NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 16:55

NRK - 14 jan. 21 kl. 00:18

Trump fordømmer volden i ny video

Avtroppende president Donald Trump tar avstand fra vold i en video lagt ut på Twitter-kontoen til Det hvite hus kort tid etter at han ble stilt for riksrett for andre gang. – Vold og vandalisme har ingen plass i vårt land og vår bevegelse, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Twitter, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, fordømmer, voldeni ny , video
Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 05:50

Trump fordømmer volden i Washington i ny video – nevner ikke riksrettstiltalen

President Donald Trump fordømmer volden utført av støttespillere han oppildnet til å angripe Kongressen i Washington for….

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:03

Ber Trump fordømme volden

USAs fungerende sikkerhetsminister Chad Wolf ber president Donald Trump fordømme volden under stormingen av Kongressen onsdag. Torsdag ettermiddag trakk Trump nominasjonen om å utnevne Wolf til sikkerhetsministerposten på permanent basis..

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:37

Johnson fordømmer Trump

Den britiske statsministeren Boris Johnson fordømmer president Donald Trump, det melder AFP. Johnson meiner Trump har oppmoda til uro og opprør ved å spreie tvil kring valresultatet..

NRK - 17 jan. 21 kl. 03:15

USA fordømmer valg-volden i Uganda

USAs utenriksdepartement er svært urolig over volden og uregelmessighetene ved valget i Uganda. Yoweri Museveni har blitt erklært som vinner av det omstridte valget. Valgkampen har vært preget av vold og strenge koronarestriksjoner..

NRK - 06 jan. 21 kl. 23:20

Ivanka Trump: Fordømmer voldsbruk

– Fredelig protest er patriotisk. Vold er uakseptabelt og må fordømmes på det sterkeste, skriver datteren til president Donald Trump, Ivanka Trump på Twitter..

NRK - 08 jan. 21 kl. 01:14

President Trump fordømmer opptøyene

– Til dere som brøt loven i Washington, vil bli straffeforfulgt, sier president Donald Trump i den nye videoen som han har delt på sin Twitter-konto.I likhet med alle amerikanere er han sjokkert over volden, lovløsheten og galskapen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:04

Paven om opprøret: – Må fordømmes

Pave Frans sier at onsdagens opprør i Washington må fordømmes. – Dette må fordømmes, denne bevegelsen, uansett hvem de er, sier paven. Fem personer døde da Trump-tilhengere stormet Kongressen.

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 22:57

- Akutt brannslukking

En drøy uke etter angrepet på Kongressen, fordømmer Trump volden. Riksrettsprosessen nevner han ikke med ett eneste ord..

NRK - 07 jan. 21 kl. 01:56

Republikaner fordømmer hendelsene

Republikaner og senator Steve Daines melder at han fordømmer voldshendelsene mot kongressen på Twitter..

NRK - 18 jan. 21 kl. 01:48

USA fordømmer Navalnyj-pågripelsen

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier USA fordømmer pågripelsen av den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj. Navalnyj ble pågrepet straks etter landing i Russland søndag, da han returnerte til hjemlandet etter fire måneder i Tyskland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

NRK - 10 minutter siden

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.

NRK - 30 minutter siden

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 1 time siden

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 1 time siden

– Forventar at fabrikkane leverer

Helsekommisær i EU, Stella Kyriakides, seier at EU har rett på vaksinar frå to AstraZeneca-fabrikkar i Storbritannia, melder Reuters. Ho seier òg at AstraZeneca er bunden til å levere vaksinar, sjølv om legemiddelselskapet har hevda det motsette..

NRK - 1 time siden

Høie kritiserer AstraZeneca

Helseminister Bent Høie seier til NRK at AstraZeneca har vore for seint ute med å informere dei europeiske landa om sine leveringsprognosar, og at dette er kritikkverdig. AstraZeneca kjem til å levere færre vaksinar til EU og Noreg enn dei har antyda..

NRK - 1 time siden

Biden stoggar olje- og gassleiting

President i USA, Joe Biden, har signert ein presidentordre som mellombels stoggar ny leiting etter olje og gass på føderal eigedom, inkludert i amerikanske farvatn. Det melder AFP..

NRK - 1 time siden

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..

NRK - 2 timer siden

Aafløy beheld verv ein månad ekstra

Trym Aafløy krev at heile bystyret må ta stilling til kva verv han og to andre utmelde politikarar av FNB skal ha i bystyret. Det krev mykje førebuing, og saka blir derfor utsett, og Aafløy får bebalde nestleiarverv og løn ein månad ekstra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt