NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:24

NRK - 15 jan. 20 kl. 02:03

Trump holder valgmøte i Wisconsin

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Wisconsin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, holder, valgmøtei , Wisconsin
NRK - 21 juni 20 kl. 02:12

Trump holder valgmøte i Tulsa

Dagbladet - 24 juni 20 kl. 02:04

Nytt møte etter fiaskoen

President Donald Trump holder nytt valgmøte i Arizona, få dager etter publikumsfiaskoen i Oklahoma..

E24 - 03 des. 19 kl. 05:51

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen..

NRK - 15 jan. 20 kl. 03:08

Trump forsvarte Soleimani-drapet

I en tale på et valgkamparrangement i Milwaukee i Wisconsin forsvarte president Donald Trump igjen droneangrepet på generalen Qasem Soleimani. – Dersom jeg ikke drepte ham, så la oss si at vi hadde mistet tre, fire, fem ambassader, sa Trump i talen..

VG - 03 des. 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

NRK - 10 jan. 20 kl. 23:29

Trump sier han burde fått fredspris

USAs president Donald Trump sa på et valgmøte i Ohio i går at han mener han hadde fortjent å få Nobels fredspris, men at noen andre fikk æren for hans arbeid. Trump nevnte ikke hvilke avtale eller hvilket land det dreier seg om..

P4 - 24 juli 20 kl. 05:35

Trump avlyser møte i Florida

USAs president Donald Trump avlyser deler av republikanernes folkemøte i Florida på grunn av økt smitte av koronaviruset i delstaten. Dette er ikke rette tidspunktet å ha et stort valgmøte på, sier Trump. Fortsatt skal en gruppe deletater møtes for å formelt nominere Trump som partiets presidentkandidat.

NRK - 21 juni 20 kl. 02:51

Trump ut med media og demonstranter

President Donald Trump talte i natt til sine tilhengere på et valgmøte i Tulsa i Oklahoma. Han begynte med å skjelle ut mediene, og de som demonstrerte mot ham og hans kampanje. Han fortsatte med å snakke om amerikansk produksjon og arbeidsplasser..

NRK - 03 april 20 kl. 06:39

Held nominasjonsval i Wisconsin

Ein dommar avviste torsdag å utsetta nominasjonsvalet i delstaten Wisconsin i USA som følge av koronaviruset. Dommaren bad i staden om seks dagar ekstra til å kunna stemma på førehand..

VG - 21 juni 20 kl. 07:24

Hevder Trump ble lurt av ungdommer på TikTok

Trump-kampanjen meldte om 800.000 billetter solgt og tidenes største valgmøte. Slik ble det ikke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 4 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 10 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 15 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 30 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 30 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..

NRK - 45 minutter siden

Åpner for grupper etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre, men ikke samtidig, på samme arrangement, melder NTB. Det skal gjøre det lettere å spre deltakere ut i tid for arrangementer som varer i flere timer eller dager..

NRK - 45 minutter siden

Oppfordrer til fredelige protester

Opposisjonskandidat Svetlana Tikhanovskaja oppfordere til fredelige demonstrasjoner i alle byer i Hviterussland i helgen, melder AFP. Hun hevder å vunnet valget mot sittende president Aleksandr Lukasjenko. Tikhanovskaja oppholder seg nå i Litauen..

NRK - 1 time siden

Oman støtter avtale

Oman støtter avtalen mellom De forente arabiske emirater og Israel, melder Reuters. En talsperson for utenriksdepartmentet sier Oman støtter avgjørelsen om å normalisere båndene til Israel, og at de håper det vil bidra til varig fred i Midtøsten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt