptbelagte medisiner..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 05:53

Mueller-etterforskningen runder ett år – Trump gratulerte USA

Robert Muellers etterforskning av USAs president Donald Trump er inne i sitt andre år. Trump benyttet anledningen til å gi en syrlig gratulasjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt