VG > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:00

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt-gruppe etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Proud Boys

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, fordømmer, hvit, makt-gruppe, etter, massiv, kritikk
NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Trump fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

P4 - 02 okt. 20 kl. 05:36

Trump fordømmer "Proud Boys"

President Donald Trump forsømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. Det har kommet sterke reaksjoner på manglende fordømmelse, og at han under debatten mot Joe Biden, tirsdag sa at gruppen "Proud Boys" skulle "stand down and stand by". I et telefonintervju med Fox News i natt norsk tid, tok Trump avstand fra hvit makt-gruppene..

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 14:35

Dette tror ekspertene Trump vil oppnå med «vær klare»-melding til hvit makt-gruppe

– Dette ble stygt. Dette var ikke hva vi trengte, sier en støttespiller for det republikanske partiet i Norge etter at Donald Trump nektet å ta avstand fra en ekstrem hvit makt-gruppe..

NRK - 16 okt. 20 kl. 03:22

Trump om QAnon-konspirasjon

USAs president Donald Trump fordømte hvit overmakt-tilhengere under folkemøtet i Miami, men hevdet at han ikke kjenner til konspirasjonsteorien QAnon. – Jeg har fordømt hvit overmakt i årevis, sa Trump..

Aftenposten - 16 okt. 20 kl. 06:21

Trump vil ikke fordømme QAnon-konspirasjonsteorien

USAs president Donald Trump fordømte hvit overmakt under et folkemøte i Miami, men ville ikke fordømme konspirasjonsteorien kjent som QAnon..

NRK - 29 okt. 20 kl. 20:58

Iran fordømmer kirkeangrep i Nice

Iran fordømmer knivangrepet som krevde tre menneskeliv i den franske byen Nice og sier «provokasjons- og voldsspiralen» må ta slutt. – Vi fordømmer sterkt dagens terrorangrep i Nice, tvitrer Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif..

P4 - 29 okt. 20 kl. 13:18

Fordømmer angrepet i Nice

En rekke europeiske ledere fordømmer nå knivangrepet der tre personer ble drept i Nice i Frankrike i dag. Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han er sjokkert og at Stortbritannia står sammen med Frankrike mot terror. Også Tyskland og Tyrkia har fordømt angrepet.

NRK - 02 nov. 20 kl. 05:31

Biden fordømmer buss-blokkering

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden fordømmer forstyrrende demonstrasjoner og sabotasje fra trump-tilhengere. Flere steder i USA har Trump-fans grepet inn mot Bidens valgkampapparat med mål om hindre dem i å drive valgkamp..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 timer siden

MDG går inn for regjeringsskifte: - Solberg har ikke levert

Landsstyret i Miljøpartiet de grønne vil samarbeide med venstresiden etter valget i 2021, bekrefter partileder Une Bastholm..

VG - 13 timer siden

Lastebil kolliderte med personbil: - Fremstår alvorlig

En lastebil har frontkollidert med en personbil ved Runaskaret i Bjerkreim i Rogaland. Politiet sier ulykken fremstår som alvorlig..

VG - 14 timer siden

Helgheim vraket i nominasjon til Stortinget

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim tapte kampen om den sikre førsteplassen på stortingslisten til Buskerud Frp, mot Morten Wold..

VG - 14 timer siden

Barn på flukt fra Etiopia-krigen: – Hjerteskjærende

Sivile som flykter fra krigen i Etiopia kommer til et naboland som ikke er i stand til å håndtere krisen. Blant flyktningene er mange barn som er kommet vekk fra sine foreldre..

VG - 23 timer siden

Tre skadet etter eksplosjon – én mistenkt for tukling med fyrverkeri

En mann i 20-årene og to menn i 30-årene er skadet etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune natt til lørdag. Én av dem er anmeldt for å ha modifisert fyrverkeri..

VG - Igår: 19:48

Familiene til motstandsfolk vurderer søksmål mot Marte Michelet

Flere av familiene til motstandsfolk under krigen varsler søksmål dersom Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?» ikke trekkes tilbake..

VG - Igår: 19:36

På innsiden av covid-19-avdelingene: – Ikke et virus man bare kan røske av seg

På Oslo universitetssykehus (OUS) får nå fire pasienter den tyngste behandlingen mot covid-19. De siste dagene har tre pasienter dødd..

VG - Igår: 18:07

Ni døde på sykehjem: Trange lokaler økte faren for rask smittespredning

Folkehelseinstituttet påpeker at det coronarammede sykehjemmet på Eidsvoll har trange lokaler som ikke er godt egnet til å holde avstand..

VG - Igår: 18:13

Funn av fugleinfluensa i Rogaland

Mattilsynet bekrefter at det er funnet fugleinfluensa i en villfugl i Rogaland..

VG - Igår: 14:23

Indre Østfold: Krever negativ coronatest fra pårørende til sykehjemsbeboere

Indre Østfold kommune har besluttet å kreve negativ coronatest fra pårørende som vil besøke sykehjemsbeboere. Ansatte må levere negativ test hver tiende dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt