NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:47

NRK - 30 okt. 20 kl. 02:25

Trump hevder han stanset pandemien

Ifølge Det hvite hus har president Donald Trump klart å «avslutte koronapandemien». Punktet står på topp av listen over hva president Trump har oppnådd i sin første periode. Dette skjer samtidig som smittetallene øker, skriver Politico..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, Donald Trump, Trump, Politico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, hevderhan , stanset, pandemien
Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 10:27

Sveriges sosialminister: Pandemien har avslørt problemer i eldreomsorgen

Sveriges sosialminister Lena Hallengren mener pandemien har avdekket svakheter i Sveriges eldreomsorg. Men hun avviser at Sverige sviktet sine eldre..

NRK - 02 nov. 20 kl. 12:49

Smittetopp i Asker og Bærum

I helga blei det meldt om 51 nye koronasmitta i Asker og Bærum. Dette er det høgaste registrerte talet så langt i pandemien. Helga 28.

Dagbladet - 04 nov. 20 kl. 17:06

Frykter de skal starte pandemien på nytt

I Danmark har de funnet en virusmutasjon som de frykter at kan starte hele pandemien på nytt..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 09:05

– Hvis det svikter her, ryker hele håndteringen av pandemien. Da mister vi kontrollen.

Norge beveger seg over i en ny, kritisk fase i pandemien, ifølge helsetoppene. Det utløser behov for nye tiltak..

Aftenposten - 07 nov. 20 kl. 08:00

Fotballsannheten som pandemien har rokket ved

Hjemmebane i fotball har vært forbundet med en større sjanse til å vinne. Men da pandemien kom, skjedde det noe..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 09:40

Begynner smittetiltakene å virke mot pandemien? Tre nye tall tenner et lite, forsiktig håp.

De siste uketallene gir tre små, men viktige lysglimt i pandemien. For første gang på tre uker øker ikke smitten eksplosivt..

NRK - 16 nov. 20 kl. 07:38

Salget av ost til værs i pandemien

Den positive utviklingen i salget av melk og meieriprodukter under pandemien fortsetter i Norge. Tallene viser stor vekst i alle kategorier i tredje kvartal. Ost har økt med hele 11, 2 % i dette kvartalet sammenlignet med tredje kvartal i fjor..

NRK - 16 nov. 20 kl. 12:36

-Vaksine er ikke nok mot korona

Lederen for Verdens helseorganisasjon WHO sier en vaksine alene ikke vil avslutte pandemien. Pandemien er rekordhøy i mange land og mer enn 1,3 millioner mennesker har mistet livet. Tilførselen av vaksinen vil i utgangspunktet være begrenset, opplyser WHO..

NRK - 03 nov. 20 kl. 03:21

Twitter advarer mot Trump-tweet

Twitter har festet en advarsel på en tweet fra Donald Trump. Trump hevder en avgjørelse fra USAs høyesterett om å tillate utsatt tidsfrist for å motta poststemmer i Pennsylvania er farlig. Han hevder det vil føre til valgfusk og vold i gatene..

NRK - 07 nov. 20 kl. 23:03

Trump hevder fortsatt at han vant

I den første Twitter-meldingen etter at Biden ble erklært som vinner av alle de store nyhetsbyråene i USA hevder Trump fortsatt at han vant valget. «Observatørene fikk ikke lov til å overvære tellingen. Jeg vant valget, fikk 71 millioner legale stemmer, ille ting skjedde, noe observatørene våre ikke fikk se.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 2 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 3 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 6 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt