NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:27

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:25

Trump gratulerte Putin

USAs president Donald Trump gratulerte Vladimir Putin med gjenvalg som president i Russland. Trump ringte Putin tirsdag. De to presidentene snakket om muligheten for å møtes snart, ifølge Kreml. Det hvite hus bekrefter samtalen men ikke innholdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Vladimir Putin, Russland, Putin, Kreml

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gratulerte, Putin
P4 - 21 Mar 18 kl. 05:54

Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere Vladimir Putin med valgseieren. Trump omtaler samtaler som veldig god og fortalte til pressen at de to planlegger et toppmøte for å diskutere våpenkappløp, Ukraina, Nord-Korea og Syria. Gratulasjonen har skapt reaksjoner, blant annet på grunn av den pågående Russland-granskingen til spesialetterforsker Robert Mueller..

NRK - 20 Mar 18 kl. 17:31

Solberg gratulerte Putin

Statsminister Solberg gratulerte president Putin. – Jeg gratulerer deg med gjenvalget som den russiske føderasjons president, skriver Solberg. Hun understreker at Norge, som nabo i nord med felles interesser, ønsker et godt forhold til Russland..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 10:15

Trump og Solberg gratulerte Putin med gjenvalget. Nå får de kritikk for å krype for en autokrat.

USAs president Donald Trump og EU-leder Jean-Claude Juncker får kraftig kritikk ved å legitimere et udemokratisk valg ved å gratulere Russlands president Vladimir Putin med gjenvalget. Nå får også Solberg tyn..

NRK - 13 Dec 17 kl. 05:53

Gratulerte Jones med seieren

USAs president Donald Trump gratulerte demokraten Doug Jones med valgseieren i Alabama. – Gratulerer til Doug Jones med en seier han har kjempet hardt for, skriver Trump på Twitter..

VG - 21 Mar 18 kl. 03:36

Washington Post: Trump gratulerte Putin tross advarsel

Donald Trump skal ha trosset sine nasjonale sikkerhetsrådgivere da han ringte for å gratulere sin russiske kollega med valgseieren..

NRK - 03 Dec 17 kl. 08:42

Trump fornøyd

Amerikanske ABC News har suspendert journalisten Brian Ross i fire uker etter at han feilaktig rapporterte at Donald Trump selv hadde instruert Mike Flynn om å kontakte representanter for Russland. Trump gratulerte kanalen med avgjørelsen på Twitter..

Dagbladet - 02 Apr 18 kl. 16:03

Trump har invitert Putin til toppmøte

President Donald Trump inviterte president Vladimir Putin til et toppmøte i Det hvite hus da de to snakket sammen på telefon i mars, ifølge Putin-rådgiver..

NRK - 03 Dec 17 kl. 08:42

Trump fornøyd med suspensjon

Amerikanske ABC News har suspendert journalisten Brian Ross i fire uker etter at han feilaktig rapporterte at Donald Trump selv hadde instruert Mike Flynn om å kontakte representanter for Russland. Trump gratulerte kanalen med avgjørelsen på Twitter..

Aftenposten - 02 Apr 18 kl. 16:18

Trump har invitert Putin til toppmøte

President Donald Trump inviterte president Vladimir Putin til et toppmøte i Det hvite hus da de to snakket sammen på telefon i mars, ifølge Putin-rådgiver..

P4 - 02 Apr 18 kl. 15:57

Trump har invitert Putin til møte

USAs president Donald Trump har invitert Russlands president Vladimir Putin til et toppmøte i Det hvite hus. Det opplyser kilder i Kreml. Invitasjonen ble gitt etter nervegiftangrepet i Storbrtiannia, der Russland anklages å stå bak.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mike Pompeo kan møte motstand

USAs nominerte utenriksminister Mike Pompeo kan møte avvisning og motstand når Senatets utenrikskomite skal stemme over hans kandidatur. Avstemningen finner sted mandag kveld. Han kan bli den første nominerte som blir avvist av komiteen, AFP.

NRK - 10 minutter siden

Her er de første glimt av prinsen

– Det blir tre ganger så mye å bekymre seg over nå, spøkte prins William da han og hertuginne Kate viste frem sin nyfødte sønn mandag..

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 30 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt