NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:53

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:25

Trump gratulerte Putin

USAs president Donald Trump gratulerte Vladimir Putin med gjenvalg som president i Russland. Trump ringte Putin tirsdag. De to presidentene snakket om muligheten for å møtes snart, ifølge Kreml. Det hvite hus bekrefter samtalen men ikke innholdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Vladimir Putin, Russland, Putin, Kreml

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gratulerte, Putin
P4 - 21 Mar 18 kl. 05:54

Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere Vladimir Putin med valgseieren. Trump omtaler samtaler som veldig god og fortalte til pressen at de to planlegger et toppmøte for å diskutere våpenkappløp, Ukraina, Nord-Korea og Syria. Gratulasjonen har skapt reaksjoner, blant annet på grunn av den pågående Russland-granskingen til spesialetterforsker Robert Mueller..

NRK - 26 Oct 18 kl. 18:42

Trump gratulerte politiet

Donald Trump gratulerte fredag politiet for at en mann er pågrepet for brevbombene som er sendt til demokrater og kritikere av Trump. USA kan ikke tillate politisk vold, sa presidenten da han holdt en tale til unge, svarte republikanere..

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:31

Solberg gratulerte Putin

Statsminister Solberg gratulerte president Putin. – Jeg gratulerer deg med gjenvalget som den russiske føderasjons president, skriver Solberg. Hun understreker at Norge, som nabo i nord med felles interesser, ønsker et godt forhold til Russland..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 10:15

Trump og Solberg gratulerte Putin med gjenvalget. Nå får de kritikk for å krype for en autokrat.

USAs president Donald Trump og EU-leder Jean-Claude Juncker får kraftig kritikk ved å legitimere et udemokratisk valg ved å gratulere Russlands president Vladimir Putin med gjenvalget. Nå får også Solberg tyn..

NRK - 13 Dec 17 kl. 05:53

Gratulerte Jones med seieren

USAs president Donald Trump gratulerte demokraten Doug Jones med valgseieren i Alabama. – Gratulerer til Doug Jones med en seier han har kjempet hardt for, skriver Trump på Twitter..

VG - 21 Mar 18 kl. 03:36

Washington Post: Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere sin russiske kollega med valgseieren..

NRK - 28 Jun 18 kl. 12:15

Trump og Putin møtes i Helsingfors

Trump og Putin skal møtes i hovedstaden til Finland Helsingfors, ifølge Fox News. Presidentene Vladimir Putin og Donald Trump møtes til et toppmøte i midten av juli..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:48

Trump stadfestar møte med Putin

President i USA, Donald Trump, vil møte sin russiske kollega Vladimir Putin. Det stadfestar Trump sin nasjonale tryggingsrådgivar John Bolton. Det melder nyheitsbyrået AFP.

NRK - 16 Jul 18 kl. 18:23

Benekter Trump-materiale

Putin avviser at Russland har kompromitterende Trump-materiale. Under pressekonferansen i Helsingfors ble Putin spurt om dette. – Da han var i Moskva som forretningsmann, visste jeg ikke engang at han var der, svarte Putin..

Hegnar.no - 16 Jul 18 kl. 09:36

Hva skal Trump ta opp med Putin?

I dag møtes Donald Trump og Vladimir Putin i Helsinki. Hva er det egentlig de skal diskutere? Se også: - Putin har intet å tape .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 30 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 45 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt