NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:51

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:25

Trump gratulerte Putin

USAs president Donald Trump gratulerte Vladimir Putin med gjenvalg som president i Russland. Trump ringte Putin tirsdag. De to presidentene snakket om muligheten for å møtes snart, ifølge Kreml. Det hvite hus bekrefter samtalen men ikke innholdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Vladimir Putin, Russland, Putin, Kreml

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gratulerte, Putin
P4 - 21 Mar 18 kl. 05:54

Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere Vladimir Putin med valgseieren. Trump omtaler samtaler som veldig god og fortalte til pressen at de to planlegger et toppmøte for å diskutere våpenkappløp, Ukraina, Nord-Korea og Syria. Gratulasjonen har skapt reaksjoner, blant annet på grunn av den pågående Russland-granskingen til spesialetterforsker Robert Mueller..

NRK - 26 Oct 18 kl. 18:42

Trump gratulerte politiet

Donald Trump gratulerte fredag politiet for at en mann er pågrepet for brevbombene som er sendt til demokrater og kritikere av Trump. USA kan ikke tillate politisk vold, sa presidenten da han holdt en tale til unge, svarte republikanere..

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:31

Solberg gratulerte Putin

Statsminister Solberg gratulerte president Putin. – Jeg gratulerer deg med gjenvalget som den russiske føderasjons president, skriver Solberg. Hun understreker at Norge, som nabo i nord med felles interesser, ønsker et godt forhold til Russland..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 10:15

Trump og Solberg gratulerte Putin med gjenvalget. Nå får de kritikk for å krype for en autokrat.

USAs president Donald Trump og EU-leder Jean-Claude Juncker får kraftig kritikk ved å legitimere et udemokratisk valg ved å gratulere Russlands president Vladimir Putin med gjenvalget. Nå får også Solberg tyn..

NRK - 03 Jan 19 kl. 23:47

Trump gratulerte Pelosi

USAs president Donald Trump overrasket med å dukke opp for første gang i presserommet i Det hvite hus, da han i kveld gratulerte Nancy Pelosi med gjenvalget som leder for Representantenes hus i den Kongressen. Han snakket også om Mexico-muren..

NRK - 13 Dec 17 kl. 05:53

Gratulerte Jones med seieren

USAs president Donald Trump gratulerte demokraten Doug Jones med valgseieren i Alabama. – Gratulerer til Doug Jones med en seier han har kjempet hardt for, skriver Trump på Twitter..

VG - 21 Mar 18 kl. 03:36

Washington Post: Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere sin russiske kollega med valgseieren..

NRK - 28 Jun 18 kl. 12:15

Trump og Putin møtes i Helsingfors

Trump og Putin skal møtes i hovedstaden til Finland Helsingfors, ifølge Fox News. Presidentene Vladimir Putin og Donald Trump møtes til et toppmøte i midten av juli..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:48

Trump stadfestar møte med Putin

President i USA, Donald Trump, vil møte sin russiske kollega Vladimir Putin. Det stadfestar Trump sin nasjonale tryggingsrådgivar John Bolton. Det melder nyheitsbyrået AFP.

NRK - 16 Jul 18 kl. 18:23

Benekter Trump-materiale

Putin avviser at Russland har kompromitterende Trump-materiale. Under pressekonferansen i Helsingfors ble Putin spurt om dette. – Da han var i Moskva som forretningsmann, visste jeg ikke engang at han var der, svarte Putin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 2 timer siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt