NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:09

NRK - 03 Nov 19 kl. 01:59

Trump inviterer Zelenskyj

USAs president Donald Trump har invitert sin kollega i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, til Det hvite hus. Det sa Trump til reportere utenfor Det hvite hus lørdag, før han dro videre til New York..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Ukraina, Zelenskyj, Det, Trump, New York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, inviterer, Zelenskyj
NRK - 25 Sep 19 kl. 22:00

Zelenskyj: Ikke noe press fra Trump

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke la noe press på ham i den omstridte telefonsamtalen. På en pressekonferanse med Trump ble Zelenskyj spurt om han følte seg presset av Trump til å etterforske Joe Biden, noe han nektet for..

P4 - 02 Dec 19 kl. 17:04

- Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel at Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han i en telefonsamtale skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn. Samtalen fant sted samtidig som Trump blant annet hadde stanset militær bistand til Ukraina, og det har utløst mistanke om at Trump forsøkte å presse Zelenskyj til å starte etterforskning..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 07:16

Trump inviterer Ukrainas president på besøk

USAs president Donald Trump har invitert sin kollega i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, til Det hvite hus..

NRK - 21 Sep 19 kl. 08:11

Krev utskrift av telefonsamtale

Tidlegare visepresident Joe Biden krev utskrift av Donald Trump sin samtale med Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj. Trump skal ifølgje rapportar ha pressa Zelenskyj til å etterforske Biden og hans son. Trump kallar saka «falske nyhende».

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:22

– Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 15:05

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

NRK - 04 Nov 19 kl. 07:20

Trump inviterer asiatiske ledere

USAs president Donald Trump valgte å ikke delta på det årlige ASEAN-toppmøtet, som nå pågår i Thailand. I stedet inviterer han asiatiske ledere til Washington D.C.

VG - 02 Oct 19 kl. 14:12

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 21:34

Sirkus Trump til Ukraina

Hva er skuespill? Og hva er virkelighet? Det er spørsmålet når Ukrainas skuespiller-president Zelenskyj møter reality-TV-president Trump i New York imorgen, skriver Morten Strand..

NRK - 26 Nov 19 kl. 21:19

Inviterer Trump til høringer

Justiskomiteen i Representantenes hus overtar riksrettsprosessen mot president Donald Trump og starter høringene 4. desember. Trump er invitert til å delta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kina forbyr salg av ville dyr

Kina besluttet i går å forby salg av ville dyr på markeder. Det skjer på bakgrunn av mistanken om at det nye koronaviruset oppsto nettopp på et slikt marked i Wuhan. Over 80.

NRK - 15 minutter siden

9 av 10 fornøyd med barnehagen

Ni av ti foreldre er fornøyde med barnehagen til barna sine, viser årets foreldreundersøkelse som Utdanningsdirektoratet legger fram i dag. Den viser også at nesten alle barnehager oppfylte minstekravet til bemanning i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Lånekassen vil gi lån til du er 50

Fra neste studieår kan man søke om lån i Statens lånekasse for utdanning til du er 50 år uten at støttebeløpet reduseres. I dag er aldersgrensen 45 år. I tillegg heves aldersgrensen for når lånet må være tilbakebetalt, fra 65 til 70 år..

NRK - 30 minutter siden

Verdens eldste mann (112) er død

Den 112 år gamle japaneren Chitetsu Watanabe som var regnet som verdens eldste mann, er død. Han etterlater seg fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn. Også verdens eldste levende person, Kane Tanaka (117) kommer fra Japan..

NRK - 30 minutter siden

To tyrkiske soldater drept i Libya

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier at to tyrkiske soldater er drept i Libya. Tyrkiske styrker har vært i Libya som støtte til Fayez al-Sarrajs internasjonalt anerkjente regjering. Erdogan ga ikke detaljer om når eller hvor de to ble drept..

NRK - 45 minutter siden

Stengt på E6 ved Svinesund

Det lekker diesel fra en tankbil på E6 på svensk side av Svinesundbrua. Nødetatene er i gang med rydding. Det er ikke meldt om personskade, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Giftig gruveavfall renner ut i elv

Tonnevis med giftig tungmetaller renner hvert år i elva Folla på Dovrefjell fra nedlagte Folldal gruver. Staten ble som eier pålagt å stoppe forurensningen for 15 år siden, men fortsatt finnes ingen plan over hvordan og når det skal skje..

NRK - 1 time siden

SAS kan omdirigere fly fra Norge

SAS kan komme til å innstille innenriksfly for å hente hjem passasjerer fra Kanariøyene, opplyser selskapet. Et fly som skulle fra Las Palmas til Oslo er ennå ikke kommet av gårde. To fly er ankommet Skandinavia, men ingen av dem til Norge..

NRK - 13 timer siden

Weinstein kjent skyldig, anker

Harvey Weinstein kommer til å anke kjennelsen mot han. Det sier forsvarerne hans etter at juryen fant ham skyldig , ifølge AFP. Weinstein ble mandag kjent skyldig i voldtekt og seksuelle overgrep..

NRK - 1 time siden

1000 i karantene på Tenerife-hotell

Tusen turister er satt i karantene på et hotell på den spanske ferieøya Tenerife, opplyser spanske helsemyndigheter til avisa El Español. En italiensk lege som har bodd på hotellet er bekreftet smittet og innlagt på sykehus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt