VG > Nyheter

Wednesday, 11 December, 14:31

VG - 03 Dec 19 kl. 11:59

Trump hevder han hindret tredje verdenskrig

LONDON (VG) USAs president Donald Trump sa tirsdag at hans gode forhold til Nord-Koreas Kim Jong-un har hindret tredje verdenskrig fra å bryte ut i Asia..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
London, USAs, Donald Trump, Nord-Koreas Kim Jong, Asia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, hevderhan , hindrettredje , verdenskrig
Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 06:25

Hevder Trump-topper ba henne motarbeide Trump

Tidligere FN-ambassadør, Nikki Haley, hevder at to kolleger i Trump-administrasjonen, utenriksminister Rex Tillerson og stabssjef John F. Kelly, forsøkte å undergrave og ignorere USAs president for å «redde landet»..

NRK - 27 Nov 19 kl. 20:16

Hevder Trump viste om varsel

USAs president Donald Trump skal ha visst om det interne varselet mot ham flere uker før USA utbetalte 390 millioner dollar i militær bistand til Ukraina. To anonyme tjenestemenn hevder at Trump ble orientert i slutten av august, skriver NY Times..

Dagbladet - 27 Oct 19 kl. 02:52

Hevder å ha advart Trump

Tidligere stabssjef i Det hvite hus, John Kelly, hevder at han advarte president Trump mot å erstatte ham med en etterdilter. Trump nekter for at det stemmer..

P4 - 27 Sep 19 kl. 13:49

Trump ber demokrat gå av

USAs president Donald Trump ber lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten, Adam Schiff gå av. Det skriver han på Twitter akkurat nå. Trump hevder Schiff har kommet med en helt annen verson av referatet fra telefonsamtalen mellom Trump og Ukrainas president og at han prøvde å lure offentligheten.

P4 - 20 Sep 19 kl. 12:54

Hevder Trump ga løfte til statsleder

En etterretningsoffiser i USA har slått alarm om et løfte president Donald Trump nylig skal ha gitt til en utenlandsk statsleder. Ifølge etterretningens generalinspektør, som er etatens vaktbikkje, er varslersaken både alvorlig og prekær, og dreier seg om en rekke hendelser. New York Times melder at Ukraina er involvert, men hva Trump skal ha sagt er uklart.

P4 - 13 Nov 19 kl. 22:31

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 30 Sep 19 kl. 05:54

Trump-varsler under beskyttelse

Varsleren om telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president er nå under føderal beskyttelse. Det kommer frem av et brev fra varslerens advokat til etteretningssjefen i USA, melder CBS. Demokratene har åpnet riksrettsprosess mot president Donald Trump etter at han ba Ukrainas president om å etterforske hovedmotstander Joe Biden.

NRK - 20 Nov 19 kl. 18:11

Trump: – Jeg ba ikke om noe

Donald Trump hevder vitnemålet til EU-ambassadør Gordon Sondland bekrefter at han aldri ba om gjenytelser fra Ukraina. Dette er det viktigste spørsmålet i riksrettsprosessen mot presidenten..

NRK - 22 Aug 19 kl. 06:53

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 02 Dec 19 kl. 19:11

Bolsonaro ber Trump revurdere toll

Brasils president Jair Bolsonaro ber president Donald Trump revurdere beslutningen om å gjeninnføre toll på stål og aluminium fra Brasil og Argentina. Bolsonaro hevder han har en åpen linje til Trump og sier han vurderer å ringe presidenten..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Greta Thunberg er kåret til årets person

Time Magazine har kåret 16-åringen til årets person..

VG - 1 time siden

Suu Kyi mener folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt

Aung San Suu Kyi hevder at folkemordsaken mot Myanmar er ufullstendig og ukorrekt, og at hensikten med militæroperasjonen ikke var å utrydde rohingyaene..

VG - 12 timer siden

Britisk måling: Labour-fremgang, men tory-ledelse

Labour ligger an til å få 231 seter i Underhuset, viser en måling som YouGov har gjennomført for The Times. Det er 20 flere seter enn på forrige måneds måling..

VG - 18 timer siden

Flere drept etter skyting i New Jersey

Flere mennesker, inkludert en politibetjent, er døde etter at en eller flere gjerningspersoner skjøt mot politi fra en matbutikk i Jersey City utenfor New York..

VG - 17 timer siden

Håper ruskevær kan få «Lance» løs

POLHAVET (VG) «Lance» har stått fast på det samme isflaket i snart tre døgn. Det største håpet for å komme løs er skikkelig drittvær..

VG - 18 timer siden

Skyting pågår i New Jersey - minst to politimenn skutt

Minst to politimenn skal være såret etter å ha blitt truffet av skudd på en gravlund i Jersey City i USA..

VG - 19 timer siden

Mann (44) funnet død på stranden: – Det er en tragedie

Først ble mannen meldt savnet av familien. Så fant turgåere 44-åringen død ved Regestranden på Sola i Rogaland. Nå etterforskes dødsfallet som drap..

VG - Igår: 02:33

Norske Ingrid (32) løslatt: – Det har vært veldig tøft

Ingrid Martinussen (32) som har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november er løslatt. Nå har hun møtt pressen..

VG - Igår: 08:39

Minst seks drept i skyting på sykehus i Tsjekkia

Minst seks personer er drept i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava. Politiet jakter en mann med rød jakke..

VG - Igår: 09:32

Jeremy Corbyn håper unge velgere skal gi ham valgseieren

BRISTOL (VG) Han henger etter i målingene, men Jeremy Corbyn håper rekordmange unge velgere skal gi Labour et overtak i valg-innspurten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt