VG > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 18:56

VG - 03 des. 19 kl. 11:59

Trump hevder han hindret tredje verdenskrig

LONDON (VG) USAs president Donald Trump sa tirsdag at hans gode forhold til Nord-Koreas Kim Jong-un har hindret tredje verdenskrig fra å bryte ut i Asia..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
London, USAs, Donald Trump, Nord-Koreas Kim Jong, Asia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, hevderhan , hindrettredje , verdenskrig
Dagbladet - 11 nov. 19 kl. 06:25

Hevder Trump-topper ba henne motarbeide Trump

Tidligere FN-ambassadør, Nikki Haley, hevder at to kolleger i Trump-administrasjonen, utenriksminister Rex Tillerson og stabssjef John F. Kelly, forsøkte å undergrave og ignorere USAs president for å «redde landet»..

NRK - 27 nov. 19 kl. 20:16

Hevder Trump viste om varsel

USAs president Donald Trump skal ha visst om det interne varselet mot ham flere uker før USA utbetalte 390 millioner dollar i militær bistand til Ukraina. To anonyme tjenestemenn hevder at Trump ble orientert i slutten av august, skriver NY Times..

Dagbladet - 27 okt. 19 kl. 02:52

Hevder å ha advart Trump

Tidligere stabssjef i Det hvite hus, John Kelly, hevder at han advarte president Trump mot å erstatte ham med en etterdilter. Trump nekter for at det stemmer..

NRK - 21 jan. 20 kl. 18:31

Følg riksrettssaken mot Trump

Senatet i USA har i dag innledet riksrettssaken mot president Donald Trump. Presidenten er tiltalt for maktmisbruk og for å ha hindret etterforskningen mot ham..

NRK - 21 jan. 20 kl. 19:22

Trump vil ikke vitne i riksrettssak

President Donald Trump skal ikke vitne i riksrettssaken mot ham som startet i Senatet i Washington i kveld. Han er tiltalt for maktmisbruk og for å ha hindret etterforskningen. Rettssaken kan bli kort og være over i løpet av neste uke..

P4 - 25 jan. 20 kl. 12:38

Hevder Trump beordrer oppsigelse

En tidligere medarbeider av Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, hevder å ha opptak hvor presidenten beordrer USAs Ukraina-ambassadør oppsagt. Det skjulte opptaket ble ifølge ABC News tatt opp under en middag i april i 2018, og skal nå være sendt til Demokratene. Ambassadøren ble i mai i år fjernet fra stillingen og hun hevder selv at hun ble presset ut.

NRK - 17 juni 20 kl. 21:43

Hevder Trump ba om hjelp fra Kina

John Bolton, som tidligere var president Donald Trumps sikkerhetsrådgiver, hevder i en ny bok at Trump ba Kina om hjelp til å vinne presidentvalget i 2020. Lekkasjer fra den kommende boka er onsdag omtalt i New York Times og Washington Post..

P4 - 15 april 20 kl. 05:17

Trump stanser utbetalingene til WHO

Donald Trump stanser USAs innbetalinger til Verdens Helseorganisason, WHO. Det fortalte presidenten på sin daglige pressekonferanse om koronasituasjonen i natt, norsk tid. Trump sier han vil ha en midlertidig stopp av utbetalinger i påvente av en gjennomgang av det Trump hevder er en grov feilhåndtering av utbruddet..

P4 - 08 juli 20 kl. 05:39

Ny bok: Mener Trump betalte noen for å ta opptaksprøve

Donald Trump sin niese, Mary Trump, hevder i en ny bok at onkelen hennes betalte noen for å ta opptaksprøve til en prestisjetung skole. Neste uke vil hun slippe sin nye bok, der hun forteller flere detaljer om Trump og familien. Boken har blitt forsøkt stanset av Trump-familien, men foreløpig uten hell..

Dagbladet - 26 april 20 kl. 22:55

Hevder han var sarkastisk - igjen

President Donald Trump hevder det mange oppfattet som en språkblemme var sarkasme..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

NUPI-forsker til VG: President Duda kan komme til å endre kursen

– President Duda har allerede sendt ut signaler om at han blir en annerledes president i den neste perioden. Det er i så fall positive nyheter for polakkene. Duda kan bli bra for Polen, sier NUPI-forsker..

VG - 18 timer siden

Kripos bistår etter mistenkelig dødsfall i Askim

ASKIM (VG) En mann ble søndag kveld funnet død utenfor en adresse i Askim i Viken..

VG - 11 timer siden

Amerikanske medier: Det hvite hus med angrep på Fauci

Samtidig som smittetallene skyter i været i USA, har rådgivere ved Det hvite hus sendt en liste til flere amerikanske medier med feil de mener smittevernekspert Anthony Fauci har begått..

VG - 18 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Askim

En mann ble søndag kveld funnet død utenfor en adresse i Askim i Viken..

VG - 21 timer siden

Polsk valgthriller: Sittende president leder knapt

Med 50,4 mot 49,6 prosent har sittende president Andrzej Duda (48) en knapp ledelse over utfordreren Rafal Trzaskowski (48), viser valgdagmålingen fra presidentvalget i Polen..

VG - Igår: 17:26

Valgthriller i Polen: – Et land som er delt i to

Sittende president Andrzej Duda og EU-vennlige Rafal Trzaskowski kjemper for å ta Polen i to svært ulike retninger..

VG - Igår: 15:14

Iran: Feiljustert radar årsaken til flystyrt

Nedskytningen av et ukrainsk passasjerfly utenfor Teheran i januar skyldtes en feiljustert radar og menneskelig svikt, ifølge iranske myndigheter..

VG - Igår: 15:01

Mann siktet for drap etter mistenkelig dødsfall i Steinkjer

En mann er siktet for drap etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse i Steinkjer natt til søndag..

VG - Igår: 11:32

FHI presiserer gjenåpningskrav: Strengere smittekrav gjelder også for Norden

Folkehelseinstuttet (FHI) opplyser søndag ettermiddag at smittekravet for gjenåpningen av regionene i Norden er endret, og er det samme som kravene til EØS- og Schengenlandene..

VG - Igår: 04:30

Mueller slår hardt tilbake mot «falske påstander»

I en sjelden offentlig uttalelse forsvarer spesialetterforsker Robert S. Mueller Russland-granskingen som ledet til domfellelsen av Roger J. Stone..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt