Hegnar.no > Økonomi

Monday, 16 September, 04:45

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 22:59

Trump kaller Russland-granskingen et «kuppforsøk»

Donald Trump kaller etterforskningen av forholdet til Russland i valgkampen et «kuppforsøk». USAs justisminister anklager samtidig FBI for spionasje mot Trump..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Trump, Russland, USAs, FBI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, kaller, Russland-granskingenet , kuppforsøk
Hegnar.no - 27 Jan 19 kl. 08:49

Russland anklager USA for kuppforsøk i Venezuela

Russlands FN-ambassadør beskriver USAs ønske om å holde et møte om situasjonen i Venezuela i FNs sikkerhetsråd som «skamløst» og kaller det et kuppforsøk..

Hegnar.no - 22 Mar 19 kl. 22:37

Mueller ferdig med Russland-granskingen

Spesialetterforsker Robert Mueller har fullført sin etterforskning av Donald Trump og Russland..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 22:11

Mueller ferdig med Russland-granskingen

Spesialetterforsker Robert Mueller har fullført sin etterforskning av Donald Trump og Russland. En sluttrapport er levert til justisdepartementet..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 22:11

Mueller har levert sluttrapport fra Russland-granskingen

Spesialetterforsker Robert Mueller har fullført sin etterforskning av Donald Trump og Russland. En sluttrapport er levert til justisdepartementet..

NRK - 01 May 19 kl. 04:57

Maduro: Kuppforsøk lyktes ikke

Venezuelas sittende president, Nicolás Maduro, kaller gårsdagens demonstrasjoner for et kuppforsøk i en TV-sendt tale. I dag, 1. mai, har opposisjonsleder Juan Guaidó varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 20 Aug 19 kl. 20:56

Trump vil støtte Russland

Donald Trump seier han vil støtte om Russland vil returnere til G8, sa han i eit møte i det kvite huset tysdag. G7-landa skal møtast i Frankrike om få dagar, skriv AFP. – Det er meir passande at Russland er med, sa Trump..

NRK - 27 Mar 19 kl. 17:55

Trump: – Russland må ut

President Donald Trump vil at Russland trekker tilbake soldatene som er utplassert i Venezuela. – Russland må ut sa Trump da han tok imot kona til Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó, Fabiana Rosales, i Det hvite hus onsdag..

P4 - 29 May 19 kl. 17:09

Utelukker ikke at Trump har gjort noe ulovlig

Spesialetterforsker Robert Mueller sier han ikke kan utelukke at president Donald Trump har gjort noe ulovlig i Russland-granskningen. Dette er første gang han sier noe offentlig om den nesten to år lange granskingen av mulig russisk innblanding i presidentvalget i 2016. Han sa at det er funnet bevis på at russerne har forsøkt å påvirke valget, men at det ikke er klare nok bevis på at Trump har gjort noe ulovlig..

NRK - 12 Jan 19 kl. 05:36

Undersøkte Russland-innblanding

FBI startet å etterforske om president Donald Trump handlet på vegne av Russland da han sparket FBI-direktør James Comey i 2017, ifølge New York Times. Det hvite hus kaller informasjonen avisen formidler for «absurd»..

NRK - 03 Dec 18 kl. 12:54

Ukraina kaller inn reservesoldater

Ukrainas president Petro Porosjenko kaller inn reservister etter oppblussing av konflikten med Russland, det melder AP. – Et absurd forsøk på å hisse opp til økt spenning. Anklagene mot Russland har ikke noe som helst slags grunnlag, svarer russerne..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt